Unibet - hírek

Az Osztrák Nagydíj következik a Formula 1-es világbajnoki sorozatban | Unibet sportfogadási előzetes

Ausztriában, Spielbergben folytatódik a 2023-as Forma-1-es világbajnoki sorozat. Rendhagyó hétvégére kerül sor, ugyanis sprintkvalifikációt és sprintversenyt is rendeznek szombaton, mielőtt vasárnap a 71 körös futamra kerülne sor.

Magyarországon az egyik legjobb sportfogadó oldalak közé tartozik az Unibet, amely várja az F1 fogadásra éhes ügyfeleit a hétvégét megelőzően. A szorzók a 2023.06.29. 12:15-ös állapotot tükrözik, azok idővel változhatnak.

Korábbi spielbergi futamok

1997 óta rendeznek az A1 Ringen (mai nevén Red Bull Ringen), bár 2004 és 2013 között nem rendeztek futamot Ausztriában. 2020 óta rendeznek itt sprintkvalifikációt, és az első két évben ugyanaz a csapat nyerte a sprintfutamot, mint a vasárnapi versenyt (2020 Bottas; Hamilton) (2021 Verstappen dupla), tavaly nyerte a sprintet Verstappen, míg vasárnap Charles Leclerc diadalmaskodott.

F1 Osztrák Nagydíj
©Unibet (2023.06.29)

Mindhárom évben a világbajnok csapat autója nyerte a sprintet, vagyis az erőviszonyok nem szoktak felborulni ezen a rövid, gyors, mély féktávakkal (így remek előzési lehetőségekkel) rendelkező pályán.

Erőviszonyok

Max Verstappen 69 (!) pontos előnnyel vezeti a világbajnoki tabellát Sergio Pérez előtt, Fernando Alonso 78 pontos lemaradással követi a hollandok kétszeres világbajnokát. Minden versenyt Red Bull-autó nyert meg idén, az egyetlen sprintfutamot is Red Bull-pilóta nyerte meg, valamint az azeri időmérőt leszámítva minden alkalommal Red Bull-autó indult a pole pozícióból is. Az erőviszonyok tehát kiszámtíhatóak.

Unibet fogadási tippek

Meglepőnek tartjuk, hogy Verstappen győzelmére 1,35-ös a szorzó, szerintünk ez túl magas a döbbenetes erőfölényéhez képest. A pénteki kvalifikáció megnyerésére 1,47-es odds van a kétszeres világbajnokra, de egy ilyen rövid pályán kicsik szoktak lenni a különbségek, ezért érdemes lehet Pérez győzelmére fogadni (11,00). A sprintversenyen már csak 1,40 az odds a hollandra, azt jobb tippnek tartjuk, mint a pénteki időmérőre vonatkozó tippet.

Osztrák Nagydíj Unibet tippek
Kvalifikáció: Sergio Pérez11,00
Sprint nyertese: Max Verstappen1,40
Futam győztese: Max Verstappen1,35
Max Verstappen Specials: Max Verstappen legalább 10 másodperc előnnyel nyeri a versenyt1,74

Az Unibet belépés és az Unibet bónusz igénylése is igazán zökkenőmentesnek tekinthető az Unibet oldalán.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Kötelező győzelem előtt áll a magyar válogatott Litvánia ellen | Bet365 sportfogadási előzetes
következő cikk
Megállítja-e valaki Novak Djokovićot Wimbledonban? Aratnak-e új győztest a hölgyek mezőnyében? | Sportfogadási előzetes