litvania-magyarorszag-fogadas

Litvániában válhat biztossá a magyar válogatott Eb szereplése

A szerbek elleni bravúros hazai győzelem után Magyarország az Eb-selejtezők G csoportjának első helyén áll 13 ponttal. Hazánk válogatottja még úgy is vezeti a tabellát, hogy a második helyezett Szerbia egyel több meccset játszott már a selejtezőben. A kijutás már kis túlzással most is kijelenthető lenne, azonban ez a többi meccstől is nagyban függ még. Matekozgatás helyett viszont a keddi, Litvánia elleni mérkőzésen a győzelem már biztos kijutást jelentene.

A sportfogadási oldalak meccsről meccsre egyre nagyobb esélyt adnak Magyarországnak. A bet365 online sportfogadás oldala hazánk győzelmére 1.29, míg a litvánokra 11-szeres összeget fizet. (2023.10.15. 16:50)

Kettős siker Szerbia ellen

A selejtezősorozat két legnehezebb találkozójának egyértelműen a két Szerbia elleni meccset vártuk. Nagyon kevesen mertek álmodni arról, hogy csak ezen a kettő mérkőzésen 6 pontot gyűjt a magyar válogatott, de sikerült. A hazai mérkőzésen elképesztő akaraterő és küzdés látszódott a játékosokon, ami kellett is ahhoz, hogy a sztárjátékosokkal teli szerbeket 2-1-re legyőzzék. Nego, Styles és Varga teljesítménye is kiemelkedő volt, de Sallai elképesztően nagy bomba góljáról sem feledkezhetünk meg, és persze a csapat többi játékosa is egytől-egyig oda tette magát. Ez az újabb bravúr talán mégnagyobb löketet adott a csapatnak, hogy Litvániában bebiztosítsák a kijutást.

Biztos csoportelsőséget is jelentene a győzelem

Papíron Litvánia egyértelműen könnyebb ellenfél a szerbeknél, sőt a csoport összes többi csapatánál, de nem szabad elbíznia magát a magyaroknak, hiszen általában olyankor szokott jönni a nem várt meglepetés. Nem is olyan megalapozatlan most ezt gondolni, mert az esélyesebb Bulgária, egy félidőt emberhátrányban játszva vereséget szenvedett a litvánoktól szombaton.

A Szerbia elleni meccs után a szövetségi kapitány nyilatkozatában elhangzott, hogy az izgalmak közepette két évet biztosan öregedett. A magyarok eddigi teljesítményét tekintve Marco Rossi talán kicsit nyugodtabban ülhet majd kedden a kispadon. A győzelem nem „csak” a biztos Eb kijutást jelentené, hanem a csoportelsőséget is bebiztosítanák vele Szoboszlai Dominikék. A kezdőcsapat valószínűleg hasonlóan fog kinézni Litvániában is, habár a 63. percben becserélt Kalmár Zsoltra nem számíthat Rossi, mert a szombati mérkőzés lefújását követően megkapta második sárga lapját is a találkozón.

Litvánia - Magyarország bet365
©bet365 (2023.10.05.)

Litvánia – Magyarország fogadási tippek

A tippeket a bet365 szorzóival állítottuk össze. Az utóbbi hetekben a fogadóiroda bet365 alternatív linken keresztül érhető el, amit oldalunkon biztonságosan tudsz használni. A honlap és a fogadás ugyanúgy működik, a bet365 bónusz kijátszása előtt sincs semmilyen akadály.

Biztosak lehetünk benne, hogy Marco Rossi csapata mindent belead a kedd esti találkozón, így mi egyértelműen magyar győzelmet várunk. Egy kicsit emeltük a tétet, és szerintünk mindkét félidőt sikerülni fog megnyernie a magyar fiúknak. Varga Barnabás a válogatottban és klubcsapatában is nagyon jó formában van, bízunk benne, hogy a szerbek után a litvánoknak is betalál.

Tippek
Mindkét félidőt megnyeri – Magyarország2,75
Gólszerző – Varga Barnabás2,20
1. félidő szögletek – 4 felett2,20
Gólok száma – 2,5 felett1,80
Szorzók – 2023.10.15. – 16:50

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Håland fogadások: Hány gólig juthat a Premier League-ben?
következő cikk
Kulcsmérkőzés a Wembley-ben Anglia és Olaszország között; Unibet sportfogadási előzetes