Unibet - hírek

Kulcsmérkőzés a Wembley-ben Anglia és Olaszország között; Unibet sportfogadási előzetes

Kedd este 20:45-kor fogadja magyar idő szerint Anglia Olaszországot a Wembley Stadionban. A két csapat 13 és 10 ponttal áll a C-csoportban, azonban Ukrajna szintén 10 ponttal áll, az utolsó fordulóban pedig az olaszokkal játszanak majd semleges pályán.

Az online sportfogadás Magyarországon egyik fontos szereplője az Unibet. Az Unibet alkalmazásáról korábban írtunk oldalunkon, amelynek használata megkönnyíti a fogadók dolgát az élő fogadásoknál is.

Angol-Olasz Unibet tippek
©Unibet (2023.10.16)

Az Unibet kiterjedt fogadási piaccal rendelkezik a mérkőzés kapcsán, amelyeket mindenképpen érdemes tanulmányoznia a fogadóknak.

A szorzók 2023.10.16. 14:00-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Csapatok

Az elmúlt évek során Anglia az egyik legjobb európai csapattá vált a játékoskeret megerősödésének köszönhetően, még ha Gareth Southgate nem is hozza ki belőle a maximumot. Az olaszok az Európa-bajnoki címvédők, ám az elmúlt két világbajnokságra ki sem jutottak, ami a négyszeres világbajnok hazájában elfogadhatatlan.

Mivel Roberto Mancini a selejtezők alatt úgy döntött, hogy Szaúd-Arábiába igazol, a Napolival tavaly bajnokságot nyerő Luciano Spalletti az olasz szövetségi kapitány.

Spallettivel fontos, 2-1-es győzelmet arattak Ukrajna ellen szeptemberben, amivel észak-keleti szomszédaink előtt állnak a csoportban, szombaton pedig Málta ellen nyertek 4-0-ra.

Az angolok barátságos meccsen verték Ausztráliát 2-0-ra, korábban pedig 2-1-re verték az olaszokat, aminek köszönhetően vezetik a csoportot, amelyből az első két helyezett jut ki az Eb-re.

Mérkőzés esetleges alakulása

Az angolok számára a döntetlen gyakorlatilag csoportgyőzelmet jelentene, viszont az olaszoknak szükségük van minden egyes pontra.

Mivel a keddi mérkőzést követően a papírforma szerint 3-3 pontot fog szerezni az olasz és az ukrán gárda az utolsó fordulós mindent eldöntő összecsapás előtt, keddi vereség esetén pontegyenlőség áll majd fent a két csapat között, amely az olaszoknak kedvezne az jobb egymás elleni eredmény miatt.

Ha az olaszok nyernének a Wembley-ben, szinte bebiztosítanák helyüket a németországi tornán. Véleményünk szerint ezért nehéz elképzelni a mérkőzés alakulását, mert Southgate nem egy asszertív játékot alkalmazó edző, Spalletti viszont sokkal támadószelleműbb.

Kulcsszereplők

Amennyiben Harry Maguire kezdeni fog, ő gyenge pontnak számítana, ahogy Jordan Henderson is. Mindkét játékost toxikus közeg veszi körül, amelynek hatása lehet a mérkőzésre. Jude Bellingham szárnyalása tovább folytatódhat, és az angol támadók is nagyon veszélyesek.

Az olaszoknál Domenico Berardi ismét bizonyította, hogy mennyire alulértékelt, bár egyes játékosok fogadási botránya komoly felfordulást okozott, és állítólag a keretben vannak még játékosok, akik vizsgálat alatt állnak.

Angol-Olasz Unibet tippek, szorzók

Szerintünk kevésgólos mérkőzést fogunk látni Southgate óvatossága és az olaszok hozzáállása miatt (egy pont is sikernek számít). Az olaszok hiányzói (Zaniolo, Tonali) sokat csökkentenek az olaszok esélyein, ezért véleményünk szerint nem is fognak nyerni.

Anglia-Olaszország Unibet tippek
Gólok száma: 2,5 alatt1,67
Dupla esély: Anglia vagy döntetlen1,13
Mindkét csapat gólt szerez: Igen2,18
Játékos lövései: Harry Kane 2,5 felett1,61

Az Unibet regisztrációs bónusza fontos az újonnan regisztrálók számára, az Unibet belépés is könnyű a bukméker honlapján.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Litvániában válhat biztossá a magyar válogatott Eb szereplése
következő cikk
Az Etihadba látogat De Zerbi Brightonja a válogatott szünet után | Bet365 sportfogadási előzetes