Hírek - bet365

Bet365: Korai kifizetés kézilabdánál is

Sportfogadás terén a kézilabda sokszor háttérbe szorul a labdarúgás népszerűsége miatt, pedig a bukmékerek nagyon jó fogadási lehetőségeket szoktak erre a sportágra is kínálni. A foci vb után, most kicsit nagyobb figyelmet kap a kézilabda is, hiszen talán minden sportot kedvelőt foglalkoztat a kérdés, hogy ki nyeri január végén a férfi kézilabda-világbajnokságot? A magyar válogatottért is izgulhatunk a tornán, hiszen nagyon erős ellenfelekkel kell megküzdeniük a csoportból való továbbjutásért.

Ha kicsit több izgalmat szeretnél, akkor most érdemes a bet365 korai kifizetés ajánlatát kihasználnod. Amennyiben még nincs számlád regisztrálj, és vár rád új felhasználóként a bet365 fogadási kredit akár 15.000 forint értékben!

Korai kifizetés ajánlat

A bet365 egyszeri fogadásodat kifizeti, ha csapatod 6 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadás esetén a választásod nyertesként lesz megjelölve. Az ajánlat a Győztes – nincs fogadás döntetlenre), illetve a Győztes – 3 esélyes fogadás piacon megtett egyszeri és gyűjtő fogadásokra érvényes. A kifizetés nem vonatkozik arra az esetre, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Ha a tét egy részét veszed fel és a megtett csapat 6 gólos előnyhöz jut, akkor a fogadás a fennmaradó tét alapján kerül rendezésre. Az ajánlatban résztvevő bajnokságok/tornák teljes listáját, valamint a részvételi feltételek teljes tájékoztatóját megtalálod a bet365 honlapján. A promóció a 2023. június 19. hétfőig megtett fogadásokra érvényes.

Kézilabda korai kifizetés ajánlat - bet365
© bet365 (2023.01.09.)

Így működik

  1. Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes – nincs fogadás döntetlenre, vagy a Győztes 3 esélyes piac valamelyikén egy kézilabda mérkőzésre.
  2. Ha egyszeri fogadást tettél, akkor a megtett csapatod 6 gólos vezetése esetén a fogadásod a végeredménytől függetlenül teljes egészében kifizetésre kerül.
  3. Ha több eseményre is fogadtál a szelvényen, akkor a 6 gólos előny megszerzésekor automatikusan nyertes választásként lesz megjelölve a mérkőzés, a további választásaid pedig ugyanúgy érvényben maradnak.

Az ajánlat természetesen a január 11-én kezdődő kézilabda férfi vb sportfogadás minden meccsére érvényes. Ne feledd, ha még nincs felhasználói fiókod, érdemes regisztrálni, hiszen új ügyfélként igénybe veheted a bet365 bónuszt is.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Smith vs Van Gerwen: Fogadás a darts vb döntőjére
következő cikk
Bet365 női és férfi tenisz speciálisak 2023