Unibet - hírek

Itt az NBA rájátszás, ki ül fel a megüresedett trónra? | Unibet sportfogadási tippek

Elkezdődött a rájátszás (playoff) az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). Írásunkban beharangozzuk a playoffot, amely a hagyományos, mérkőzésekre vonatkozó fogadásokon kívül a párharcokra, valamint a rájátszás későbbi szakaszára vonatkozó fogadásokra is felhívja majd a figyelmet.

Az Unibet belépés az Unibet alternatív link használatát követően könnyűnek minősül, ezért is az egyik legnépszerűbb oldal a sportfogadók körében az Unibet bónusz.

A szorzók a 2023.05.21. 22:32-i állapotot mutatják, ezek idővel változhatnak. Cikkünket a rájátszás előrehaladtával folyamatosan frissítjük.

Párharcok

  • Boston Celtics (1)-Indiana Pacers (6)
  • Minnesota Timberwolves (3)-Dallas Mavericks (5)

A Keleti Főcsoportban és a Nyugati Főcsoportban is 8-8 csapat vesz részt a rájátszásban. Az 1-8. párharc győztese a 4-5. helyezettek párharcának győztesével fog játszani, a 2-7. párharc győztese pedig a 3-6. helyezettek párharcának győztesével fog játszani a következő körben. Egy párharc négy győzelem megszerzéséig tart.

Keleti Főcsoport

Boston Celtics-Indiana Pacers

A Boston magabiztosan, 4-1-re győzte le a Miami Heat és a Cleveland Cavaliers csapatait. A Boston simán továbbjutott, útja egészen könnyű a döntőig. Amennyiben idén sem nyernek bajnokságot, komoly kérdésekkel kell szembenéznie Joe Mazzullának.

A Pacers 7. meccset követően jutott tovább a NY Knicks ellen. Jobb rotációjának és támadójátékának köszönhették továbbjutásukat. Azonban a Celtics sokkal jobb csapat náluk, meglepő lenne, ha két mérkőzést is tudnának nyerni a zöld-fehérek ellen.

NBA Playoff tipp: Boston sorozat hendikep -2,5 1,60

Nyugati Főcsoport

Minnesota Timberwolves-Dallas Mavericks

A Timberwolves remek játékkal gázolt át a Phoenixen, majd a címvédő Denver ellen pedig fordulatos párharcban diadalmaskodtak 7 mérkőzésen. Anthony Edwards, a fiatal tehetség végre a legnagyobb színpadon is megmutathatja magát, remekel az idei rájátszásban.

Tim Connelly, a Minnesota szakmai igazgatója Denverből ment Minnesotába, hogy egy Nuggetset megállító csapatot hozzon össze, amelynek a legyőzése idén sikerült is.

Rudy Gobert megszerzése nagyon sokba került, de a franciával, Karl-Anthony Townsszal, Jaden McDanielsszel nehézséget okoztak Nikola Jokićnak, Aaron Gordonnak, Jamal Murray-nek és Michael Porter Jr.-nak.

A Dallas hat mérkőzést követően jutott tovább az LA Clippers és az OKC Thunder ellen. A Dallasnál remekül játszik Kyrie Irving és Luka Dončić is, akik a playoffban is megbízhatóak, még ha a szlovén sérülésekkel is küszködik.

PJ Washington és Derrick Jones Jr. is jó játékkal segíti a két szupersztárt, szerepük továbbra is nagyon fontos lesz.

Nagyon érdekes párharcra lesz kilátás, szerintünk jó esélye van a Dallasnak meglepetést okozni, véleményünk szerint akár tovább is juthatnak. A biztosabb fogadási tipp itt is az, hogy lesz legalább 6 mérkőzés a párharcban.

NBA Playoff tipp: Sorozatban játszott mérkőzések száma 5,5 felett 1,58

A rájátszás későbbi szakaszára is érdemes már most fogadni. Véleményünk szerint Keleten a Boston egyértelmű favorit, még Kristpas Porzingis sérülése ellenére is simán be kell jutniuk a döntőbe.

Nyugaton sokkal nyitottabb a helyzet, a Denver kiesését követően teljesen nyílttá vált a harc. Jó látni, hogy új, fiatal sztárok jutnak el a szezon legvégsőbb fázisába és új bajnokot fogunk avatni, legalábbis az utóbbi 10 évhez képest.

NBA Playoff Tippek, Unibet
Főcsoport győztese: BOS Celtics1,10
Főcsoport győztese: MIN Timberwolves1,56
Végső győztes: BOS Celtics1,60
Finals MVP: Luka Dončić6,00

Az ingyenes sportfogadásnak Magyarországon nincsen nagy hagyománya, de mindig érdemes figyelni, ha fogadási kreditek formájában kaphatunk-e ilyen ajánlatot.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A két manchesteri rivális a kupadöntőben | City-United FA-Kupa döntő
következő cikk
Nagy klubok vívnak harcot a feljutásért a Wembleyben | Quickwin tippek