Unibet - hírek

Kezdődik az NB1 | tippelj az első fordulóra az Unibeten és nyerj

Július 28-án kezdetét veszi a magyar NB1 2023/24-es szezonja. A sportfogadás Magyarországon népszerű oldalai közül többen is készültek promóciókkal, hiszen a topbajnokságok majd csak augusztusban fognak elkezdődni. Az Unibet oldalán most egy ingyenes tippjáték indult, amivel akár 2.000.000 forint is ütheti a markod. Cikkünkben a játék részleteiről és az NB1 első fordulójának találkozóiról is olvashatsz.

A 2023/24-es szezon

Az OTP Bank Ligában idén is 12 csapat vág neki a küzdelmeknek. Új feljutóként a Diósgyőr és az MTK szerepelhet, miután tavaly a Honvéd és a Vasas búcsúzott az elsőosztálytól. Természetesen most is a Ferencváros a fő esélyes a bajnokság megnyerésére. A fogadási oldalak is a zöld-fehéreket várják az első helyre, még annak ellenére is, hogy a BL-selejtezőben történtek még egy ideig biztosan ott lesznek a játékosok fejében. Az előző szezon végét tekintve egyébként egy szoros bajnokságra számítunk, nagyon jól szerepelt a Debrecen, a Puskás Akadémia, és a Pakstól is erős szezont várunk idén. Nagy kérdés továbbá, hogy a Kecskemét meg tudja-e ismételni a tavalyi elképesztő menetelést, valamint a két feljutó teljesítményét is izgatottan várjuk.

Az első forduló mérkőzései:

 • MTK Budapest – Paks 07.28. (péntek) 20:00
 • Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia 07.29. (szombat) 18:00
 • Újpest – Fehérvár 07.29. (szombat) 20:15
 • Zalaegerszeg – Kisvárda 07.30. (vasárnap) 20:00
 • Debreceni VSC – Mezőkövesd 07.31. (hétfő) 20:00
Unibet ingyenes tippjáték az NB1 első fordulójára.
©Unibet (2023.07.28.)

Ingyenes játék az Unibet-nél

Az Unibet egy ingyenes tippjátékkal készült a felhasználói számára, amelynek keretében egy 2.000.000 forintos nyereményalap kerül elosztásra a jól tippelő játékosok között. A részvétel egyébként teljesen ingyenes, csupán az unibet.hu bejelentkezés szükséges hozzá, tehát fiókkal rendelkezned kell náluk. Pozitív egyenleg nélkül is tudsz játszani, tehát akár csak emiatt is megéri regisztrálni.

A tippjátékot a honlap főoldalán is megtalálod, de ha mégsem látod, akkor a promóciók közt az első helyen szerepel. A kitöltésre július 29. szombat 18:00-ig van lehetőséged, amennyiben már kitöltötted, de változtatni szeretnél, szintén eddig teheted meg. Az a játékos nyer, aki mind a hat kérdésre helyes választ ad. Amennyiben több ilyen lenne, akkor a nyereményalapon annyian osztoznak, ahányan helyesen válaszoltak a kérdésekre.

A játék kérdései és a válaszlehetőségek a következők:

 • Diósgyőr-Puskás Akadémia: Ki nyeri a mérkőzést? Diósgyőr/Döntetlen/Puskás Akadémia
 • Újpest FC-Fehérvár: Hány gól lesz a mérkőzésen? 2,5 felett/alatt
 • Zalaegerszeg-Kisvárda: Mikor születik a mérkőzés első gólja? 00:00-29:59/30:00-59:59/60:00-90:00+
 • DVSC-Mezőkövesd: Mi lesz a mérkőzés pontos végeredménye?
 • Melyik csapat vezeti majd az NB1-et az 1. forduló után? (2023.augusztus 1-ig) Debrecen/Paksi SE/Újpest FC/Diósgyőr
 • Hány gól lesz összesen az NB1 első fordulójában? 9-11/12-14/15-17/18 vagy fölötte
NB1 ingyenes tippjáték az Unibeten.
©Unibet (2023.07.28.)

Amennyiben most kaptál kedvet, hogy regisztrálj az Unibet-re, akkor mindenképp érdemes kihasználnod az üdvözlő bónuszt, amiről szintén minden részletet megtalálsz oldalunkon, sőt az Unibet bónusz forgatáshoz is adunk segítséget.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Ki nyer a legendás Spa-Francorchamps-ban? | Sportfogadási előzetes
következő cikk
Ne maradj foci nélkül nyáron se! | fogadás a 2023-as nyári átigazolásokra a Bet365 oldalán