Unibet - hírek

Van miért visszavágnia a Leverkusennek a Roma ellen. Sikerül? | Sportfogadási tippek, oddsok

Csütörtök este 21:00-kor fogadja az AS Romát a Bayer Leverkusen csapata az El-elődöntőjében. A két csapat tavaly is találkozott a sorozat ugyanebben a stádiumában, akkor még José Mourinho volt a „farkasok” edzője, akkor 1-0-s összesítéssel az olaszok jutottak a döntőbe.

Idén az első meccsen idegenben nyert a Leverkusen 2-0-ra, amivel nagyon közel került a dublini döntőhöz.

A sportfogadás egyik legnagyobb magyarországi szereplője, az Unibet alternatív linken elérhető a fogadók számára.

Az oddsok, tippek a 2024.05.08. 12:30-kori állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Leverkusen-Roma visszavágó
©Unibet (2024.05.08.)

Csapatok bemutatása

A Roma két éve megnyerte a Konferencia-ligát, tavaly pedig az Európa-liga döntőjében kapott csak ki a Sevillától. José Mourinho alatt nagyon sikeres volt a csapat az UEFA-sorozatokban, ez pedig a portugál szezon közi távozását követően is megmaradt.

Az ideiglenes edző, Daniele De Rossi nagyon jó eredményeket ért el eddig csapatával. Érkezése óta csak a bajnok Inter és a Thiago Motta vezette Bologna szerzett több pontot a Románál a bajnokságban.

Az igaz, hogy mind támadásban, mint védekezésben túlteljesít a csapat, míg Mourinho alatt ez fordítva volt, szóval inkább csak az átlaghoz viszonyított regresszió következett be, semmint a csapat játéka javult volna fel drasztikusan.

A Bayer Leverkusen Xabi Alonso irányításával álomszerű szezont fut. A 120 éves klub megnyerte első bajnoki címet, a Kaiserslautern ellen vívja majd a Német Kupa döntőjét, az El-ben pedig elődöntőzik. 48 tétmérkőzést játszott ebben a szezonban a gárda, ezeken egyetlen vereséget sem szenvedett! Ez rekord az európai labdarúgás történetében.

Alonsóék csak az idei naptári évben 18 (!!!) gólt szereztek a 83. percet követően!

Ez sokat elárul a csapat fizikai állapotáról, mentális erejéről és küzdeni tudásáról, valamint szerencséjéről. Jövőre nagyon népszerű csapat lesz ez a fogadók körében, de nem szabad elfelejteni, hogy ennyi gólt szerezni hosszú távon a hajrában, amivel elkerülik a vereségeket, fenntarthatatlan. Némi regresszióra számítani kell e tekintetben.

Az Unibet bejelentkezést követően a fogadók számára megnyílik a lehetőség az Unibet regisztrációs bónusz alkalmazása.

Hiányzók

A vendégeknél Dybala játéka kérdéses, míg a hazaiaknál nincsenek problémák.

Bayer Leverkusen-AS Roma Unibet oddsok, tippek

Leverkusen-Roma Unibet tippek
Gólok száma: 3,5 alatt1,46
Bejut a következő fordulóba: Bayer Leverkusen1,01
Lapok száma: 5,5 alatt1,53
Összes szöglet: 10,5 alatt1,61

Esélyek

Az első mérkőzésen jó esélyt adtunk a Romának a vereség elkerülésére tippjeink alapján, de a Leverkusen egyszerűen sokkal jobb csapat. A Leverkusen a klub történetének legszebb szezonját futja, a bajnokság megvan, csak a történelem könyvekben lévő rekordokkal versenyeznek Alonsóék.

A tippek azt tükrözik, hogy amennyiben a Leverkusen szerez vezetést, a mérkőzésen csendesen fog csordogálni.

Az Opta rangsora alapján a Leverkusen a 4. legerősebb csapat Európában, a Roma a 19. helyen áll. Szerintünk ez jól jellemzi a két csapat közti diferenciát.

Véleményünk szerint a bajnokságot már megnyer Bayer a Német Kupát és az Európa-ligát is meg fogja nyerni.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Csoportmeccs ismétlődik az elődöntőben | Sportfogadási előzetes
következő cikk
Nem hibázhat az Arsenal | Man United-Arsenal