FezBet Bónusz

FezBet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
5 000 Ft
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.9
Bejelentkezés

FezBet Bónusz részletek

A FEZbet üdvözlő bónusza az egyik legfontosabb eleme a weboldalnak. Minden sportfogadó irodának rendelkeznei kell vele, így a fogadók azonnal elkezdhetnek játszani.

A bónusz követelményeinek teljesítésére 30 nap van, a minimum szorzónak 2,00-nak kell lennie a megforgatási követelmények teljesítése során.
 
A FEZbet nemrégiben tűnt fel a sportfogadás magyarországon lévő szereplőinek terén. Ez egy Curacaóban bejegyzett online bukméker, amely igazán bőséges kínálatot nyújt a sportfogadók számára, a sportfogadási lehetőségeken kívül kaszinó szolgáltatást is nyújt.

Nyerőgépes játékok, videó póker, blackjack és rulett is megtalálható a weboldalon. A FEZbet a Rabonával, a Campobettel, és a Librabettel együtt az Araxio Development N.V. tulajdonába tartozik, amely azonnali hitelességet biztosít a szervezetnek a legjobb sportfogadó oldalak között.

Előnyök és hátrányok

  • Üdvözlő bónusz összege magas
  • 100% bónusz
  • Szigorú megforgatási szabályok
  • Első befizetés teljes összegét meg kell játszani a jogosultsághoz
  • Egyéni fogadás esetén magas minimum odds (2,00)

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

A FEZbet üdvözlő bónusz elfogadása után 30 napja van a játékosnak a követelmények teljesítésére. A bónusz kiváltása után a fogadó által befizetett összeg, majd a kapott összeg 6-6x megforgatása során az egyéni eseményeket 2,00-ás, a kombináltak 1,50-es minimum szorzóval (oer tipp) kell megrakni ahhoz, hogy a bónusz elszámolásába beleszámítsanak. Ezt követően érvényét veszti a fennmaradó bónuszösszeg és a várható nyeremények. A sportfogadási bónuszok minden portál alapvető részét képezik.

Kifizetési módok: Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, kriptovaluták, Mifinity, Banki átutalás. A kifizetési limit 3000 és 200 000 Ft között van.

Tippek

A bónusz igényléséhez lépj kapcsolatba a céggel a support@fezbet.com e-mail címen vagy élő chaten.

Skrill és Neteller nem érvényes a bónusz igénylése során.

A maximális összeg, amivel fogadni lehet egy szelvényen a megforgatás során 16 000 Ft.

Példa

Regisztrációt követően válasszad ki a megfelelő bónuszt. Fizess be minimum 5000 Ft értékű összeget, és kapsz egy 100%-os bónuszt, maximum 35 000 Ft értékben. A legfontosabb, hogy akkora lesz az üdvözlő bónusz összege, amennyit befizetsz az FEZbet oldalára!

Ezt követően aktiváld üdvözlő bónuszát, ennek megforgatására (a fentebb leírt megforgatási módok betartásával) 30 napod van.

A 35 000 Ft-ot 12-szer kell megforgatni, összesen 420 000 Ft-ot. A minimális szorzókra figyelni kell.

Következtetés

A FEZbet bónusz maximális mértéke iparági szinten jónak mondható, azonban a fogadási eseménynél használatos minimális odds és a minimum befizetési összeg kevésbé. Negatívumnak mondható az üdvözlő bónusz megforgatásának módja is. FEZbet bónusz kódra nincs szükség a bónusz aktiválásához. 

Nagyon szívesen ajánljuk kezdők számára is, széleskörű promóciós és bónusz ajánlatok várnak a sportfogadókra. A regisztráció is sokkal zökkenőmentesebb, mint más fogadóirodáknál. Ez ugyan kedvezőnek is tekinthető, hiszen sokkal hamarabb elkezdhet fogadni a fogyasztó, ugyanakkor érdemes azon elgondolkodni, hogy nem véletlenül kér annyi mindent el egy híresebb, használtabb fogadóiroda az ügyfeleitől.

FEZbet első befizetési bónusz
© FEZbet (2023.07.03.)

FEZbet bónusz gyakori kérdések

Miért érdemes aktiválni ezt a bónusz?

Minden bónusz rejthet magában mögöttes lehetőségeket, amikkel érdemes élni.

Mi számít kedvezőtlen feltételnek?

Kedvezőtlen feltétel az, hogy az első befizetés teljes összegét el kell játszani a bónusz igénylése előtt, valamint a magas szorzó egyéni fogadás esetén (2,00).

Lehet-e használni Skrillt és Netellert a bónusz aktiválása során?

Nem. Amennyiben ezek valamelyike a befizetési mód, a promóció ezen játékosokra nem vonatkozik.

Hírek 🚨

Csodát tesz a Dortmund a Wembley-ben vagy a Madrid tizenötödször is diadalmaskodik? | Sportfogadási tippek
Csoportmeccs ismétlődik az elődöntőben | Sportfogadási előzetes