Unibet - hírek

Fontos meccs előtt állnak a katalánok | Fogadás a vasárnap délutáni Barcleona – Atletico Madrid rangadóra

A spanyol bajnokság 30. fordulójának Barcelona – Atletico Madrid rangadóját április 23-án 16:15-től a Spotify Camp Nou-ban rendezik. Ezzel együtt 9 forduló van hátra a La Liga idei szezonjából, a hajrában pedig mindkét csapatnak nagy szüksége van a bajnoki pontokra. Cikkünkben részletezni fogjuk, hogy pontosan miért is van ez így, valamint természetesen Barcelona – Atletico Madrid fogadási tippekkel is készültünk. Az online sportfogadási Magyarországon elérhető oldalai közül most az Unibet szorzóit választottuk.

Nehéz hetek a Barcelona mögött

Februárban körbejárta a hír a világot, miszerint az FC Barcelona majdnem másfél millió eurót fizetett a bírói testület egyik tagjának 2016 és 2018 között. Azóta több forgatókönyv is napvilágot látott, hogy a hír beigazolódása esetén, a szabálysértésnek milyen következményei lehetnek a klubnál. Szerintem nem kell mondanunk, hogy egyiknek sem örülnének a katalánok.

Mindemellett az eredmények sem jönnek az utóbbi mérkőzéseken úgy, ahogy korábban. Legutóbbi három mérkőzésükön két döntetlen és egy vereség a mérlegük, 4 kapott és 0 rúgott góllal. Ennek oka az is lehet, hogy a támadásokat jól szervező de Jong, Pedri és Dembelé már jó ideje sérüléssel küzdenek, hiányuk pedig meglátszik a Barcelona játékán.

Az előző fordulóban a Getafe otthonába látogattak a katalánok, ahol egy gól nélküli 0-0-s mérkőzést láthattak a nézők. A meccs után Xavi érdekes, tőle nem megszokott kifogásokkal próbálta megmagyarázni a gyenge teljesítményt. Szerinte nagyon száraz volt a pálya, ráadásul a nap is sütött, és a csapat amúgy is az esti meccsekhez van szokva. Vasárnap ismét délután kell pályára lépniük, de ezúttal hazai környezetben, meglátjuk így mennyire fogja ez megzavarni a csapatot.

Legjobb formában az Atletico Madrid

A La Liga utóbbi tíz fordulóját tekitve Diego Simeone gárdája nyújtotta a legjobb teljesítményt. Mérlegük 10 meccs alatt 19 rúgott, valamint 5 kapott gól és 26 gyűjtött pont. Ez azt jelenti, hogy 10 mérkőzésből 8-at nyertek, és két alkalommal pedig döntetlent értek el. Ez a tabellán is nagyon jól látszik, hiszen mindössze két pont a hátrányuk a Real Madriddal szemben, így bőven van esélyük a második hely megszerzésére is. Ehhez persze a királyi gárdának is lesz néhány szava, hiszen a Barcelona botladozása és a matracosok közelítése miatt nem ártana nekik feljebb kapcsolni a bajnokságban sem. Azt azonban ne felejtsük el, hogy Carlo Ancelotti csapatának még a Bajnokok Ligájában is van minimum 2 fontos mérkőzése.

A labdarúgást követők jól ismerik Diego Simeonét, aki bizonyosan minden idegszálával azon lesz, hogy csapata legyőzze az egyik nagy riválisát, a Barcelonát. Az Atletico Madrid védelme talán mostanra állt össze a legjobban, amit a kapott góljaik száma is nagyon jól mutat. A mérkőzésen kulcsszerepe lesz a védekezésnek, ami Simeone számára talán elég kedvező lehet. Nagy lehetőség van most a matracosok előtt, hiszen győzelem esetén ők lehetnének a második csapat, aki a Camp Nou-ban le tudja győzni a katalánokat.

Barcelona – Atletico Madrid fogadási tippek

Tipp
Végeredmény – Atletico Madrid vagy döntetlen1,82
Gólok – 2,5 alatt1,70
Lapok – 4,5 felett1,37
Szögletek – 9,5 alatt1,74
Szorzók – 2023.04.21. 10:00

Az Unibet magyar oldalán már számos piac elérhető, ezekből válogattunk össze néhány tippet, amit szerintünk érdemes megtenni a mérkőzésre. Mint említettük, az Atletico nagyon erős védelemmel rendelkezik, de azért azt se felejtsük el, hogy a bajnokságban az idei szezonban a Barcelona az, aki a legkevesebb gólt kapta, mindössze kilencet. Ez elképesztő teljesítmény, amelyben a kiváló formában védő ter Stegen-nek is hatalmas szerepe van. Mindezekből arra tudunk következtetni, hogy ez a két csapat egymás ellen egy kevés gólos mérkőzést fog játszani. Annak, aki a meccs kimenetelét szeretné megtippelni, az Atletico Madrid vagy döntetlent javasoljuk, amire viszonylag jó szorzót ajánl az Unibet, mert a fogadóoldalak alapból a katalánokat tartják esélyesebbnek a győzelemre. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy Xavi-éknál most bőven benne van a hibázás lehetősége. Egy Barca-Atleti rangadó alapból is feszült szokott lenni, viszont most, hogy mindkét csapatnak szüksége van a győzelemre, így biztosak lehetünk abban, hogy mindkét csapat jónéhány büntetőlapot be fog gyűjteni.  

Barcelona - Atletico Madrid fogadási tipp.
©Unibet (2023.04.21.)

A mérkőzésre érdemes lehet élő fogadásokat is kötni, amit az Unibet mobil appján könnyen megtehetsz. Természetesen az összes többi lehetőséget is eléred az alkalmazásban, sőt az üdvözlő bónuszt is fel tudod rajta használni a regisztrációt követően. Ennek feltételeiről és az Unibet bónusz forgatásról részletes információt találsz oldalunkon.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Sevillában próbálja kiharcolni a továbbjutást a Manchester United | Bet365 sportfogadási előzetes
következő cikk
Brighton-Manchester United az FA-Kupa elődöntő sportfogadási előzetes