Unibet - hírek

A szakadék szélére kerülhet Skócia Svájc ellen | Unibet sportfogadási tippek

Szerdán 21:00-kor találkozik Skócia Svájc csapatával a labdarúgó-Európa-bajnokság A-csoportjának 2. fodulójában. Skócia a németek elleni 5-1-es vereséggel kezdte az Eb-t, míg Svájc 3-1-es győzelmet aratott Magyarország ellen.

Eb fogadásverseny - csodalátos nyeremények
Véget ér
Eb 2024 fogadási verseny
Véget ér
Aranygól tippjáték: Eb döntő - 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 16 millió Ft.
Véget ér
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds "gólok száma - több mint 0,5" fogadásrá | 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Véget ér
18+ | Játssz felelősséggel!

A csoportből az első két helyezett biztosan továbbjut, harmadik helyen a négy legjobb csoportharmadik jut tovább, ezért adott esetben egy skót vereség esetén sem esnek ki biztosan Steve Clarke-ék.

A szorzók a 2024.06.18. 16:00-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak. A sportfogadás Magyarországon egyik legnépszerűbbje a fogadóirodák közül az Unibet.

Skócia-Svájc 2. forduló
©Unibet (2024.06.18.)

Skócia

A skótok nagyon gyengén játszottak a németek ellen, ám ez inkább a németek dicsérete. A skótok számára a legnagyobb probléma a négygólos vereség, ugyanis a gólkülönbség dönthet a legjobb csoportharmadikok közötti versenyben pontazonosság esetén.

Porteous piros lapot kapott a nyitómeccsen, ezért nem léphet pályára.

0,00 xG-t hoztak össze a németek ellen, ez egészen gyalázatos. John McGinn, Scott McTominay és Che Adams sokkal jobb játékára lesz szükség, különben a svájciak is simán győzni fognak ellenük.

Svájc

A svájci csapat egy csapat pozícióorientált játékot játszik, amely egy flexibilis 4-3-3-as játékrendszerben vetül a pályára. Ricardo Rodríguez, valamint Granit Xhaka, a bal oldali középső középpályás veszi ki a részét a labda járatásából. Az Akanji-Rodríguez-Xhaka trió volt a csapat motorja támadásban a labdajáratás során.

Michel Aebischer különböző helyeken tűnt fel a pályán a magyarok ellen, elősegítve ezzel a svájci csapat labdakihozatalát és támadásfelépítését. Duah óriási veszélyt jelentett a magyar kapura középen, a védők mögötti területek megtámadásával, gólt is szerzett, pedig május előtt egyszer sem szerepelt a válogatottban.

Denis Zakaria nem léphet pályára sérülés miatt.

Skócia-Svájc Unibet tippek, szorzók

Véleményünk szerint az elmúlt 5 világversenyen csoportkörből továbbjutó Svájc nagyon jó tippnek minősül Skócia ellen. Amennyiben 1,70 feletti oddsot kapunk Murat Yakinék győzelmére, mindenképpen érdemes fogadni rájuk. A Németország-Magyarország tippeket is megtalálod oldalunkon korábbi elemzésünkből.

Skócia-Svájc EURO2024 tippek
Végeredmény: Svájc1,89
Gólok száma: 1,5 felett1,34
Mindkét csapat gólt szerez: Nem1,76
Hendikep (1-0): Svájc3,35

Az Unibet belépését követően aktiválható Unibet bónusz az újonnan regisztrálók számára jó lehetőséget nyújt pénz szerzésre az Eb alatt.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Kemény feladat a magyar válogatott előtt | Németország-Magyarország tippek
következő cikk
Hollandia vagy Franciaország kerül közelebb a csoportból való továbbjutáshoz?