Hírek - bet365

Fogadás a Zöld-foki szigetek – Magyarország mérkőzésre, a továbbjutás lehet a tét

Pénteken a brazilok ellen játszott a magyar csapat a férfi kézilabda világbajnokságon. A győzelem kötelező volt, hiszen már csak hiba nélkül lehet esély a legjobb nyolc közé jutásra. A meccsnek két vereséget követően kellett nekivágnia a magyaroknak, de ez abszolút nem látszott a játékosokon. A kezdés nagyon erős volt Magyarország részéről, szép támadásokkal és gyors gólokkal. Csaknem tíz perc után, már 6 gól volt az előnyünk. A félidő végére elveszett a fókusz, olyannyira, hogy Brazília ki is tudott egyenlíteni, a pihenőre tehát döntetlen állással vonultak a csapatok. A második játékrész felére ismét egy nagyobb, 5 gólos előnyt dolgoztak ki a magyarok, azonban a végjáték itt is igencsak szorosra sikeredett, a végeredmény 28-25 lett Magyarország javára.

Még él a remény

A brazilok legyőzésével, illetve a csoport többi meccsének számunkra kedvező eredményeivel továbbra is megmaradt az esély arra, hogy a legjobb nyolc között folytathassuk a világbajnokságot. Jelenleg a középdöntős csoportunk negyedik helyén állunk, viszont még Portugáliát és Izlandot is leelőzhetjük. Ez persze a többi meccs alakulásától is nagyban függ, amit jelenleg a magyarok tenni tudnak, az a Zöld-foki szigetek legyőzése. A január 22-én 15:30-kor kezdődő mérkőzésre a fogadó oldalak közül a bet365 piacaival és szorzóival készítettünk fogadási előzetest.

Fogadási piacok – Magyarország – Zöld-foki szigetek

A kézilabda vb esélyeket tekintve, ez kell hogy legyen Magyarország számára a torna eddigi legkönnyebb mérkőzésre. Persze egyik ellenfelet sem szabad lebecsülni, azonban a két csapat eddigi teljesítménye egyértelműen jelzi, hogy kinek van nagyobb esélye a vasárnapi meccsen. A Zöld-foki szigetek a vb C-csoportjában kezdte a tornát, ahol egy győzelemmel Svédország és Brazília mögött, harmadikként jutott tovább a középdöntőbe. Most pedig egy gyors bet365 bejelentkezés után nézzük a mérkőzésre kínált szorzókat!

Piacok
Hendikep – Zöld-foki Köztársaság +8,51,95
Hendikep – Magyarország -8,51,80
1. félidő hendikep – Magyarország -4,51,75
Pontkülönbség – Magyarország 7-9 3,80
Eredmény és összesített – Magyarország, 60,5 felett1,83
Játékos gólok – Bóka Bendegúz 4,5 felett1,83
Oddsok – 2023.01.21. 11:00

A mérkőzés győztesére tehető szorzók nem szerepelnek a táblázatban, ugyanis a Zöld-foki szigetek győzelmére (17,00) kicsi esélyük miatt nem éri meg tenni, a magyarokra pedig az alacsony odds (1,005) miatt nem érdemes. Ilyenkor javasoljuk a hendikep lehetőségeket, amire most a bet365 a végeredmény tekintetében 9 gólos különbséget ad Magyarország javára. Az első félidőre legalább 5 gólos magyar vezetést tudunk hendikeppel megtenni, ami azt gondolom, abszolút reális lehet. Erre a lehetőségre 1,75-ös szorzóval tudunk tenni. A játékosok közül most Bóka Bendegúzt emelném ki, aki 20 gólnál jár jelenleg a vb-n. Amennyiben 4,5 gól felett dob, akkor 1,83-szoros összeget nyerhetünk.

Fogadás a bet365-nél a Zöld-foki szigetek - Magyarország kézilabda vb mérkőzésre.
©bet365 (2023.01.21)

Ha még nincs számlád, akkor mindenképpen érdemes regisztrálnod, hisz a bet365 üdvözlő bónusza akár 15.000 forint értékű is lehet.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Arsenal-Manchester United fogadási előzetes
következő cikk
Dánia-Magyarország negyedöntő a kézilabda vb-n