Hírek - bet365

Bet365 +25% nyereségfokozó a világbajnokság ideje alatt

Már több, mint egy hete zajlik a FIFA labdarúgó-világbajnokság, amelyen 32 csapat szállt versenybe a világbajnoki címért. A címvédő franciák jól kezdték a tornát, négy gólt is szereztek az ausztrál válogatott ellen, és a legtöbb vb címmel rendelkező Brazília is győzelemmel mutatkozott be. Ennek ellenére meglepetésben sem volt eddig hiány, hiszen az argentinok és a németek is kikaptak, de a horvátok sem bírtak Marokkóval. A belga csapat ugyan nyerni tudott, viszont ők sem a tőlük elvárt játékot mutatták.

Megszokhattuk, hogy a nagyobb sporteseményekre külön ajánlatokkal készülnek a fogadási oldalak. Ilyenkor leggyakrabban ingyenes játékokat, megnövelt oddsokat vagy fogadási bónuszokat ajánlanak ügyfeleik számára. Ez most sincsen másképp, hiszen a bet365 a világbajnokság ideje alatt 25%-os nyereségfokozóval készült a felhasználóinak. A promóció a fogadáskészítővel tett fogadásokra érvényes. Fontos, hogy az ajánlat a bet365 által kijelölt meccsekre vonatkozik, ezeket a honlapjuk kezdőoldalán vagy az „Ajánlatok” menüpont, „Nyereségfokozó” részletei között megtalálod. A csoportmérkőzések alatt a napi 4 meccs közül mindig egyre érvényes. A bet365 nyereségfokozó érvényesítéséhez készíts fogadásfokozót az aznap kijelölt mérkőzésre. Ehhez legalább két választást kell tenned ugyanarra az eseményre. A szelvény alján jelöld be a „+25% nyereségfokozó” lehetőséget, úgy, hogy zöld színe legyen, és az oldal automatikusan hozzáadja a nyereményhez a 25%-át. A következő meccsre érvényes nyereségfokozó mindig az adott mérkőzés előtt 24 órával válik elérhetővé.

+25% nyereségfokozó a bet365-nél
© bet365 (2022.11.27.)

Példa a nyereségfokozó kihasználására

Vegyük például a hétfőn (11.28.) megrendezésre kerülő Portugália – Uruguay mérkőzést. Válasszunk három opciót, ami a fogadáskészítőben elérhető.

  • A mérkőzés eredménye – Portugália | odds: 1,95
  • Cristiano Ronaldo – több, mint 1,5 kapuralövés a mérkőzésen | odds: 2,20
  • Mindkét csapat kap egy büntetőlapot a mérkőzésen – Igen | odds: 1,22

A három választás szorzója a bet365 által összesítve: 4,75. Amennyiben a szelvényt 500 forinttal megjátsszuk, a nyeremény normál esetben 2375 forint lesz. Ennek a 25%-a 593,75, hozzáadódik a normál nyeremény összegéhez, így 2375 + 593,75, azaz 2968,75 forint lesz a végső nyeremény összege.

A fogadáskészítő egyébként rengeteg lehetőséget kínál a világbajnokság meccseire olyan piacokkal, mint a gólszerző játékos, büntetőlapot kapó játékos, kirúgások, bedobások, játékos kapuralövések, játékos szerelések vagy akár pontos végeredmény. Érdemes tehát kihasználni ezt a lehetőséget, ráadásul a meglepetés meccseken kimondottan magas szorzókat is el tudnak csípni a szerencsések. Amennyiben még nem regisztráltál a bet365 oldalára, a világbajnokság alatt érdemes megtenned, hiszen azonnal részt vehetsz a vb-re vonatkozó promóciókban, ráadásul a bet365 regisztrációs bónuszt is igénybe veheted.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Bwin: Gól a hosszabbításban promóció a világbajnokságon
következő cikk
Fogadás a vb csoportkör utolsó fordulójára