Pribet Bónusz

Pribet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
40 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
4 000 Ft
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 10x
Min. szorzó
1.80
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.4
Bejelentkezés

Pribet Bónusz részletek

A Pribet is nemrég lépett be a sportfogadói piacra, az irodánál fogadási lehetőségek széles skáláját találod, a sportágak nemzetközi választékában. A fogadóoldalnak még van miben fejlődnie, de a Pribet vélemények már most meglehetősen pozitívak. Frissen regisztrált játékosként a 100%-os üdvözlő bónuszukkal, akár plusz 40.000 forintos egyenlegre is szert tehetsz. A sportfogadást kedvelők számára ez egy kiváló lehetőség, hogy kedvezőbb egyenleggel kezdhessék a játékot az oldalnál. A bónusz megszerzése persze itt is feltételekhez van kötve, amit a továbbiakban részletezni is fogunk. Amennyiben szeretnéd igénybe venni a bónuszt, a regisztrációt követően minimum 4000 forintot kell feltöltened a számládra. A bónusz aktiválása a Pribet bónuszkód használatát követően történik meg. A megforgatási feltételek teljesítése során minimum 1,80-as szorzóval kell fogadnod, és 21 nap áll rendelkezésedre.

Előnyök és hátrányok

  • magas bónusz összeg
  • 100%-os bónusz
  • rövid idő a megforgatásra
  • szigorú megforgatási feltételek

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Már említettük, hogy a bónusz és az abból nyert nyeremények készpénzes kifizetéséhez itt is teljesíteni kell az iroda által meghatározott feltételeket. A Pribet üdvözlő bónusz feltételeit átnézve semmiféle szokatlan dologgal nem találkoztunk. A többi bukmékerhez hasonlóan itt is vissza kell forgatni a bónusz összegét, illetve a befizetett összeget, méghozzá 10 alkalommal. Az ebbe beleszámító maximális tétösszeg a promóciónál megítélt bónusz összegének az 50%-a, azaz fele. Korábban írtunk róla, hogy a minimális fogadási odds 1,80, a rendelkezésre álló idő pedig mindössze 21 nap. Az érvénytelenített, törölt, visszatérített, elutasított fogadások természetesen itt sem számítanak bele a visszaforgatási követelményekbe. Piac korlátozásokkal a Pribetnél is találkozhatunk, az NHL piacok egyáltalán nem számítanak, az NBA piacok közül pedig a visszaforgatás során az alábbiak nem érvényesek: "Kétesélyes első pontszerző", "Kétesélyes utolsó pontszerző", "Csapat legmagasabb pontértékű negyede", "Kétesélyes verseny egy értékig".

Tippek

A bónusz aktiválásához mindenképpen használnod kell a Pribet bónusz kódot. Amennyiben ez nem történt meg, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal.

A visszaforgatás során figyelj arra, hogy egyes NBA, illetve az NHL piacok korlátozva vannak, tehát nem számítanak bele a feltételek teljesítésébe.

Példa

Most egy példán keresztül bemutatjuk, hogy mit kell tenned a maximális bónusz összeg, azaz a 40.000 forint megszerzéséhez. A regisztrációt a főoldal jobb felső sarkában tudod elkezdeni a „regisztrálj most” opció kiválasztásával. Az oldal egyből fel fogja ajánlani az elérhető üdvözlő bónuszokat, amelyek közül értelemszerűen a sportot kell kiválasztanod. A regisztrációs folyamatot követően a maximális bónuszhoz 40.000 forintot kell feltöltened a számládra.

A bónusz aktiválásához a PRIBET100 bónusz kódot kell használnod, ezt követően a bónusz összeget automatikusan meg is kapod. A visszaforgatás során a feltöltött összeget, tehát 40.000-et, illetve a bónuszösszeget, ami szintén 40.000, kell 10 alkalommal visszaforgatnod. Ez azt jelenti, hogy 40.000+40.000, azaz 80.000x10, ami 800.000 forint. Ezt az összeget kell megjátszanod ahhoz, hogy készpénzben is megkaphasd a bónusz és a felgyülemlett nyeremény összegét.

Következtetés

Minél többször kell visszaforgatni egy bónusz összeget, annál inkább a gyakorlott fogadóknak szoktuk ajánlani azok kihasználását. A Pribet esetében is így gondoljuk, hiszen 10 alkalommal kell visszaforgatni a feltöltött összeget + a bónusz összegét, ami egy elég magas összeg. A gyakorlottabb fogadók tapasztalataik alapján már jobban tudják, hogy milyen típusú fogadásokat érdemes tenni a visszaforgatás során, így jobban ki tudják használni azt. Az ilyen játékosok számára kecsegtető ajánlat a Pribet befizetési bónusz, hiszen a maximális összeg is elég magas, így nagyobb egyenlegre tehetnek szert. Kezdő játékosoknak ennél könnyebb feltételekkel rendelkező sportfogadási bónuszokat ajánlunk, ha viszont mégis ez nyerte el a tetszésedet, akkor szerintünk egy kisebb összeggel próbáld meg kijátszani.

Akár 40.000 Forint Pribet bónusz
©Pribet (2023.01.30.)

Pribet bónusz GYIK

Milyen összegre lehet szert tenni a Pribet üdvözlő bónusszal?

A legkisebb megszerezhető összeg 4000 forint, viszont az egyenlegedet akár 40.000 forinttal is növelheted, ha a maximális bónusz összeget szeretnéd kihasználni.

Mi a Pribet bónuszhoz szükséges bónusz kód?

Az üdvözlő bónuszt a PRIBET100 kóddal tudod aktiválni, erről további részleteket az oldalunkon találhatsz.

Minden piacon érvényesek a visszaforgatási követelmények?

Nem, egyes NBA, illetve az NHL piacokon vannak érvényben korlátozások.

Hírek 🚨

Új bajnoka lesz a Roland Garrosnak | Alcaraz-Zverev tippek