Unibet - hírek

Nyerj 15.000 forint értékű ingyen fogadást az Unibeten

Az online sportfogadás Magyarországon számos szuper lehetőséget kínál a játékosok számára. A legnépszerűbb bukmékerek mellett a feltörekvő irodák is igyekeznek jobbnál-jobb lehetőségeket ajánlani a fogadóknak. Ezalatt érthetjük a bőséges fogadási piacokat, a fogadási bónuszokat, vagy az ingyen játékokat is. Ezúttal hazánk egyik legnépszerűbb irodájánál, az Unibetnél indult egy nyereményjáték, amivel akár 15.000 ingyen fogadási kreditet is bezsebelhetsz.

A játék részleteiről és pontos szabályzatáról jelen cikkünkben adunk egy átfogó tájékoztatást, tehát ha felkeltette érdeklődésedet a játék, akkor mindenképpen olvass tovább!

A játék lényege

A kizárólag magyar játékosok számára indított nyereményjátéban rendkívül egyszerűen részt tudsz venni. Természetesen Unibetes számlára mindenképpen szükséged lesz hozzá. Ha esetleg még nincsen, akkor most érdemes regisztrálni, hiszen a nyereményjáték mellett az Unibet üdvözlő bónuszt is ki tudod használni. A regisztrációt/bejelentkezést követően csupán annyit kell tenned, hogy feliratkozol a játékra, majd kötsz egy fogadást legalább 1.500 forint értékben bármilyen labdarúgó mérkőzésre. Amennyiben ez megtörtént, kapni fogsz egy sorsjegyet, amivel részt vehetsz a nyereményjátékon. Minél több sorsjegyet gyűjtesz, annál több esélyed van a győzelemre.

Unibet nyereményjáték - sorsjegy
©Unibet (2023.04.27.)

Nyeremény

Az ingyenes fogadások összesen 1 millió forint értékben fognak gazdára találni. 100 szerencsés nyertes fog fejenként 10.000 forintos ingyen fogadást nyerni a sorsolás végén. Ha sikerül legalább 50 sorsjegyet összegyűjtened, akkor egy 5.000 forint értékű ingyenes fogadás garantáltan a tiéd lesz, és emellett lesz még lehetőséged a további 10 ezres fogadást megnyerni. Ahogyan említettük, minél több sorsjegyet gyűjtesz, az esélyeid annál nagyobbak.

Felhasználási feltételek

Ebben a bekezdésben a legfontosabb információkról és feltételekről olvashatsz.

Az ajánlat 2023. április 25. 12:00 és május 1. 23:59 között érvényes, kizárólag a magyar játékosok számára. A sorsoláson való részvételhez bármely focimeccs bármely piacán köthetsz fogadást. Előzetes és élő fogadást is tehetsz, valamint egyszeri és kötésben megtett fogadással is részt vehetsz a promócióban. Nincs minimum odds meghatározva, azonban a Cash out funkció nem használható.

A sorsolás időpontja legkésőbb: 2023. május 2. (kedd) 20:00. A sorsjegyeken egyéni azonosítószámok találhatóak, a sorsolás során ezek kerülnek közzétételre. A nyertest 48 órán belül értesíteni fogják. Fontos továbbá, hogy a nyereményt nem lehet készpénzre váltani.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban további kérdésed merülne fel, az Unibet honlapján megtalálod a részletes szabályokat. Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, de nincs fogadási ötleted, akkor látogass el sportfogadási híreinkhez, ahol szinte minden napra friss tippekkel készülünk. Érdemes kihasználni a játékot, hiszen gyakorlatilag ez egy olyan lehetőség, amivel tiéd lehet egy ingyen fogadás befizetés nélkül.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Dárdai Herthája Münchenben a bennmaradásért küzd | Bayern-Hertha tippek
következő cikk
Az FA-Kupa után a bajnokságban is találkozik a Brighton és a Manchester United | Betfair fogadási felvezető