A 2022-es labdarúgó világbajnokságot Katarban rendezik november 20. és december 18. között. A nemzeti válogatottak legfontosabb tornáján 32 csapat fog részt venni, amelyeket 8 darab 4 fős csoportokba sorsoltak. A csoportok első és második helyezettjei jutnak tovább a nyolcaddöntőbe, ahonnan egyenes kieséses mérkőzéseken dől el a továbbjutó kiléte. A nyitómérkőzést al-Horban rendezik november 20-án, a döntőt Loszaíliban december 18-án. A tornán 64 mérkőzésre fog sor kerülni.

Esélyesek és oddsok

A világ legnépszerűbb sportágának legnagyobb sporteseményére rengeteg fogadási lehetőséget fog biztosítani az online fogadási ipar. A számtalan fogadási lehetőség miatt érdemes nagyon szoros figyelemmel követni a vb eseményeit.

Foci VB: Fogadási lehetőségek

A fogadóirodák szerint a 2022-es foci-vb megnyerésére a legesélyesebb csapatok: Brazília, Argentína, Franciaország, Anglia, Spanyolország, Németország, Hollandia, Portugália, Belgium.

A 64 mérkőzésen a legnépszerűbb fogadási lehetőségek (mérkőzés kimenetele, félidő eredménye, félidő/végeredmény, európai hendikep, ázsiai hendikep, felett/alatt) mellett számos olyan fogadási lehetőséget is találhat majd a fogadó, amelyeket egyébként nem szokott felkínálni egy online sportfogadóiroda (pl. pénzfeldobás nyertese, kezdőrúgást elvégző csapat, stb.). A legnépszerűbbnek számító sportfogadóirodának számító Bet365 temérdek lehetőséget biztosít a fogadásokra már a vb előtt.

A végső győztes mellett többek között lehet fogadni olyan eseményekre is, mint:

 • Gólkirály
 • Bejut a döntőbe
 • Bejut az elődöntőbe
 • Bejut a negyeddöntőbe
 • Fogadás csoportra (csoportgyőztesre)
 • Továbbjut a csoportból igen/nem
 • Aranylabda (torna legjobb játékosa)
 • Aranykesztyű (torna legjobb kapusa)

A vb idejére érdemes több sportfogadóirodánál is számlát nyitni az esetleges bónuszokra való jogosultság miatt, a jobb szorzók keresése miatt, és az olyan események miatt, amelyekre esetleg az egyik portálon nem lehet fogadni, de egy másiknál igen.

Tippek

Nagyon fontos a foci vb előtti napokban átnézni az összes fogadási lehetőséget, ami nem a mérkőzésekre, hanem magára a tornára szól (pl. végső győztes, továbbjut-e a csoportból). Ha van egy konkrét elképzelésünk a világbajnokság egy részének az alakulásáról, akkor gondoljuk át, milyen fogadási lehetőségeket rejt magában ez az elképzelés.

Ha például úgy gondolja valaki, hogy Brazília nyeri a világbajnokságot (4.33 Bet365 a vb start előtt), akkor nem abban van a legtöbb érték, hogy a végső győztes fogadási eseményen megrakjuk Brazília végső sikerét. Ha átgondoljuk, hogy Brazília végső győzelme milyen más fogadási lehetőségeket fed le, akkor máris nagyobb szorzókkal tudunk arra rakni, hogy Brazília nyeri a világbajnokságot, még ha nem is szó szerint arra rakunk. Például valószínű, hogy a világbajnok legjobb játékosa lesz a torna legjobb játékosa. Ebben az esetben Neymar, mint a torna aranylabdása (11.00, Bet365) sokkal magasabb szorzót biztosít a számunkra. Előfordulhat, hogy Neymar mondjuk megsérül a negyeddöntőben, és a brazilok így is bajnokok lesznek, de nem túl valószínű, ezért, ha azt gondoljuk, hogy Brazília világbajnok lesz, akkor abban valószínűleg Neymarnak nagyon nagy szerepe lesz (Vinícius Juniorra 17.00 a szorzó).

Ugyanezt lehet alkalmazni más csapatok és játékosok esetében is.

 • Argentína (6.50) és Lionel Messi (8.50)
 • Franciaország (8.50) és Kylian Mbappé (13.00)
 • Anglia (9.00) és Harry Kane (15.00)

A torna aranylabdása mellett a torna gólkirálya fogadási lehetőséggel is el lehet játszani ezt, itt viszont fontos tudni, hogy melyik csapatnál ki rúgja a büntetőket. Utóbbi tényező a csapat házi gólkirálya fogadási lehetőségnél még fontosabb.

Amikor pedig a „bejut a döntőbe”, „bejut az elődöntőbe”, „bejut a negyeddöntőbe” fogadási lehetőségekre fókuszálunk, figyelembe kell vennünk a nyolcaddöntők párosításait. Ez nem azt jelenti, hogy ezekre az eseményekre csak a csoportkört követően érdemes fogadnunk, hanem azt, hogy legyünk tisztában azzal, hogy a nyolcaddöntők párosításai hogyan alakulnak majd ki.

Felső ág: A1-B2, C1-D2, E1-F2, G1-H2

Alsó ág: B1-A2, D1-C2, F1-E2, H1-G2

Ha a vb-csoportok végeredményéről van egy elképzelésünk, akkor látni fogjuk, hogy milyen nyolcaddöntő párosítások jöhetnek létre, és onnan már könnyebben tudunk következtetni arra, hogy mely csapatokra érdemes rakni a „bejut a döntőbe”, „bejut az elődöntőbe”, „bejut a negyeddöntőbe” fogadási eseményeknél.

VB: Legjobb fogadóirodák

A Magyarországon is elérhető online sportfogadóirodák közül a Bet365, a Bwin, az Unibet számítanak a legjobb fogadóirodáknak. A Betfair sportfogadási tőzsde oldala is érdekes lehetőségeket kínálhat a játékosoknak. Fontos megismerni ezeknek a portáloknak az ajánlatait a torna előtti napokban, és össze is hasonlítani azokat.

Azonban nem csak a foci-vb-t megelőzően igényelhető bónuszok, fogadási kreditek lehetnek érdekesek számunkra, hanem a világbajnokság alattiak is. Amennyiben a fogadóiroda megajándékoz minket freebet lehetőségével, fogadási kreditekkel, gyűjtőbónusszal, valamint elérhetőek lesznek szorzónövelések, fogadásépítő funkciók, ezekkel a lehetőségekkel élni kell, ugyanis ezek egészen szenzációs lehetőséget kínálnak a sportfogadónak arra, hogy még nagyobb nyereményhez jusson.

Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
3 500 Ft
Unibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
22Bet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
400 Ft
22Bet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 5x
ivibet
Új
Max. bónusz
52 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
3 500 Ft
ivibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 5x
Quickwin
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
5 000 Ft
Quickwin Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

Általános információk a tornáról

A világbajnokság 32 csapat részvételével fog indulni.

 • 13 csapat Európából
 • 5 csapat Afrikából
 • 6 csapat Ázsiából
 • 4 csapat Dél-Amerikából
 • 4 csapat Észak- és Közép-Amerikából

kvalifikálta magát a világbajnokságra.

Az április 1-jei sorsoláson kialakultak a csoportok.

A-csoport: Hollandia, Ecuador, Szenegál, Katar.

B-csoport: Anglia, Egyesült Államok, Irán, Wales

C-csoport: Argentína, Mexikó, Lengyelország, Szaúd-Arábia

D-csoport: Franciaország, Dánia, Tunézia, Ausztrália

E-csoport: Spanyolország, Németország, Costa Rica, Japán

F-csoport: Belgium, Horvátország, Marokkó, Kanada

G-csoport: Brazília, Szerbia, Svájc, Kamerun

H-csoport: Portugália, Uruguay, Dél-Korea, Ghána

A csoportok első két helyezettje jut tovább a legjobb 16 csapat közé, onnantól pedig egyenes kieséses lebonyolítás alapján jutunk el a december 18-ai döntőig.

Világbajnokok

Brazília: 1958, 1962, 1970, 1994, 2002

Németország: 1954, 1974, 1990, 2014

Olaszország: 1934, 1938, 1982, 2006

Franciaország: 1998, 2018

Argentína: 1978, 1986

Uruguay: 1930, 1950

Anglia: 1966

Spanyolország: 2010

Szerezd meg sportfogadási bónuszodat a világbajnokságra, és használd ki az online sportfogadóirodák által adott lehetőségeket a 2022-es labdarúgó világbajnokságon.