Unibet - hírek

A márciusi pótselejtezők véglegesítik az Eb mezőnyét | sportfogadási tippek, oddsok

Március 26-án rendezik a 2024-es labdarúgó Európa-Bajnokság utolsó pótselejtezőit. Az A-ág, a B-ág és a C-ág mérkőzéseire is ezeken a napokon kerül sor.

A sportfogadás területén fontos szereplőiről és a hendikep jelentéséről érdemes tájékozódnia minden sportfogadónak a fogadást megelőzően.

A szorzók a 2024.03.25. 15:32-kori állapotot mutatják, azok időve változhatnak.

EURO 2024 végső pótselejtezők
© Unibet (2024.03.25.)

A-ág

Az A-ágon Wales-Lengyelország mérkőzéseket rendeznek a pótselejtező minitorna döntőjében. Az elődöntőket megelőzően is ez a két csapat volt a fő favorit.

A Cardiffban esedékes találkozó nagyon kiegyensúlyozott erőviszonyokat tartalmaz, annyira, hogy a világranglistán egymást követik a csapatok a 29. és a 30. helyen (Wales áll előrébb).

Szerintünk egy iszonyatosan izgalmas mérkőzés lesz (ami nem jelent magas színvonalat önmagában), ezért a mindkét csapat gólt szerez fogadás sikeres lehet.

A lengyelek simán legyőzték Észtországot (5-1), míg a wales-iek Finnországot (4-1). 2022-ben a lengyelek oda-vissza legyőzték Wales-t, mindkét mérkőzés egygólos különbséggel dőlt el (1-0 és 2-1).

B-ág

A B-ágon Ukrajna-Izland mérkőzést játszanak Varsóban, itt játssza hazai mérkőzéseit Ukrajna a háború kirobbanása óta. Az ukránok hátrányból fordítottak Boszniában, és nyertek 2-1-re egy 85. és egy 88. percben szerzett góllal.

Izland Újpesten Izrael ellen fordított szintén hátrányból, amit követően emberelőnybe került, előnyét pedig további két góllal növelte, még ha 2-1-nél 11-est is rontott Izrael (Eran Zahavi). Gudmundsson mesterhármasa jelentette a döntőbe jutást a mérkőzésen, ahol volt fordítás, piros lap, kihagyott 11-es és mesterhármas is.

Szerintünk Ukrajna joggal esélyese a találkozónak, kb. 40 hely választja el a csapatokat a világranglistán és a két keret értéke közötti különbség is jelentős. Valószínűsítjük, hogy valamelyik meccsnyerő játékosa (Yaremcsuk, Dovbyk, Mudryk) eldönti a meccset Ukrajna javára.

C-ág

A C-ágon Grúzia-Görögország döntőt rendeznek Tbilisziben.

Grúzia magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott Luxemburg ellen (a korábbi Újpest és Fehérvár-játékos, Zivzivadze volt a hős duplájával).

A görögök sima 5-0-s verést osztottak ki a kazahok számára, a félidőben már néggyel vezettek.

Érdekes döntőre lesz kilátás, hiszen a görögök favoritok, ám idegenben kell kivívniuk a továbbjutást. Természetesen nem szabad elfeledkezni Hvicha Kvaracheliáról, aki eltiltásából visszatér, és különösen friss lesz a kedd esti találkozón.

Miatta és Zivzivadze miatt itt valószínűbbnek tartunk egy meglepetést, mint a B-ág döntőjében (az A-ágon szerintünk egyik eredmény sem lenne meglepő).

Eb-pótselejtező tippek, Unibet szorzók

Szerintünk szoros összecsapásra van kilátás Cardiffban, ám az ukránok és a görögök akár simábban is nyerhetnek. Ha kicsit merészek vagyunk, egy hosszabbítás megtippelése igazán kifizetődő lehet a wales-lengyel meccsen, de azt is csinálhatja a fogadó, hogy minden mérkőzésre döntetlent rak (nem 1 szelvényen!) és bármelyik tipp jön, nyereséggel zár.

Ilyen nagy téttel bíró mérkőzéseken karakteres játékstílussal nem rendelkező csapatok mérkőzésein erre mindig van kilátás.

Eb-pótselejtező elődöntő tippek
Wales-Lengyelország: Döntetlen3,05
Ukrajna-Izland; 3,5 gól alatt1,28
Végeredmény: Görögország2,30
Wales-Lengyelország; Mindkét csapat gólt szerez: Igen2,05

Az unibet.hu oldalra való bejelentkezés alternatív linkkel lehet elérni az Unibet bónuszáról szintén érdemes információkat szerezni egy új bukméker keresése során

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A magyar válogatott győzelemmel kezdte az évet, kedden jön Koszovó | Magyarország-Koszovó
következő cikk
Mester és tanítványa találkoznak a bajnoki versenyfutásban | Man City-Arsenal sportfogadási tippek