Hírek - bet365

Meg tudják verni az angolok az ötszörös EB győztes spanyolokat? | U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság döntő

Szombaton 18:00-tól rendezik a férfi U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjét Grúziában, az Adjarabet Arenaban, Batumi városában. A grúz-román közös rendezésű tornára a selejtezőkből 16 csapat jutott be, 4 csoportban rendeztek csoportmeccseket, ahonnan az első kettő helyezett tovább jutott a Play Off szakaszba. A döntőt végül a B és a C csoport első csapata fogja játszani, azaz Anglia – Spanyolország döntőt láthatunk majd. Előzetesünkben adunk egy kis ismertetőt a két nemzet U21-es csapatainak idei, illetve a korábbi EB-k során való teljesítményről, illetve hozunk néhány online foci fogadási tippet is a szombati meccsre a bet365 oldaláról.

Anglia és Spanyolország az U21-es Európa-bajnokságokon

A két csapat közül a spanyolok mérlege egyértelműen jobb, Olaszország mellett ők rendelkeznek a legtöbb győzelemmel, hiszen mindkét csapat 5 alkalommal emelhette fel a trófeát. Legutóbb két tornával ezelőtt, 2019-ben nyertek a jelenlegi címvédő németek ellen, és idén ismét lehetőségük van az EB cím megszerzésére. Az angolok mindössze 2 alkalommal nyertek, ráadásul ez is az 1980-as években történt. Ezen kívül egy alkalommal jutottak döntőbe, több, mint 10 évvel ezelőtt. A két csapat egymás elleni mérlegén mindössze két meccset találunk, egyet 2009-ből, ami 2-0-s angol győzelemmel zárult, egyet pedig 2011.ből, ahol 1-1-es döntetlen született.

Út a döntőig

Csakis az idei tornát tekintve mi úgy gondoljuk, hogy az angolok várhatják jobb esélyekkel a döntőt, hiszen úgy jutottak el idáig, hogy minden meccsüket nyerték, ráadásul kapott gól nélkül. Ezzel szemben Spanyolországnak a csoportmérkőzések során becsúszott egy döntetlen Ukrajna válogatottja ellen, majd Svájc ellen is rezgett a léc, csak hosszabbításban tudtak tovább jutni az elődöntőbe.

bet365 Anglia-Spanyolország U21 fogadáskészítő
©bet365 (2023.07.07. 11:00)

Fogadási tippek az Anglia – Spanyolország mérkőzésre

A fogadóoldalak szorzói alapján szinte ugyanannyi az esély mindkét csapat győzelmére, a bet365 egy leheletnyivel nagyobb esélyt ad Angliának. Az imént leírtak alapján mi is úgy gondoljuk, hogy jobb formában van jelenleg az angol csapat, azonban a döntetlen opciót sem vetnénk el. Döntőkben általában a biztosra próbálnak menni a csapatok, ezért gyakran előfordul, hogy döntetlennel végződik a teljes játékidő, amire itt is minden esély megvan. Gyakorlottabbaknak akár a hendikep 0-1 fogadást is javasoljuk, amire a bet365 általában nagyon jó szorzókat ajánl. Összes tippünk a találkozóra:

Tipp
Játékidő eredménye – Angila2,62
Magasba emeli a trófeát – Anglia1,90
Játékidő eredménye – döntetlen3,25
Mindkét csapat gólt szerez – Igen1,80
A játék a hosszabbításban dől el – Igen6,50
Gólszerző (bármikor) – Anthony Gordon3,50
Szorzók – bet365(2023.07.07. 11:00)

Amennyiben még nincs számlád a fogadóirodánál, mindenképpen ajánljuk a bet365 regisztrációt, ami nagyon egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Új felhasználóként a bet365 bónusz is elérhető lesz számodra, amellyel nagyon kedvező feltételek mellett tudod feltornászni a kezdő egyenlegedet.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Lesz-e 10/10 Silverstone-t követően a Red Bull | Brit Nagydíj sportfogadási előzetes
következő cikk
Alcaraz-Rune párharc a legjobb négybe jutásért Wimbledonban