22bet hírek

Izgalmak és gólok Észak-Londonban? | Spurs-Man United 22bet sportfogadási előzetes

A Premier League második fordulójában szombat kora este csap össze egymással a Tottenham Hotspur és a Manchester United. A Spurs egy szórakoztató mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent a Brentford otthonában, míg a United szerencsés győzelmet aratott a Wolverhampton ellen (1-0).

A 22bet vélemények szerint az online sportfogadás Magyarországon egyik legfontosabb szereplője. A fogadási lehetőségek széles tárházával várják a sportfogadókat a szombati mérkőzésre. A szorzók a 2023.08.17. 11:15-ös állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Tottenham-Manchester United Premier League 22bet
©22bet (2023.08.17.)

A párosítás érdekességei

Először lép pályára hazai pályán a Tottenham Harry Kane távozása óta. Ange Postecoglou menedzser teljesen megváltoztatta csapat játékát, akik izgatottan várják az új korszak kezdetét. Mind az előszezonban, mind a Brentford ellen egyértelmű jeleket lehetett látni, amelyek az edzőpályán elvégzett munka megnyilvánulásai voltak.

Habár vannak gyenge pontok a csapatban, Kane-t pedig még egyáltalán nem pótolták, az alkalmazott játékstílus problémákat szül az ellenfelek számára.

A Manchester United szerencsés körülmények között nyert a Wolves ellen az Old Traffordon, az engedett helyzetek minősége azonban komoly aggodalommal tölti el Erik ten Hagot. Az új igazolás, Rasmus Höjlund továbbra is sérült, ezért ismét Marcus Rashford lesz a középcsatár, ahonnan kevésbé hatékony az angol támadó.

Andre Onana szabálytalansága nem vont maga után 11-est, amiért a PGMOL is elnézést kért a Wolvestól, vagyis a United nagy szerencsével tudott csak nyerni. Mivel a „vörös ördögök” játéka egyáltalán nem volt kiforrott, ezért jó lehetőség előtt áll a Spurs egy esetleges győzelem megszerzésére.

A manchesteriek védekezésén könnyen talált fogást a Wolverhampton (2,2 engedett várható gól), szerintünk Postecoglou ismét megtalálja a módját annak, hogy megkeserítse a vendégek életét.

Új trendek

A játékvezetők ebben a szezonban szigorúbban tartanak be bizonyos szabályokat. Az időhúzás szigorúbb büntetése közéjük tartozik. 4,2 lapot osztottak ki a bírók átlagosan az 1. forduló mérkőzésen, és amíg a fogadóirodák nem módosítják az oddsaikat, érdemes a lapok számát „felett” rakni. Tavaly 3,69 volt az átlag.

Ez 12,3%-os növekedés, amelyet az első fordulókban ki lehet használni lapok száma 3,5 feletti fogadásokkal.

Tottenham-Man United 22bet fogadási tippek, szorzók

Szerintünk egy fordulatos és gólgazdag mérkőzésre számíthatunk, ahol mindkét csapat megmutatja majd erősségeit és gyengeségeit. Ebből kifolyólag akár a gólok száma, akár egyes játékosok gólszerzése is remek fogadási lehetőség lehet.

Szerintünk Son, Rashford, Fernandes egyarányt a kapuba találhatnak. Ha sok gólos mérkőzést várunk, azt sok fogadási szempontból lehet megközelíteni.

Tottenham-Man United 22bet fogadások
Végeredmény: Döntetlen3,78
Gólok száma: 2,5 felett1,57
Mindkét csapat gólt szerez: Igen1,50
Gólszerző: Heung-min-Son3,00
Gólszerző: Marcus Rashford2,60
Gólszerző: Bruno Fernandes3,60

A sportfogadási bónuszok közül a 22bet bónusza az egyik azok közül, amelyeket érdemes felhasználni, ha új regisztráló vagy az oldalon.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Európai döntő a női labdarúgó-világbajnokságon | Spanyolország – Anglia fogadási előzetes
következő cikk
Hazai pályán folytathatja dominanciáját Max Verstappen | Holland Nagydíj Unibet sportfogadási előzetes