bwin hírek

Bwin: Gól a hosszabbításban promóció a világbajnokságon

A bwin egy osztrák illetőségű online sportfogadóiroda, amely 1997 óta működik. A szervezet 25 éves tapasztalatra tekinthet vissza, és az egyik legelismertebb fogadóirodának számít Európában. Több, mint 20 millió regisztrált sportfogadója van, és több, mint 25 országban rendelkezik engedéllyel.

Olyan szervezeteknek volt a szponzora az osztrák cég, mint a Real Madrid, a Bayern München, az AC Milan, a Juventus, vagy éppen a Moto GP világbajnokságnak. Jelenleg hivatalos szponzora az UEFA Európa-ligának, és az UEFA Európa Konferencia Ligának. A Bwin vélemények szerint egy népszerű felülete az online sportfogadásnak Magyarországon.

Különleges ajánlat

A Bwin egy különleges ajánlattal állt elő ügyfelei számára. A 2022-es labdarúgó világbajnokság mérkőzésein tovább tartanak a félidő végi hosszabbítások, mint korábban bármikor. Ebből kifolyólag sokan így kötnek végül vesztes fogadásokat, de biztosan vannak olyanok is, akik a 90+8. percben esett gólnak köszönhetően örülhettek pénzüknek. Cikkünk írásának pillanatában már öt gól is esett a 90. percet követően a világbajnokságon.

A Bwin ezért egy korábban nem látott ajánlattal rukkol elő. A Bwin gól a hosszabbításban promóció egy 1500 Ft-os ingyen fogadás. Amennyiben a játékos jelentkezik az ajánlatra, rak legalább 3000 Ft értékben egy fogadást a „fogadást szerkeszt” opcióval, amelynek legalább 1.70 az eredő oddsa, akkor az adott mérkőzésen esett 90. perc utáni gól esetében kap egy 1500 Ft értékű ingyen fogadást. Ezzel a lehetőséggel bármelyik mérkőzésen lehet élni, de mérkőzésenként csak egy ingyen fogadásra jogosult a sportfogadó.

bwin gól a hosszabbításban promóció
© bwin (2022.11.28.)

Hogy néz ki egy jogosult fogadás?

A promóció a világbajnokság összes hátralévő mérkőzésére vonatkozik, ezért érdemes minden olyan mérkőzésnél jelentkezni rá, amelyre amúgy is fogadni szeretnél. Az ajánlat legfontosabb eleme az, hogy JELENTKEZNI SZÜKSÉGES A PROMÓCIÓHOZ. A jelentkezés/feliratkozás utáni fogadásokat veszi csak figyelembe a Bwin a gól a hosszabbításban ajánlat kiadásakor.

Így néz ki egy jogosult fogadás:

  • A jelentkezést követően a „fogadást szerkeszt” fogadást kötsz a világbajnokság bármelyik mérkőzésére.
  • Az így létrehozott szelvény minimum szorzója 1.70
  • A tét minimum 3000 Ft
  • A Price Boost/Combi+-ra tett fogadások és a rendszerfogadások nem számítanak bele
  • Az Ingyenes Fogadás használatával megtett fogadások sem számítanak bele az ajánlatba
  • Amennyiben több jogosult fogadást raksz, a Bwin az elsőként megrakott Elfogadható fogadást veszi figyelembe

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? A „fogadást szerkeszt” opcióval létrehozott, ajánlatnak megfelelő szelvény vesztes eredményt hoz, mert születik legalább egy gól a hosszabbításban (90:00-t követően).

  • 1500 Ft-os ingyenes fogadást bocsát ki a Bwin
  • Az ingyenes fogadás a gól megszületését követő 30 percen belül kerül kiadásra
  • Többszörös fogadás esetén az elsőként leadott fogadás számít bele a promócióba
  • A fogadó mérkőzésenként maximum 1 ingyenes fogadást kaphat

A Bwin gól a hosszabbításban ajánlat keretében kapott ingyenes fogadás csak korlátozott ideig elérhető, a játékosnak a kiadástól számított három napon belül fel kell használnia az ingyenes fogadást! Amennyiben az ingyenes fogadással tett szelvény nyertesként zárul, abban az esetben a fogadás nettó nyereménye kerül jóváírásra a játékos számláján. A Bwin bónusz feltételeiről itt olvashatsz.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
4 mérkőzés kihívás | foci vb bet365
következő cikk
Bet365 +25% nyereségfokozó a világbajnokság ideje alatt