Spanyol-német negyeddöntő

A negyeddöntők rangadóján az eddigi legjobb vagy a házigazda jut tovább? | sportfogadási tippek

Péntek 18:00-kor a házigazda Németország Spanyolországgal találkozik az Eb negyeddöntőjében. A találkozó a két eddig legjobban teljesítő csapat mérkőzése lesz. A sportfogadás Magyarországon dübörög az Európa-bajnokság alatt, az Eb fogadások mindennél népszerűbbek.

A szorzók a 2024.07.05. 3:10-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Eb fogadásverseny - csodalátos nyeremények
Véget ér
Eb 2024 fogadási verseny
Véget ér
Aranygól tippjáték: Eb döntő - 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 16 millió Ft.
Véget ér
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds "gólok száma - több mint 0,5" fogadásrá | 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Véget ér
18+ | Játssz felelősséggel!
Spanyolok és németek az elődöntőért

A csapatok

A két csapat eltiltottakkal nem rendelkezik, ezért a legerősebb kezdőcsapat kerülhet a pályára mind a két oldalon. A spanyolok játékát a pozíciós játék dominálja. Rodrí védekező középpályásként parádésan szerepel a tornán, rajta kívül a két szélső, Nico Williams és Lamine Yamal viszik a prímet. Rettenetesen jól cseleznek, bármely szélső védőnek óriási gondokat okoznak.

A németeknél Toni Kroos a kulcsemeber, rajta kívül Jamal Musialát, Kai Havertzet és Ilkay Gündogant kell kiemelni. Vajon Florian Wirtz ismét a kispadra szorul, mint Dánia ellen? Nagelsmann akkori változtatásai nem működtek annyira, de a játékoskeret minősége végül elegendőnek bizonyult.

Manapság sajnos szükséges az Unibet alternatív link a felületre történő belépéshez.

Csapatok útjai

A spanyolok egy nehéz csoportot tudtak megnyerni az olaszok, a horvátok és az albánok előtt 9 ponttal, kapott gól nélkül. Ezt követően Georgia ellen arattak 4-1-es győzelmet magabiztos játékkal.

A németek a svájciakat, a magyarokat és a skótokat utasították maguk mögé, a nyolcaddöntőben Dánia ellen nyertek 2-0-ra.

A németek számára a hazai pálya előnye nagyon fontos, kiemelendő tényező. Annak ellenére, hogy a fogadóirodáknál a spanyolok az esélyesek rezüméjük alapján, szerintünk a hazai pálya előnye kiegyenlíti az erőviszonyokat.

Mérkőzés prognosztizálása

Szerintünk ezen a mérkőzésen jó eséllyel lesz hosszabbítás vagy 11-es párbaj. Nagyon hasonló játékerőt képvisel mindkét csapat, s mivel jó a támadójátékuk is, szerintünk mindkét csapat a kapuba fog találni. Rangadókon mindig megéri a döntetlenre fogadni, pozitív várható értékkel bír ez a tipp.

A spanyoloknál minden jól muzsikál, fontos, hogy ezt fenntartsák, és képesek legyenek tartani a németek tempóját. A spanyolok nagyon gyorsan lendülnek támadásban a torna során, a németek védekezésbe menő átmeneti játékát le fogják tesztelni De la Fuentéék.

Spanyolország-Németország tippek, szorzók

Véleményünk szerint fontos elképzelni, hogyan fog alakulni egy mérkőzés, majd ezután meghatározni fogadási lehetőségeinket. Annyira kiélezett lehet ez a meccs, hogy mindenkit óvunk a 90 perces fogadásoktól, kivéve, ha az döntetlen lenne.

Inkább érdemes a továbbjutó kilétére tippelni, nagyon rossz érzés, ha valaki például a portugálok rendes játékidős győzelmére fogadott, de a csapat csak 11-esekkel jutott tovább.

Spanyolország-Németország EURO2024 tippek
Mindkét csapat gólt szerez: Igen1,811,801,80
Gólok száma: 3,5 alatt1,241,261,31
Továbbjutó: Spanyolország1,901,901,83
Továbbjutó: Németország1,951,901,91

Az Ivibet vélemények szerint az egyik legnépszerűbb fogadóiroda lesz hamarosan hazánkban. A 22bet vélemények szerint a legbőségesebb fogadási piacok egyikével rendelkezik.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Portugália kifoghat Franciaország válogatottján?
következő cikk
Nagy esély Svájc előtt a botladozó Angliával szemben