Unibet - hírek

Hazai pályán folytathatja dominanciáját Max Verstappen | Holland Nagydíj Unibet sportfogadási előzetes

A nyári szünetet követően Zandvoortban, Hollandiában folytatódik a Forma-1-es világbajnokság. Max Verstappen 125 pontos előnnyel vezeti a világbajnoki tabellát csapattársa, Sérgio Pérez előtt, a Red Bull pedig több mint kétszer annyi pontot szerzett a konstruktőrök pontversenyében, mint a második helyen álló Mercedes.

Előzetesünkben nyertes tippeket keresünk a holland hétvégére, szorzóink a fogadási oldalak egyik lehíresebbje, az Unibet oldaláról származnak, amelyek a 2023.08.22. 10:00-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak. Az Unibet bónusz forgatásáról részletesen olvashat az Unibet oldalán is az Unibet belépést követően.

F1 Holland Nagydíj
©Unibet (2023.08.07.)

Eddigi hollandiai versenyek

Eddig két versenyt rendeztek Hollandiában 1985 óta, mindkétszer a hazai pályán versenyző Verstappen nyert, mindkétszer pole pozícióból indulva. Az idei erőviszonyok alapján ezen a hétvégén sem várható más eredmény. Verstappen remekül vezeti autóját, ami gyakorlatilag tökéletesen fekszik minden pályához, illetve a világbajnok vezetési stílusához.

Szerintünk érdemes nem csak Verstappen győzelmére fogadni, hanem némileg kombináltabb fogadásokra is, amelyek tartalmazzák a holland futamgyőzelmét. A címvédő rekordot dönthet vasárnap, ugyanis jelenleg zsinórban 7 győzelemnél jár, holtversenyben Nico Rosberggel, Alberto Ascarival, és Michael Schumacherrel.

Holland Nagydíj, Unibet szorzók, oddsok

Ezen a ponton már gyakorlatilag nincs értelme Verstappen futamgyőzelme ellen fogadni. Más sportágak esetében többször is beszélünk a véletlenszerűségről, azonban az autósport az egyik legkevesebb randomszerű elemet tartalmazza.

Az erőviszonyok az idény elején beállnak, és azok drasztikus mértékben nem szoktak változni. Érdemes lehet Verstappen előnyére is fogadni a célba érésekor, tavaly 4 másodperccel, tavaly előtt viszont 21 másodperccel nyert, vagyis a Hírek, Max Verstappen speciális fogadások fül alatt érdemes lehet egy 10-15 másodpercnél is nagyobb különbségre fogadni.

Ezen kívül érdemesnek tartjuk a kevés kiesőre fogadni az F1 fogadások közül. Idén átlagosan nincsen két kieső futamonként, az elmúlt két holland futamon pedig pontosan kettő kieső volt, ezért 18,5 felett érdemes fogadni a célba érő pilóták piacán.

Holland Nagydíj Unibet tippek
Futamgyőztes: Max Verstappen1,28
A leggyorsabb megálló a boxutcában: Red Bull1,85
Max Verstappen Specials: Legalább 10 másodperc előnnyel nyer1,52
Max Verstappen Specials: Legalább 15 másodperc előnnyel nyer1,80

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Izgalmak és gólok Észak-Londonban? | Spurs-Man United 22bet sportfogadási előzetes
következő cikk
Újabb nehéz ellenfél vár a Newcastle-re | 20bet sportfogadási előzetes