A sportfogadással kapcsolatban sokszor felmerül az alternatív link fogalma. Aki korábban nem is találkozott vele, az utóbbi időben egyes oldalak kivonulása, blokkolása kapcsán biztosan látta, sőt lehet már használta/használja is ezeket a linkeket. Ezen kívül persze másik esetek is előfordulhatnak, amikor szükség van a használatukra. Az alábbiakban az Unibet alternatív link tudnivalóit foglaljuk össze, aminek használatára az utóbbi időben szükségünk is van.

Unibet - kezdőlap
©Unibet (2024.01.21.)

Mi az az alternatív link?

Az alternatív link leginkább olyan országok területén hasznos, ahol egy-egy weboldal blokkolás alatt áll, vagy valami miatt nem érhető el. Az Unibet jelenleg Magyarországon kizárólag így érhető el, viszont ugyanazok a szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint a sima honlapon: sportfogadás, kaszinó, bingó, póker és egyéb játékok. Számunkra természetesen a sportfogadás lesz a középpontban, ami szerencsére a linken keresztül is pontosan ugyanúgy működik.

A válasz a kérdésre, miszerint az Unibet alternative link használata legális-e: magára az alternatív linkre azért van szükségünk, mert az oldal nem működhet legálisan az országban. A fogadóoldalak számára egy kiskaput jelent az ilyen linkek készítése, mert ezen keresztül hazánkban elérhetik őket a játékosok. Amennyiben te is alternatív linken keresztül használod az Unibetet vagy bármely más online sportfogadással kapcsolatos oldalt, ne aggódj negatív következményei nem lesznek rád nézve.

Tudnivalók az alternatív link használatáról

Az Unibet linkre kattintva tehát pontosan, a már jól ismert kezdőoldalra fogsz érkezni. Amennyiben már rendelkezel számlával az irodánál, az Unibet belépés pontosan ugyanúgy fog zajlani és értelemszerűen minden más is. Ebbe beletartoznak a be- és kifizetési lehetőségek, az ügyfélszolgálat, és az Unibet alkalmazás is, amelynek letöltéséről szintén megtalálsz minden információt oldalunkon. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy tényleg minden megegyezik, csak mert tapasztalataink alapján sokan bizalmatlanok szoktak lenni az alternatív linkekkel kapcsolatban, holott ezt semmi nem indokolja.

Fontos: Sportfogadási híreinkben/előzeteseinkben, és más különböző oldalainkon is sokszor találkozhattok kék felületekkel, amelyek az ott aktuálisan említett fogadóoldalra irányítanak át. Nyugodtan használd ezeket a linkeket, hiszen a megfelelő, hivatalos honlapra fognak vinni téged.

Unibet regisztráció menete alternatív linken

Azok számára, akik most szeretnének regisztrálni az Unibetre, és alternative linken keresztül tudják ezt megtenni, néhány lépésben összefoglaltuk a teendőket.

  1. Az első lépés az Unibet oldalának megnyitása az alternatív link segítségével. Ez általában automatikusan a magyar nyelvű oldalra visz, de ha mégsem így történne, a honlap jobb felső sarkában ki tudod választani az általad preferált nyelvet.
  2. Szintén a jobb felső sarokban, sárga felületen találod a „regisztráció” gombot, amelyre kattintva választhatsz az Unibet regisztrációs bónuszok közül, majd pedig meg kell adnod a szükséges adatokat. Miután mindent kitöltöttél kattints a „regisztráció véglegesítése” lehetőségre.
  3. Az első bejelentkezést követően hitelesítened kell a profilodat, amelyet legegyszerűbben úgy tudsz megtenni, hogy a menő alatt található szintén sárga színű „fiók hitelesítése” opciót kiválasztod. Ehhez szükséged lesz egy személyazonosító és egy lakcímet igazoló okmányra. Az Unibet ezeket ellenőrzi, és készen is van a regisztrációd, elindíthatod az első befizetést
Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
3 500 Ft
Unibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds a BL-döntőre
Véget ér
NBA rájátszás: nyerj 15.000 Ft. értékű ingyenes fogadást
Véget ér

Összegzés

Számunkra sok tekintetben az Unibet vezeti a listát a Magyarországról elérhető fogadóoldalak között. A bet365 kivonulásával talán a legmagasabb oddsokat találhatjuk náluk, sokféle ingyenes játékkal és bónusszal készülnek, amely szintén fontos a legtöbb játékos számára, emellett pedig egy modern szolgáltatóról beszélünk. Honlapjuk abszolút jól áttekinthető a webes és a mobilos verzió is, de az appot is érdemes kipróbálni. Kezdő és gyakorlott fogadóknak is nagyon ajánljuk.

Unibet alternatív link – gyakori kérdések

Hogyan tudok belépni az Unibetre alternatív linkkel?

Honlapunkon számos fogadóoldal alternatív linkjét megtalálod, köztük az Unibetét is.

Mit jelent az alternatív linkben megjelenő szám?

A linkben megjelenő szám gyakorlatilag a sorszámát jelöli. A kérdés megírásakor a 101. linknél tartunk, tehát az Unibet példáját nézve az unibet-101 link érvényes jelenleg, de ez a szám napról-napra növekedhet.

Mi a különbség a simán elérhető, illetve az alternatív linkes Unibet honlap között?

Gyakorlatilag semmi. Egy másik úton jutsz el a honlaphoz, de ezenkívül minden teljesen ugyanúgy működik, többek között ez is az alternatív link lényege.

Minden funkció elérhető az alternative linken keresztül?

Igen, pontosan ugyanazt az oldalt fogod látni, amit hagyományosan a böngészőből lehetne megnyitni.