Unibet - hírek

Az utolsó forduló dönt a bajnoki címről | Arsenal-Everton tippek

Az ágyúsok előző fordulóban, az Old Traffordon aratott győzelmével biztossá vált, hogy az utolsó fordulóra is versenyben maradnak a bajnoki címért. A döntés ugyan már nem az Arsenal kezében van, hiszen az élen a Manchester City áll, a különbség azonban kettő pont, tehát ha Pep Guardiola csapata hibázik, az Arsenal még átveheti a vezetést. Ehhez viszont mindenképp három pontra lesz szükségük az Everton ellen hétvégén.

A Premier League bajnok fogadás tehát a hétvégén véget ér, de azért az utolsó forduló meccseire még érdemes lesz fogadni. A 38. forduló mérkőzései május 19-én vasárnap 17 órától egy időpontban kerülnek megrendezésre.

Oldalunkon az Unibet alternative link 2024 során is zavartalanul működik, a gomb közvetlenül a fogadóoldal honlapjára vezet. Az Arsenal-Everton tippeket is az Unibet szorzóival hoztuk most.

Arsenal-Everton fogadás kombináció
©Unibet (2024.05.17.)

Lehet még bajnok az Arsenal?

Észak-Londonban húsz év után ünnepelhetnének újra bajnoki címet, ehhez viszont még lesz néhány szava a címvédő Manchester Citynek is. Mint már említettük az Arsenal számára kötelező a győzelem az utolsó fordulóban, de ez is csak akkor lehet elég, ha Guardiola csapata hibázik a West Ham ellen. Az ágyúsoknak az is kedvező lenne, ha a City döntetlent játszana, hiszen azonos pontszám esetén a jobb gólkülönbséggel rendelkező csapat a bajnok, ez pedig egy hajszálnyival az Arsenal.

Mindkét csapaton nagy lesz a nyomás, aki nyerni akar, annak három pont kell. A manchesteriek rutinosabbak a nagy téttel rendelkező mérkőzéseken, míg az ágyúsoknak nincs nagy tapasztalata a bajnoki hajrában, így minden bizonnyal nagyobb feszültség lesz Arteta csapatában. Nagy fegyvertény azonban, hogy az Arsenal 2005 óta nem veszítette el az utolsó fordulós meccsét a Premier Leagueben, és úgy gondoljuk, hogy ez idén sem fog megtörténni.

Arsenal-Everton tippek

Tippek
Mindkét csapat gólt szerez – Nem1,71
Félidő/Játékidő – Arsenal/Arsenal1,56
Gólszerző – Trossard1,49
Gólszerző – Saka1,54
Gólok – első félidő 1,5 felett1,94
Kaput eltaláló lövések – Trossard – 1,5 felett3,30
Szorzók – 2024.05.17. 11:30

Mindent össze vetve tehát az Arsenal már csak egy dolgot tehet, a maximumot nyújtja és begyűjti a három pontot. A mérkőzés kulcsfigurája Leandro Trossard lehet, aki a szezon második szakaszában a csapat egyik legfontosabb játékosává vált. Az utóbbi öt bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett, az idény során pedig összesen 12 alkalommal talált be. Az Old Traffordon szerzett győztes góljával a házi góllövőlista második helyére lépett holtversenyben Havertz mellé. Bukayo Sakat is ki kell emelnünk, hiszen több, mint 15 gólt szerzett csapatának, ami 96/97-es szezon óta senkinek sem sikerült. Már említettük, hogy az Everton egészen gyenge mutatókkal rendelkezik támadásban, az Arsenalnak pedig nem kérdés, hogy a győzelem a célja, így arra tippelnénk, hogy az ágyúsok ezt a mérkőzést is kapott gól nélkül fogják lehozni.

Az Unibet.hu bejelentkezést követően érdemes a promóciókat is átnézni, hiszen az Unibet bónusz mellett számos más játékkal, ingyenes fogadással is készülnek a fogadóknak.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Zsinórban negyedszer lehet bajnok a Manchester City | Campobet tippek
következő cikk
Legendás nehézsúlyú ökölvívó vb-címmeccs | Sportfogadási előzetes