Unibet - hírek

Alcaraz-Rune párharc a legjobb négybe jutásért Wimbledonban

Kialakultak az idei negyeddöntős párosítások a Wimbledoni teniszbajnokságon. Sinner Safiullin ellen, Rublev Djokoviccal, Medvedev Eubanksal, Alcaraz pedig Rune ellen játszik. Mi most utóbbival fogunk kicsit részletesebben foglalkozni, hiszen Djokovic mellett a jelenlegi világelső Carlos Alcaraz az egyik nagy esélyese a tornának. Természetesen fogadási tippeket is hoztunk, amelyek egyben segítségül is szolgálnak a frissen regisztrált játékosoknak az unibet bónusz forgatáshoz. Ráadásul az online sportfogadás Magyarországon egyik legnépszerűbb eseménye most a Wimbledon, és az Unibet oldalán most egy promóció is fut, aminek részleteit szintén megtalálod cikkünkben.

Történelem Wimbledonban

Még pályára sem léptek, de máris történelmet írtak, hiszen a Wimbledoni tornán még soha nem fordult elő, hogy két 21 év alatti játékos küzdjön meg a legjobb négybe jutásért. További érdekesség még, hogy a két játékos születési ideje között csupán 6 nap telt el. 2021-ben és 2022-ben is játszottak egymás ellen, korábbit Alcaraz nyerte, tavaly pedig a Párizsi ATP negyeddöntőjét kénytelen volt feladni a fiatal spanyol, így Rune jutott tovább.

Meg lehet állítani Alcarazt?

Matteo Berrettini a legjobb 32 között nem várt módon sima, 3-0-s győzelmet aratott Alexander Zverev ellen, és ezzel nem csak a mérkőzést, de hatalmas önbizalmat is nyert az olasz játékos. Igen ám, de aztán jött Alcaraz a nyolcaddöntőben, aki az első játékot ugyan elvesztette, de aztán zsinórban három győztes szettel behúzta ezt a mérkőzést is. Következő ellenfele Rune lesz, akinek Dimitrov elleni meccse nagy élmény volt az 1. pálya nézői számára. Több, mint három órányi elképesztő küzdelem után 3-6, 7-6(6), 7-6(4), 6-3-as győzelmet aratott a fiatal dán, aki hihetetlen módon küzdött a végsőkig. A két fiatal csatája nagy generációs küzdelemnek ígérkezik, és kiderül, hogy vajon Rune képes lesz-e megállítani a világelsőt. A mérkőzés kezdésének pontos időpontja még nem ismert, várhatóan szerda délután/este kerül sor rá.

Unibet Wimbledon promóció.
©Unibet (2023.07.11.)

Fogadási tippek az Alcaraz-Rune mérkőzésre + Unibet promóció

Mielőtt fogadnál a Wimbledonra, érdemes feliratkozni az Unibet játékára. Az Unibet belépést követően fel tudsz iratkozni, majd minden Wimbledonra tett előzetes és élő fogadásért pontot kapsz, ha nyertes a szelvényed. Minél nagyobb oddsal tudsz nyerni, annál több pontot gyűjthetsz. A szerzett pontok alapján egy ranglistára kerülsz az Unibeten, ahol a torna végén az első 50 játékos 8 millió forintos nyereményen osztozik. Ahogy ezt a sportfogadó oldalak ilyen játékainál megszokhattuk, minél előrébb foglalsz helyet, annál nagyobb összeget nyerhetsz.

Fogadási tippjeink a találkozóra:

Tipp
Játékok száma – 32,5 felett1,48
Szettek száma – 3,5 felett1,66
Rune legalább az egyik játszmát megnyeri – Igen1,52
Játékok száma – 2 szett 8,5 felett1,22
Szorzók: Unibet-2023.07.11. 10:40

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Meg tudják verni az angolok az ötszörös EB győztes spanyolokat? | U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság döntő
következő cikk
Wimbledoni szuperderbi a férfi egyes döntőben | 22bet fogadási előzetes