Hírek - bet365

Magyarország-Bulgária bet365 szorzók az EB-selejtezőre

Március végén kezdetét veszi a 2024-es, Németország által rendezett Labdarúgó Európa-Bajnokság selejtezősorozata, amelyben természetesen a magyar válogatott is érintett. A sorsolást még tavaly, 2022 októberében tartották, ahol a magyarok az utóbbi időszak meglehetősen jó teljesítménye miatt az egyes számú kalapból kerültek kihúzásra. Cikkünkben többek között a magyarok ellenfeleiről, a továbbjutás esélyeiről, és az első meccsre tehető fogadási lehetőségekről is olvashatsz, és még néhány Magyarország-Bulgária tippet is találsz. Marco Rossi csapata az első selejtező mérkőzést március 27-én Bulgária ellen játssza hazai pályán, a Puskás Arénában, 20:45-től.

Az EB-selejtezők menete

A selejtezőkön 53 UEFA tagország száll harcba az Európa-bajnokságon való részvételért. A küzdelmek 10 darab, 5 csapatos csoportban zajlanak majd, amelyből az első két helyezett jut ki a kontinensviadalra. Összesen 24 csapat kerül ki az EB-re, amelyből 20 az imént említett módon a csoportokból jut tovább, a rendező ország csapata biztos résztvevő, a fennmaradó három helyért pedig a pótselejtezőn küzdhetnek meg a még nem kvalifikált csapatok. Magyarország a G csoportba került, ahol ellenfelei: Montenegró, Bulgária, Litvánia, illetve Szerbia lesznek.

A magyar válogatott programja

 • Március 27. 20:45 Magyarország-Bulgária
 • Június 17. 18:00 Montenegró-Magyarország
 • Június 20. 20:45 Magyarország-Litvánia
 • Szeptember 7. 20:45 Szerbia-Magyarország
 • Október 14. 20:45 Magyarország-Szerbia
 • Október 17. 20:45 Litvánia-Magyarország
 • November 16. 20:45 Bulgária-Magyarország
 • November 19. 15:00 Magyarország-Montenegró

Játékoskeret

Marco Rossi március 14-én hirdette ki az első két mérkőzésre készülő keretet. Négy újonc kapott behívót, köztük két támadó, Varga Barnabás és Csoboth Kevin, valamint két kapus, Demjén Patrik és Hegyi Krisztián. A szövetségi kapitány kénytelen lesz variálni a csapaton, hiszen sajnos fontos hiányzókkal kell számolia. Sérüléssel küszködik ugyanis Gulácsi Péter, Schäfer András, Nagy Zsolt és Callum Styles is, sőt, a legfrissebb információk szerint Fiola Attila sem lesz bevethető Bulgária ellen. A bolgárok keretben is lesz egy, a magyar focit követők számára ismerős név, hiszen Mladen Krstajic bizalmat szavazott a Kisvárdán játszó Janisz Karabeljovnak.

Magyarország esélyei és a bet365 szorzói

A várakozások szerint jó esélye van Magyarországnak az EB-re való kijutásra, a G csoport második legjobb csapata Szerbia után, a papírforma alapján. Ez a fogadó oldalak által megadott szorzókon is látszik, ugyanis a bet365-nél például lehetőségünk van hosszú távú fogadásokat tenni au Európa-bajnokságra, így a csoport győztesét is meg tudjuk tippelni. A szorzók alapján Magyarország csoportjában hazánk mellett még Szerbiát várják továbbjutó helyre, és némi esélye még Montenegrónak is lehet. Nézzük az esélyeket oddsok formájában:

Csapat
Szerbia1,90
Magyarország2,87
Montenegró8,00
Bulgária12,00
Litvánia34,00
Szorzók – 2023.03.22. 14:30

A bet365 magyar bejelentkezést követően az EB-selejtezőkre vonatkozó lehetőségek között található egy összefoglaló táblázat is, az aktuális oddsokkal. Ezt az Euro 2024 – selejtezők, „Tabella” résznél találod, itt részletesen láthatod, hogy melyik csapat, hogyan áll a csoportjában, és mekkora szorzója van a különböző piacokon. A selejtezők előrehaladtával mindenképpen érdemes figyelemmel követni, nagy segítséget nyújt a fogadásokhoz.

Tabella a bet365 oldalán.
©bet365 (2023.03.22.)

Magyarország-Bulgária tippek

A meccs nagyobb esélyesének a bet365-nél is Magyarországot tartják, ami a mérkőzésre adott szorzókon is egyértelműen látszik. Egy fantasztikus 2022-es év után, jó esélyekkel és nagy reményekkel vág neki a hazai csapat a selejtezőknek. Jelenleg a FIFA-ranglista 36. helyén áll a magyar csapat, ezzel szemben Bulgária a 71. pozíciót foglalja el. A keretet összértékét és a topligás játékosokat tekintve is hazánk áll jobban. A papírforma alapján tehát mindenképpen Magyarország győzelmét várhatjuk és úgy gondolom, hogy a statisztikát és mindenféle adatot félre téve is mondhatjuk, hogy a jelenlegi magyar csapat egy nagyon jól összerakott válogatott, ahol motivációból sincs hiány. Tippjeink a hazai győzelem mellett:

 • Gólt szerez az első félidőben – Magyarország: 1,72
 • Összesített gólok – 1,5 felett: 1,36
 • Mindkét csapat gólt szerez – Nem: 1,53

Fogadás a bet365 oldalán

Ahhoz, hogy igénybe vehesd a bet365 bónuszt, regisztrálj a honlapon, vagy akár a bet365 alkalmazáson keresztül.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új Bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A magyar válogatott egyébként egy Észtország elleni barátságos mérkőzéssel készül a selejtezőkre, amit négy nappal a találkozó előtt, március 23-án, 19:30-kor, szintén hazai pályán, a Puskás Arénában rendeznek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Franciaországban kezdi az Európa-bajnoki selejtezőket Hollandia
következő cikk
A szombati Der Klassiker dönthet a Bundesliga sorsáról | Előzetes a Bet365 legjobb szorzóival