Unibet - hírek

Dánia-Magyarország negyedöntő a kézilabda vb-n

A magyar válogatottnak sikerült a legjobb nyolc csapat közé kerülnie a férfi kézilabda világbajnokságon. Utolsó középdöntős meccsükön simán nyertek a Zöld-foki szigetek ellen, ám ez még nem volt elég. Innentől kezdve már a svéd-portugál meccs kimenetelén múlott minden, ami nem mondhatjuk, hogy nem sikeredett izgalmasra. Végig szoros volt a mérkőzés, a lefújást követően viszont Svédország örülhetett, és persze a magyarok, akik végül így jutottak be a negyeddöntőbe.

A Zöld-foki Köztársaság elleni győzelem

A várakozásoknak megfelelően a középdöntős szakasz magabiztos magyar győzelemmel zárult. Magyarország nagyon gyorsan és lendületesen kezdte a meccset, a 7. percben már 3 gólos előnyben voltunk. Egy több, mint 10 percen át tartó gólcsend következett az ellenféltől, így a 15. percre már 6 góllal mentek a magyarok. Ez az előny az első 30 perc végére is megmaradt, sőt egy góllal nőtt is, a félidő 22-15-ös eredménnyel zárult. A zöld-fokiak szép egyéni villanásai ellenére a második félidőben sem tudtak közelebb kerülni a magyarokhoz, akik azonnal büntették minden apró hibájukat. A végeredmény 42-30 lett Magyarország javára, akik színes játékkal és majdnem 80%-os lövő teljesítménnyel győzték le a zöld-fokiakat.

A következő ellenfél: Dánia

A csoportkört és a középdöntős szakaszt 4 győzelemmel és 2 vereséggel hozta le a magyar válogatott. A negyeddöntőben talán a világbajnokság legerősebb csapatát, a kezdetektől fogva végesélyesnek tartott, címvédő Dániát kapták ellenfélül. A mérkőzésre a sportfogadási oldalak közül az Unibet piacaival és szorzóival készítettünk egy fogadási előzetest. A találkozó január 25-én szerdán, 18:00-kor kezdődik.

Piacok
Győztes – Dánia1,08
Győztes – Magyarország11,50
Hendikep – Dánia -4,51,42
Gólok száma – 61,5 felett1,98
Oddsok – 2023.01.24. 13:20

A férfi kézilabda vb győztes tippeket nézve még mindig Dániát tartják a legesélyesebbnek a világbajnoki cím megnyerésére. Így nem meglepő sajnos az sem, hogy jóval nagyobb, szinte biztos győzelmi esélyt (1,08) jósolnak nekik a magyarok ellen. Az Unibet magyar oldala a hendikep fogadást a legnépszerűbb fogadásoknál -7,5 gólos dán hátránnyal ajánlja, mi azonban a magyarok jó játékában bízva, de azért még a realitások talaján maradva, inkább -4,5-re tennénk. A vb mérkőzések során mindkét csapat viszonylag sok gólos mérkőzéseket játszott, úgyhogy bízunk benne, hogy ez is egy jó. Gólgazdag találkozó lesz. Amennyiben a meccsen 61,5 gól felett dobnak a csapatok, pénzünk csaknem kétszeresét nyerhetjük, 1,98-as szorzóval.

Fogadás a Dánia-Magyarország kézilabda vb mérkőzésre az Unibetnél.
©Unibet (2023.01.24. 13:20)

Ha még nincs számlád az Unibetnél, akkor regisztrálj, és vedd igénybe az Unibet sportfogadási bónuszt!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Fogadás a Zöld-foki szigetek – Magyarország mérkőzésre, a továbbjutás lehet a tét
következő cikk
Ki jut tovább a bajnokesélyesek közül FA-Kupában? Manchester City-Arsenal rangadó