Hírek - bet365

Felfüggeszti a Magyarországon elérhető szolgáltatásait a bet365

A napokban került kiküldésre egy e-mail a bet365 magyar ügyfelei számára, miszerint a fogadóoldal felfüggeszti működését az országban. Ennek konkrét okát nem közölte a bukméker, az e-mailben működésük felülvizsgálatára hivatkoznak. Cikkünkben összefoglaljuk, hogy milyen fontos információkat tartalmaz a tájékoztatás és mire érdemes odafigyelnie annak, aki rendelkezik számlával a bet365-nél.

Tennivalók és fontos dátumok

A szolgáltatás 2023. november 20-tól kerül felfüggesztésre, azaz ettől a naptól kezdve már nem lehet regisztrálni a fogadóoldalra, illetve fogadásokat sem lehet leadni. Fontos, hogy a még érvényben lévő fogadások, amelyek nem kerültek rendezésre (jellemzően a hosszútávú piacokon), ezek az eseményt követően a megszokott módon rendezésre kerülnek. A Felvehető most funkció azonban nem lesz elérhető már ezeknél a fogadásoknál.

A profilodba továbbra is be tudsz jelentkezni, tehát a számlád ettől függetlenül elérhető lesz 2023. december 4-ig. Ezután már nem fogsz tudni a számládhoz sem hozzáférni, amennyiben kifizetést szeretnél kezdeményezni ezen dátumot követően, akkor már a bet365 ügyfélszolgálatához kell fordulnod.

Javasoljuk, hogy még december 4-ig kezdeményezz kifizetést, hiszen addig hozzá tudsz férni a számládhoz. Ezt követően már az ügyfélszolgálatot kell keresned hozzá, ami valószínűleg egy hosszabb, esetleg bonyolultabb folyamatot eredményez.

bet365 fénykép
© bet365 (2023.11.20.)

Ügyfélszolgálat

A bet365 ügyfélszolgálata elérhető marad a decemberi számlazárási dátumot követően is. Bármilyen kérdés/probléma esetén, kifizetési kérelem indítása miatt, bátran keresd őket. Arról, hogy milyen formában lehet felkeresni az ügyfélszolgálatot, még nem adtak pontos tájékoztatást, mi viszont kigyűjtöttük a jelenlegi elérhetőségeiket segítségképpen:

  • élő chat: üzenetben a legegyszerűbben a bet365 főoldalának alján tudod keresni őket, a „kapcsolat” fülre kattintva máris előjön az élő chat, ahol segítenek megoldani a problémád
  • e-mail: az alábbi címen tudsz segítséget kérni e-mailben: support-hun@customerservices365.com
  • postai cím: a bet365 honlapján a postai címük is elérhető, az élő chathez hasonlóan a honlap alján lévő „kapcsolat” fülnél, de manapság aligha választanánk ezt az opciót

A mi ajánlatunk

A bet365 mindenképpen a kedvenc oldalaink közé tartozott, de a sportfogadás Magyarországon elérhető lehetőségei között szerencsére sok jó fogadóirodát találunk. Amennyiben a bet365-nél volt számlád, mi javasoljuk például az Unibet magyar oldalára való áttérést, illetve a 22bet vélemények is egyre pozitívabbak az utóbbi időben. Ahhoz, hogy megtaláld a te igényeidnek legmegfelelőbb oldalt, böngéssz bátran honlapunkon, ahol számos fogadóirodáról találsz részletes leírást.

A felfüggesztés időtartamáról, véglegességéről egyelőre nincs információnk, de reméljük, hogy hamarosan újra elérhető lesz fogadóirodánk között.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Sinnernek másodszor is le kell győznie Djokovićot a vb megnyeréséhez | Fezbet sportfogadási előzetes
következő cikk
Olasz derbit rendeznek vasárnap este a torinói Allianz Stadionban