Franciaország-Belgium esélyek

Franciaország vagy Belgium talál magára a nyolcaddöntőben?

A nyolcaddöntő egyik legérdekesebb mérkőzése a franciák és a belgák összecsapása lehet. A csoportkör meccsei alatt egyik csapat sem talált magára igazán, az egyenes kieséses szakaszban viszont kénytelenek lesznek összeszedni magukat, ha folytatni akarják a tornát.

A mérkőzés hétfőn (07.01.) este 18 órakor kezdődik a düsseldorfi Merkur Spiel-Arénában. Sportfogadás Magyarországon oldalunk az egyeneses kieséses szakaszban is készül Eb 2024 fogadásokkal, illetve az friss Eb győztes oddsokat is megtalálod nálunk.

Eb fogadásverseny - csodalátos nyeremények
Véget ér
Eb 2024 fogadási verseny
Véget ér
Aranygól tippjáték: Eb döntő - 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 16 millió Ft.
Véget ér
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds "gólok száma - több mint 0,5" fogadásrá | 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Véget ér
18+ | Játssz felelősséggel!

Franciaország-Belgium tippek & esélyek

Tippek
Unibet bónusz22bet bónuszQuickwin bónusz
Továbbjutó – Franciaország1,441,401,43
Gólok száma – 2,5 alatt1,581,601,60
Kaput eltaláló lövés – De Bruyne 0,5 felett1,671,65
Gólszerző – Kylian Mbappé2,652,202,42
Szögletek – Belgium 3,5 felett1,651,55
Kaput eltaláló lövések – 9,5 alatt1,411,45
Szorzók – 2024.06.29. 13:00

A franciák már a harmadik Eb győzelmükre készülnek. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, mindenképpen javítaniuk kell a játékukon. Már említettük, hogy egyik csapat sem volt igazán meggyőző, ketten együtt hat meccs alatt összesen négy gólt szereztek. A Kékek két rúgott góljából egyik egy osztrák öngól volt, a másik pedig egy Mbappé által értékesített büntető. Belgium kevés góljában már a balszerencse is nagy szerepet játszott, Lukaku három meg nem adott gólt is szerzett, de emellett is rengeteg lehetőségük maradt ki.

A támadójátékkal tehát hadilábon állnak, így ezen a meccsen sem számítunk majd nagy gólzáporra. A Franciaország-Belgium esélyeknél azt is figyelembe kell venni, hogy inkább kontrára építő játékot várunk mindkét oldalon, így akár egy-egy nagy villanás is befolyásolhatja majd a végeredményt. Ezekre az olyan kulcsemberek lehetnek képesek, mint Kevin De Bruyne vagy a másik oldalon Kylian Mbappé. Kantéra is nagyon figyelnie kell majd a belgáknak, hiszen az egyéni teljesítményeket nézve, eddig ő az Eb egyik legjobban szereplő játékosa.

Mbappé már visszatért a sérüléséből, és a három védővel felálló belga válogatottnak nagyon nehéz dolga lesz, amennyiben a francia tudja hozni a tőle megszokott formát. Eddig a Courtoist helyettesítő Casteel remekül véd, kérdés, hogy a gyors francia játékosok góljaitól is meg tudja-e menteni a csapatot? Emellett fontos szerepe lesz annak is, hogy Lukaku balszerencsés sorozata folytatódik-e az egyenes kieséses szakaszban is.

Franciaország a csoportkörben

Franciaország igaz nehéz csoportba került, a három meccs után őket várták az első helyre. A várakozások nem igazolódtak be, már az első találkozón Ausztria ellen is csak egy öngóllal gyűjtötték be a három pontot. A mutatott játék sem volt bíztató, mindössze három kaput eltaláló lövéssel fejezték be a mérkőzést. Továbbá, a csapatkapitány, Mbappé egy csúnya orrtörést szenvedett, ami miatt idő előtt el kellett hagynia a pályát.

A hollandok elleni meccset a kispadról kellett néznie, pedig a csapatnak nagy szüksége lett volna rá. A találkozó egyetlen gólja Xavi Simons találata volt, de les miatt a VAR ezt is érvénytelenítette. Néhány nagy helyzet mindkét oldalon adódott, a franciák domináltak, de érvényes gólig végül egyik csapat sem jutott.

A csoport utolsó találkozóját az addig nulla pontos Lengyelország ellen játszotta Didier Deschamps csapata. Ezen a mérkőzésen a franciák csoportelsősége volt a tét, amit nem sikerült megszerezni. Csaknem kétszer annyi kapuralövéssel, 2.41-es xG mutatóval, de mégis 1-1-es döntetlennel zárták a csoportkört. Így összesen öt ponttal a csoport második helyén tudtak továbbjutni a legjobb 16 közé.

Franciaország-Belgium tippek

Az E csoport és a belgák

A belgáktól Franciaországhoz hasonlóan mindenki csoportelsőséget várt, ráadásul jóval könnyebb ellenfelekkel néztek szembe, mint a Kékek. Hatalmas meglepetésre a csoport teljesen kiegyenlítetten alakult, ezt a végeredmény is mutatja, mindenki négy ponttal zárta az E csoportot.

Belgium a szlovákok ellen debütált az Eb-n, rengeteg helyzettel, két meg nem adott góllal, összességében is jobb mutatókkal, de mégis Szlovákia szerzett három pontot. Románia ellen már összekapták magukat a belgák, most a hasonlóan sok helyzetből kettőt sikerült értékesíteniük. Az utolsó csoportmeccsen Ukrajna volt az ellenfél egy nagyon kiegyenlített találkozón. A végeredmény gól nélküli döntetlen lett, ezzel pedig Belgium a második helyen zárt.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
A hatalmas lehetőség előtt álló, bukdácsoló angolok útját északi szomszédjaink állják | Unibet előzetes
következő cikk
Újabb meglepetést okozhat Románia | Románia-Hollandia