Betfair Bónusz

Betfair Bónusz

Elsö befizetési bónusz
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
8 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
8 000 Ft
Megforgatási követelmények
10x befizetés + 10x bónusz megforgatása
Min. szorzó
1.60
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.4

Fontos változás!

A Betfair jelenleg nem elérhető Magyarországon, így átmenetileg oldalunkon is felfüggesztésre kerültek a fogadóiroda honlapjára vezető linkek. Amint újra elérhető lesz az oldal, honlapunk is aktiválni fogja a Betfairre vonatkozó linkeket, és természetesen tájékoztatni is fogjuk a fogadókat erről.

A többi fogadóoldal továbbra is változatlanul működik, így a Betfair bónusza helyett ajánljuk a bet365 üdvözlő bónuszt, az Unibet bónuszt, vagy a további elérhető bukmékereink bónuszait.

Betfair Bónusz részletek

A regisztrációt követően lehet igényelni a Betfair fogadási bónuszát. Minimum 8000 Ft befizetése szükséges ehhez, amelyet követően a fogadó kap egy 100%-os bónuszt. 8000 Ft esetében 8000 Ft-nyi bónuszt kap a fogadó, így 16 000 Ft-al kezdheti a játékot. Az ajánlat 90 napig érvényes. A megforgatási követelmények szerint 10x kell megforgatni az összeget, vagyis 160 000 Ft értékben kell fogadni.

Előnyök és hátrányok

  • Van befizetési bónusz
  • Minimum odds 1.60
  • Magas a bónusz igényléséhez szükséges befizetési limit
  • 10x kell megforgatni a bónuszt
  • Először a bónusz igényléséhez szükséges befizetett pénzzel lehet fogadni

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

90 nap a bónusz beérkezése után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Kifizetés előtt 10x kell megforgatni a feltöltött összeg + a bónusz összegét (esetünkben 16 000 Ft-al kezdheti a fogadó a játékot, vagyis összesen 160 000 Ft értékben kell fogadásokat kötnie) 90 napon belül. A megforgatás során először csak a saját pénzével tud fogadni a játékos, ezután, ha esetünkben 8000 Ft-ot megforgatott, ezt követően használhatja a Betfairtől kapott bónuszt fogadásokra. A „felvehető most” (cash out) opcióval felvett összegek nem számítanak bele a bónusz elszámolásába. A bónusz felhasználására 90 nap áll rendelkezésre, azt követően törlődik.

Tippek

Ez az ajánlat kizárólag asztali számítógépen, mobiltelefonon, táblagépen keresztül leadott fogadásokra érvényes. A telefonos fogadási szolgáltatáson keresztül kötött fogadások nem jogosultak erre az ajánlatra, nem számítanak bele a kifizetési feltételek teljesítésébe. A teljes bónusz összegét csak sportfogadási piacokon lehet megforgatni.

Példa

A regisztrációt követően lehet igényelni a bónuszt, amennyiben az első befizetés összege eléri a 8000 Ft-ot. Ha eléri, akkor a befizetett összeggel megegyező összeget (100%) biztosít a Betfair az újonnan regisztrált sportfogadó részére, így az legalább 16 000 Ft-al kezdheti meg a játékot. Amint a fogadó el kezd játszani a Betfair oldalán (kizárólag a sportfogadási piacok eseményeire használható fel a bónusz), először a saját maga által befizetett összeggel tud játszani, majd annak megforgatását követően tudja felhasználni a Betfair által nyújtott bónuszt. Összesen 10x kell megforgatni 16 000 Ft-ot, vagyis 160 000 Ft-ot kell összesen felrakni sporteseményekre fogadás formájában. Erre 90 napja van a sportfogadónak. A minimum szorzó mértékbe 1.60. Amennyiben több eseménnyel fogadna egy szelvényen, az egyik eseménynek minimum 1.60 oddsal kell rendelkeznie. A Betfair Exchange (sportfogadási tőzsde) piacokon keresztül leadott fogadások nem számítanak bele a bónusz elszámolásába. A telefonon keresztül leadott fogadások sem számítanak bele a bónusz elszámolásába.

Következtetés

Levonható az a következtetés, hogy a Betfair regisztráció utáni bónusza nem tartozik a legelőnyösebbek közé a sportfogadók számára. A megforgatási követelmények szigorúsága miatt elég nehezen elképzelhető, hogy a tizedik megforgatás után kifizetést tudjon intézni a játékos. Azt is hátrányosnak véljük a fogadóra nézve, hogy külön kezeli a fogadó által befizetett összeget, illetve a Betfair által biztosított bónusz összeget. Az ajánlatra vonatkozó szabályok az online sportfogadóiroda számára kedvezőbbek. Ebből kifolyólag nem érdemes magas befizetési összeggel igényelni a bónuszt, mert csak nagyobb kockázattal járnak a kezdeti fogadások. Összességében nem értékeljük túl sokra a Betfair ajánlatát, főleg, amikor összehasonlítjuk a Bet365 fogadási kreditjeivel, vagy olyan üdvözlő bónuszokkal, ahol elegendő 5x-i vagy megforgatás is (22bet).

Betfair bónusz - új ügyfél ajánlat
© Betfair (2022.11.22)

Betfair bónusz gyakori kérdések

Fel lehet-e használni a bónuszt a Betfair hírhedt sportfogadási tőzsdéjén?

Nem. A Betfair regisztrációt követő bónuszát nem lehet felhasználni annak sportfogadási tőzsdei oldalán.

Soknak mondható-e a megforgatások száma a Betfair regisztrációt követő bónusza esetében más portálokhoz viszonyítva?

Igen. A Bet365 bónuszán (fogadási kredit) nincsen megforgatási követelmény, az Unibet bónuszával csak 6x kell megforgatni a kapott bónusz összegét, a Bwin bónuszát pedig 7x kell megforgatni. A Betfair bónusz követelményei kedvezőtlenebbek.

Hová kerülnek a nyereményeim, amíg nem forgattam meg 10x a Betfair bónusz összegét?

Minden nyeremény a bónusz számlára kerül mindaddig, amíg a megforgatási követelményeket nem teljesíti a fogadó. Ezt követően lehet csak kifizetést igényelni.

Hírek 🚨

Csoportelsőként várja Magyarország a szerbek elleni hazai találkozót
Az év utolsó Grand Slam-tornája kezdődik New Yorkban, parádéra számíthatunk