Hírek - bet365

Kötelező győzelem előtt áll a magyar válogatott Litvánia ellen | Bet365 sportfogadási előzetes

Az Eb-selejtezők hétközi fordulója lesz a 2022-2023-as futballszezon utolsó mozzanata. A játékosok végre elmehetnek nyaralni minden idők leghosszabb szezonját követően, talán még a szurkolók is elfáradtak a sok futball nézésébe (a szerző mindenképpen).

Ezért a sportfogadóknak ez lesz az utolsó lehetősége körülbelül két hónapig, hogy tétmérkőzésekre fogadjanak az őszi-tavaszi lebonyolítású versenyrendszerekben. Az 2024-es Eb-selejtezők G-csoportjában Magyarország a második helyen áll Szerbia mögött, amely Bulgáriába látogat ebben a fordulóban.

Bet365-ös sportfogadási bevezetőnkben megvizsgáljuk, milyen lehetőségek rejlenek a fogadók számára a magyar-litván mérkőzésen, hogyan zárhatják nyereséggel a szezon utolsó hivatalos játéknapjait. A szorzók a 2023.06.19. 10:05-ös állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Ezen a mérkőzésen a hendikep stratégiák szerepe felértékelődik, ugyanis nagy tudáskülönbség van a csapatok között. A Bet365 regisztráció egy gyors, könnyed módja annak, hogy a világ egyik legelismertebb bukmékeréhez tartozó fogadóközösségéhez tartozzon az újonnan regisztráló játékos.

Eddigi küzdelmek

A magyar csapat gyenge teljesítményt nyújtott Montenegróban a hétvégén, ahol 0-0-s döntetlent ért el. Csapatunk egyszer találta csak el az ellenfél kapuját, nagy helyzet pedig egyáltalán nem volt a mérkőzésen.

Magyarország-Litvánia Európa-bajnoki selejtező
©Bet365 (2023.06.19.)

Litvánia 1-1-es döntetlent játszott Bulgária ellen, úgy tűnik, ez a két leggyengébb csapat a csoportban. A litvánok csak egyszer találták el a kaput, igaz, 1-0-s előnynél a 17. percben emberhátrányba kerültek, a vereséget csak szerencsével kerülték el.

A magyarok 3-0-ra verték Bulgáriát korábban, míg a litvánok 2-0-ra kaptak ki Szerbiában. Az utóbbi négy magyar-litván mérkőzésből 3 győzelmet és 1 döntetlent ért el hazánk válogatottja, a sikerek között volt egy 6-1-es kaunasi diadal, és egy 4-0-s győzelem is legutóbb, 2015-ben.

Hazai pályán a magyar gárda erős, elmúlt három mérkőzését megnyerte, elmúlt hat mérkőzéséből csak egyszer kapott ki (négy győzelem és egy döntetlen mellett, 8-4-es gólarány).

A litvánok legutóbb 0-0-t játszottak Görögországban, azt megelőzően hat mérkőzést is elveszítettek vendégként egymás után. Utolsó győzelmük San Marinóban született tavaly márciusban (2-1).

Magyar-Litván Bet365 fogadási tippek, szorzók

Véleményünk szerint magabiztos, többgólos magyar győzelem fog születni. Az első két hely továbbjutást ér az Európa-bajnoki selejtezők csoportküzdelmeiben. Győzelem esetén három pontra léphetne el Magyarország Montenegró előtt, s mivel a két csapat már csak magyar földön találkozik egymással, a válogatott kijutási esélyei sokat javulnának egy papírforma győzelem esetén.

A litvánok egy nagyon gyenge csapat idegenben, ezért joggal várhatják el a magyar válogatott szurkolói, hogy simán nyerjen Marco Rossi csapata.

Magyar-Litván Bet365 tippek
Magyarország nyer ÉS nem szerez mindkét csapat gólt1,66
Félidő/Játékidő: Magyarország/Magyarország1,61
Hendikep (0-1) Magyarország1,53
Magyarország nyer ÉS 2,5 gól felett1,72
Csapat összesített góljai: Magyarország 2,5 gól felett1,90
Gólszerző: Szoboszlai Dominik2,37

Az online sportfogadás bónuszai közül a Bet365 bónusz trükk kínálja az egyik legjobbat a piacon.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Új győztese lesz a Nemzetek Ligájának | Horvát-spanyol sportfogadási előzetes
következő cikk
Az Osztrák Nagydíj következik a Formula 1-es világbajnoki sorozatban | Unibet sportfogadási előzetes