FEZbet hírek

Sinnernek másodszor is le kell győznie Djokovićot a vb megnyeréséhez | Fezbet sportfogadási előzetes

Vasárnap este az ATP Világbajnokság döntőjében ismét találkozik egymással Jannik Sinner és Novak Djoković. A hazai pályán játszó Sinner a csoportkör második fordulójában legyőzte a szerbet (7-5, 6-7, 7-6), így csoportgyőztesként végzett a torna első fázisában az olasz.

A legjobb online fogadóirodák széles fogadási kínálattal várja sportfogadóit, amely irodák a legjobb sportfogadási alkalmazásokkal is rendelkeznek.

Ezek közé tartozik a Fezbet is, amelynek szorzóit használjuk fel ebben a cikkben, amelyek a 2023.11.19. 12:30-kori állapotot mutatják.

ATP Vb-döntő
©Fezbet (2023.11.19.)

2023

Jannik Sinner az egyik feltörekvő tehetség a fiatalok közül a férfiak mezőnyében. Az elmúlt években Djoković és Carlos Alcaraz is megszenvedett néha az olasszal, akinek nagy szervája, kemény alapütései, agresszív játéka bárki ellen veszélyes kombinációt jelentenek, akinek a játéka Juan Martín del Potro játékát juttatja a szerző eszébe.

Sinner karriercsúcsot ért el idén azzal, hogy feljött a 4. helyre a világranglistán. Wimbledonban megvívta első GS-elődöntőjét, M1000-es versenyt nyert Kanadában, ATP 500-as versenyt nyert Bécsben és Pekingben, valamint egy ATP 250-es tornát is nyert Montpellier-ben.

Novak Djoković ismét fantasztikus évet zár maga mögött, egy szettnyire volt a naptári Grand Slamtől, nyert Adelaide-ben (ATP 250), Cincinnatiben (M1000), valamint Párizsban (M1000) is, és ismét világelsőként zárja az évet.

Rafael Nadalt és Roger Federert végleg lerázta a Grand Slam-diadalok „versenyében”, szinte csak rajta múlik, mennyivel fog zárni (még ha a spanyol hamarosan újra pályára is lép).

Egymás elleni mérkőzések

A szerb 3-1-re vezet az egymás elleni mérkőzéseik során, Sinner egyetlen sikere pont a héten született a csoportkör 2. fordulójában. Ezért is tartjuk nehezen elképzelhetőnek, hogy a szerb kétszer is kikapjon ugyanazon a tornán az olasztól, ez iszonyatosan nehéz feladat Sinner számára.

2021-ben találkoztak először, akkor Monte-Carlóban, salakon Djoković 6-4, 6-2-re nyert. Egy évvel később Wimbledonban Sinner megnyerte az első két szettet Djoković ellen a negyeddöntőben, de végül kikapott (5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2 Djoković). Idén ismét találkoztak, ezúttal az elődöntőben, de a világelső sima három szettben győzött (6-3, 6-4, 7-6).

A héten Sinner 7-5, 6-7, 7-6-ra győzött egy roppant szoros mérkőzésen első keménypályás és első fedettpályás mérkőzésükön.

Stílusok

Sinner megpróbál kőkemény alapütéseivel letolni a pályáról az ellenfelet, ezért ütéseiben komoly kockázat is rejlik. Mivel játéka még nem elég sokoldalú, Djoković a játék variálásával, labdamenetek rövidítésével, pontok diktálásával adogatóként megakadályozhatja Sinner játékának kibontakozását.

A szerb egészen kitűnően szervál a tornán, ahogyan azt láthattuk tegnap este Alcaraz ellen is. Az olaszt segíteni fogja a torinói publikum is, de tudjuk, hogy Djoković mennyire szeret ilyen körülmények között játszani, és szembe szállni a körülményekkel.

Sinner-Djoković Fezbet tippek, oddsok

A tenisz fogadások során érdemes észben tartani, hogy ez a játék nem sok varianciával rendelkezik, a játék természetéből kiindulva az esélyesek szinte mindig nyernek. Kevés olyan tényező van, amelyek véletlenszerű eredményeket szülnének, ahogyan azt látjuk például az amerikai futballban.

Novak Djoković minden idők legsikeresebb teniszezője, a világelső, hatszor nyerte meg ezt a tornát, ezért szerintünk ismét nyerni fog.

Sinner-Djoković Fezbet tippek
Győztes: Novak Djoković1,55
Összesített játékok: 26,5 alatt1,58
Játék hendikep: Djoković -1,51,70
Győztes és játékok száma: Djoković és 23,5 alatt2,80

A Fezbet bónuszt könnyen lehet használni a Fezbet bejelentkezést követően, amikor a sportfogadó először kezd el játszani az oldalon.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A világ két legjobbja találkozik a második torinói elődöntőben | Ivibet sportfogadási előzetes
következő cikk
Felfüggeszti a Magyarországon elérhető szolgáltatásait a bet365