Betfair App

Betfair App

mobile
Android ✅
iOS ✅
Mobil böngésző ✅
Legfőbb előny
Kiváló megjelenés és rövid töltési idő
Értékelés
9.8

Fontos változás!

A Betfair jelenleg nem elérhető Magyarországon, így átmenetileg oldalunkon is felfüggesztésre kerültek a fogadóiroda honlapjára vezető linkek. Amint újra elérhető lesz az oldal, honlapunk is aktiválni fogja a Betfairre vonatkozó linkeket, és természetesen tájékoztatni is fogjuk a fogadókat erről.

A többi fogadóoldal továbbra is változatlanul működik, így a Betfair helyett ajánljuk a bet365 magyar oldalát, az Unibet hu -t, vagy a további elérhető bukmékereket.

Betfair alkalmazás

Napjainkban már kevesen mennek el úgy otthonról, hogy ne lenne náluk telefon. Éppen ezért már minden honlapnak, így a fogadóoldalaknak is elkészítették a mobil böngészős verzióját, ami nagyon sikeresnek bizonyult, hiszen manapság a kényelem és a gyorsaság legtöbbünknél előnyt élvez. A sportfogadás Magyarországon is rohamosan fejlődik, így többek között már a Betfair alkalmazása is elérhető hazánkban Android, illetve iOS operációs rendszerre is. A továbbiakban az app letöltésének módjáról, az alkalmazásban elérhető lehetőségekről, előnyökről és hátrányokról olvashatsz.

Az alkalmazás letöltése

Betfair Androidra

Az Androidos appot sajnos nem fogod tudni közvetlenül a Google Play áruházból letölteni, jelenleg csak a Betfair honlapjáról lehet ezt megtenni. Mielőtt elkezdenéd a letöltést és telepítést, a telefonod beállításainál engedélyezned kell a külső forrásból származó apk fájlok letöltését. Ha ez megtörtént, akkor jelentkezz be a Betfair honlapjára, és menj rá a sportfogadás menüpontra. Itt az oldal tetején megtalálod az alkalmazás ikonját, amit a „Get”, majd az „Install” gombbal tudsz telepíteni. A letöltést követően már meg is tudod nyitni az alkalmazást és a bejelentkezés után minden funkció elérhető lesz. Javaslatként megjegyeznénk, hogy ha elkészültél a telepítéssel, akkor érdemes kikapcsolnod a külső forrású fájlok letöltésének engedélyezését. 

Betfair iOS-ra

Ha iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközre szeretnéd letölteni az alkalmazást, akkor egy kis trükkre lesz szükséged, mielőtt megtalálod az AppStore-ban. Mivel Magyarországon nem elérhető, ezért át kell állítanod az Apple ID lokációját egy olyan országéra, ahol igen, valamint ki kell töltened a többi adatra vonatkozó mezőt. Továbbá fontos figyelned arra, hogy az operációs rendszer 11.0, vagy annál újabb verziója legyen letöltve. Ha mindez megvan, akkor már könnyedén megfogod találni a Betfair applikációit az AppStore-ban, amelyek közül értelemszerűen a sportfogadásra vonatkozót kell kiválasztanod. Innentől kezdve a Betfair app letöltése már nagyon egyszerűen fog menni.

Az alkalmazás előnyei és hátrányai

  • rövid töltési idő
  • értesítések a bónuszokról, ajánlatokról
  • sokféle fizetési mód
  • felugró reklámok

Betfair applikáció.
©Betfair (2023.03.03.)

Az alkalmazás jellemzői

A két operációs rendszerre készített alkalmazás közt nincs számottevő különbség, így tehát az alábbi elemzésünk mindkettőre vonatkozik. Először is, nem mehetünk el szó nélkül az applikáció megjelenése mellett. A képernyőre pillantva azonnal magával ragad a profin kialakított, rendkívül modern felület. A mai elvárásoknak megfelelően, a lényeges, népszerű funkciók vannak középpontban. Az applikáció gyorsaságának köszönhetően természetesen az összes többi lehetőség is könnyen és gyorsan elérhető. A webes felületen elérhető funkciók mindegyikét az appban is tudod használni. A pre-match és az élő fogadások is kiválóan működnek, valamint a cash out funkció is akadálymentesen használható. Ha nem vagy televízió közelben, de egy olyan sportesemény zajlik, amit szívesen követnél, ezt az alkalmazáson keresztül már könnyedén megteheted.

Amit még kimondottan a pozitívumokhoz sorolnék, az az applikáció nyelvének magyarra fordítása. Több külföldi fogadóoldalnál is meg szokott jelenni egy-egy nyelvi hiba, azonban a Betfair app remekül használja a magyar nyelvet. A bónuszaik természetesen mobilon keresztül is elérhetőek, tehát például applikációs regisztráció esetén is igénybe tudod venni, az akár 8.000 forint értékű Betfair bónuszt. Sajnos ugyan magyar ügyfélszolgálattal még nem rendelkeznek, viszont más nyelven gyors segítséget kaphatsz kérdés esetén. Végül, de nem utolsó sorban – hiszen egy fontos tényezőről beszélünk – a fizetési módokról is szeretnék említést tenni. A Betfair fogadóirodánál számos be- és kifizetési lehetőség közül tudsz választani, ráadásul mindezt maximális biztonság mellett. Ez már önmagában is szuper, azonban mindezt már az applikáción keresztül is megteheted, hiszen a bankkártyás fizetés, a banki átutalás, az e-tárcás fizetések és a paysafecard-os fizetés is elérhető.

Összegzés

A Betfair alkalmazása nagyon pozitív benyomást keltett számomra, hiszen megjelenése maximálisan a mai igényekre van kialakítva, minden fontos funkció elérhető, ráadásul rendkívül reszponzív. A már általunk részletezett, rendkívül népszerű sportfogadás alkalmazások, mint a bet365 vagy az Unibet mellett sem törpül el, sőt egyes funkciók terén még többet is tud nyújtani. Az applikációt kezdő és már gyakorlott fogadók számára is nyugodt szívvel ajánljuk, ezt az álláspontot pedig a Betfair vélemények is teljes mértékben alátámasztják.

Betfair
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
8 000 Ft
Százalék
100%

Gyakran ismételt kérdések

Az ügyfélszolgálat az alkalmazáson keresztül is működik?

Igen, teljesen jól használható az appon belül is, azonban magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk még telefonon és weben sincs egyelőre.

Biztonságos a Betfair applikáció?

Igen, a Betfairnél egyébként is nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, és ez az alkalmazásra is teljes mértékben igaz. Amennyiben neked így kényelmesebb, intézd nyugodtan a be- és kifizetéseidet az appon keresztül.

Csak a hivatalos honlapról lehet letölteni a Betfair Android alkalmazását?

Mi mindenképp azt javasoljuk, hogy a hivatalos oldalról töltsd le. Ugyan más honlapokon is rábukkanhatsz olyan linkekre, amin keresztül le tudod tölteni, de ezek nem minden esetben biztonságosak, akár vírus is kerülhet ezen keresztül a mobil eszközödre.