Unibet - hírek

Fradi–Leverkusen Unibet szorzók – Visszavágó a Puskás Arénában

Múlt hét csütörtökön játszotta a Fradi a várva várt Európa-Liga nyolcaddöntő első meccsét a Bayer Leverkusen otthonában. A zöld-fehérek keretéből több meghatározó játékos is hiányzott, de így is teljes gőzzel készültek Csercseszovék, hogy minél kedvezőbb eredménnyel léphessenek pályára a visszavágón. A találkozó nem indult jól, az első 15 percet megnyomták a németek, olyannyira, hogy a 10. percben már meg is szerezték a vezetést. Ezt követően kissé leült a mérkőzés, majd egyre több lehetősége volt a Fradinak, amelyeket sajnos rendre kihagytak. A második játékrészben is benne volt a gól az FTC játékában, de egyik helyzetből sem tudtak betalálni. A végjátékban sem volt a vendégcsapat mellett a szerencse, hiszen egy kapufát követően pont egy üresen álló Leverkusen játékos elé pattant a labda, a lövésre pedig Dibusz már nem tudott odaérni. Xabi Alonsoék tehát kétgólos előnnyel vághatnak neki a március 16-i visszavágónak a Puskás Arénában este 9 órakor.

Egy kis statisztika

A Fradi a mérkőzés nagy részében egyenrangú ellenfélként tudott játszani, a csapat abszolút megállta a helyét nemzetközi színvonalon is. A meccs képét tekintve nem volt két gól különbség a két csapat között, amit nagyon jól mutat az utóbbi időben egyre többet használt xG mutató, ami a csapatok, illetve játékosok várható góljainak számáról tájékoztat. Az első félidőben az FTC várható góljainak valószínűsége nagyjából 10%-kal magasabb volt, mint ellenfelüké. A statisztika a találkozó végére megfordult, a Leverkusen 0,67-es, a Fradi pedig 0,51-es xG-vel zárta a mérkőzést. A kapuralövések (9-8), illetve a kaput eltaláló lövések (2-1) számában sem volt nagy különbség, sőt a bíró mindkét oldalra ugyanannyi (4) sárgalapot osztott ki. Mind a meccset, mind a statisztikát tekintve sajnálhatjuk, hogy 2 gólos vereséggel végződött a találkozó. A csütörtöki visszavágón persze még így is van esély, de egy kicsivel több szerencsével még jobb reményekkel indulhatnának a zöld-fehérek az Európa-Liga nyolcaddöntőből való továbbjutásért.

Kockázatmentes fogadás az Unibeten

A sportfogadás Magyarországon elérhető oldalai már számos promóciót ajánlottak a BL és az EL meccsekre az idei szezon kezdete óta. A magyar érdekeltségű mérkőzéseknél különösen érdemes az ilyen lehetőségeket fürkészni, főleg az Unibet vagy a bet365 oldalán. Az első Leverkusen – Fradira például kockázatmentes élő fogadást lehetett kötni az Unibetnél. Ez az ajánlat valószínűleg a visszavágóra is érvényes lesz, tehát érdemes a meccs napján figyelni a sportfogadási promócióknál. Ha a meccs közben legalább 3.000 Ft-ért, minimum 1,40-es szorzóval teszel élő fogadást, akkor vesztes szelvény esetén 3.000 forint értékű bónuszpénzt írnak jóvá a számládra.

Szorzók a Fradi – Leverkusen visszavágóra

Az első meccshez képest jelentősen változtak a győztes csapatra tehető oddsok, a fogadó oldalak közül most az Unibet szorzóit vizsgáltuk meg. A múlt heti meccs előtt 10-es szorzó felett lehetett fogadni a Fradi győzelmére, ehhez képes az FTC-re most 3,60, míg a Leverkusenre is most viszonylag magas, 2,04-es az odds. A németeknek nem feltétlen kell gólt szereznie a győzelemhez, valószínűleg első sorban a beállított előny megtartására fognak koncentrálni. A Ferencvárosnak viszont legalább 2 gól kell, így biztosan támadó szellemben lépnek pályára, és ha az első meccshez hasonló teljesítményt tudnak hozni, akkor jó eséllyel be is tudnak találni Lukas Hradecky kapujába. Kristoffer Zachariassen lábában kétszer is benne volt a gól az előző meccsen, így csütörtökön is érdemes lehet az ő lövéseire fogadni.

Regisztrálj az Unibetre és vedd igénybe az akár 20.000 forint értékű Unibet bónuszt!

Fogadás a Fradi - Leverkusen Európa-Liga meccsre.
©Unibet (2023.03.11.)

Tippek

  • Mindkét csapat gólt szerez – Igen: 1,65
  • Kaput eltaláló lövések – Zachariassen 0,5 felett: 2,60
  • Lapok száma – 3,5 felett: 1,77

Szorzók – 2023.03.11. 14:30

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Real Madrid-Liverpool BL-visszavágó a Bet365 legjobb szorzóival
következő cikk
Megőrzi-e előnyét a Serie A-t domináló Napoli az Eintracht Frankfurt ellen?