Betfair

Betfair

NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
-
Fogadási piacok
14/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
6/6
Értékelés
0.0

Fontos változás!

A Betfair jelenleg nem elérhető Magyarországon, így átmenetileg oldalunkon is felfüggesztésre kerültek a fogadóiroda honlapjára vezető linkek. Amint újra elérhető lesz az oldal, honlapunk is aktiválni fogja a Betfairre vonatkozó linkeket, és természetesen tájékoztatni is fogjuk a fogadókat erről.

A többi fogadóoldal továbbra is változatlanul működik, így a Betfair helyett ajánljuk a bet365 magyar oldalát, az Unibet hu -t, vagy a további elérhető bukmékereket.

Betfair vélemények

A Betfair egy 2000 óta működő online sportfogadóiroda, amely elérhető Magyarországról. A Betfair működteti a világ legnagyobb sportfogadási tőzsde piacát. Terméke felajánlja a sportfogadást, az online kaszinót, online pókert, valamint az online bingót. Két részlege van, az egyik az Egyesült Királyságban, a másik Máltán (Malta Gaming Authority) és Ceutában (Spanyolország). Több, mint 6 millió felhasználóval rendelkeznek a világ minden táján.

A Betfair számos sporteseményt és sportszervezetet szponzorált már, így az FC Barcelonát, és a CONMEBOL-t (Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség) is. Az említettek jól mutatják, hogy a Betfair egy megbízható sportfogadó portál, és tőzsdei tevékenysége miatt az egyik legérdekesebbnek tekinthető a piacon. A tőzsdén jobb oddsokat kínál, mint a sportfogadási felületeken, ez a legfontosabb tudnivaló a Betfairről.

[/app_details_content]

Előnyök és hátrányok

 • Exchange típusú fogadási lehetőségek
 • Bőséges fogadási kínálat
 • Jó élő fogadási lehetőségek
 • Kifizetési arány némileg alacsony

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 92-93%
 • Premier League: 89-90%
 • NB I: 88-90%

*Átlagos kifizetési arányok az 1/X/2 piacon

Odds és kifizetési arányok

Mivel a tőzsdei oldalon jobb oddsok találhatóak, mint a sportfogadási oldalon (sportsbook), ezért eltérő szorzókulcsokról beszélhetünk. A tőzsdei oldalon kifejezetten előnyösnek tartjuk azt is, hogy kiírják, hogy az adott eseményre mennyi pénz érkezett eddigi fogadások formájában, vagyis tudhatjuk azt, hogy milyen eredmény születésére van szüksége a „háznak”, amellyel így azonos álláspontom lehetünk. Tudjuk, hogy hosszú távon mindig a ház nyer. Azonban itt valami mással is meg kell ismerkednünk.

A tőzsdénél két lehetőségünk is van arra, hogy játszunk. Nem csak a hagyományos verzió van jelen, vagyis amikor rakok egy csapat győzelmére, ha pedig nyerek, akkor a Betfair kifizeti az összeget a számlámra, hanem egy másik lehetőségem is van. Ez az úgynevezett P2P fogadás (peer-to-peer). Ebben az esetben én vagyok a bukmékeri szerepben, én ajánlhatok oddsokat (mintha részvényeket árulna egy cég a tőzsdén), sporteseményeket más fogadók számára. Ebben az esetben mi kínálunk (angolul lay).

Kínálok egy csapatot, például a Baltimore Ravenst, amivel azt mondom, hogy nem veri meg a Tampa Bay Buccaneerst (NFL). Kínálom 2,16-as oddsal 100 forintért, vagyis azt mondom, hogy a Baltimore nem nyer. Ha a Baltimore nem nyer, 100 Ft-ot nyerek. Ha a Baltimore nyer, akkor 116 Ft-ot veszítek (odds*tét)-tét).

Egy másik, tőzsdéhez szintén hasonlító módszert is alkalmazhatunk. Ott is meg tudjuk határozni, hogy mekkora értékben vennénk részvényt, illetve, hogy mekkora értékben adnánk el azt, ami alatt nem adjuk el.

Ha például én a Tampa Bay győzelmére szeretnék rakni, de az odds szerintem erre túl kicsi (1,8, de én 1,85-öt szeretnék), akkor beállíthatom, hogy 1,85-ért, vagy annál többért raknék csak a Tampa Bayre, és ha valaki ajánl egy ilyen oddsot, akkor azt automatikusan megveszem. Ez fordítva, kínálat formájában is létezik, vagyis, ha kínálok egy 1,83-as oddsot a Tampa győzelmére, 100 Ft értékben, akkor abban bízunk, hogy a Tampa nem fog nyerni. A 100 Ft meghatározása megakadályozza, hogy mások 100 Ft-nál nagyobb összeggel fogadják el a kínálatomat. Ha a Tampa Bay nyer, fizetjük a 100*1,83=183 Ft-ot, ha nem nyer a Tampa Bay, akkor megnyerjük a mások által feltett tétet (ami maximum 100 Ft beállításainknak megfelelően).

Ha az általunk ajánlott mérkőzésre senki sem fogad, a pénzünket visszakapjuk. Ha az ajánlott összeget nem érte el a beérkező fogadást (hanem mondjuk csak 50 Ft-ot), akkor a különbséget (esetünkben 50 Ft-ot) visszakapunk.

A hagyományos sportfogadási piacon így néznek ki az oddsok a mérkőzésre.

Tampa Bay Buccaneers: 1,7 (58,82%)

Baltimore Ravens: 2,0 (50%)

Összesen 108,82%, vagyis 91,89%-os szorzókulcsról beszélünk, ami 8,11%-os árrést ad ki NFL-mérkőzéseknél, ami a konkurenciához képest magasnak számít, ami pedig kedvezőtlen a fogadó számára. Ez is mutatja, hogy a Betfairnél a sportfogadási tőzsde oldal a legkifizetődőbb a sportfogadó részére.

Kifizetési arányok:

Bajnokok Ligája: 91-92%

Premier League: 91-92%

La Liga: 90-91%

Fogadási piacok

14 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

Fogadási piacok

A Betfair nagyon bő fogadási piacokkal rendelkezik a sportfogadási részlegében. A népszerű fogadási lehetőségek mind megtalálhatóak. Ezek közé tartoznak a végeredmény, félidő eredménye, kétesély, hendikep, különböző statisztikai felett/alatt, pontos eredmény, speciális kimenetel fogadások. A vélemények szerint a labdarúgás esetében hatalmas fogadási piacok vannak, még a kevésbé nézett mérkőzések is rengeteg fogadási lehetőséget tartogatnak a sportfogadó számára.

A legnépszerűbb, magyar fogyasztók számára nagyon fontos sportágak mind fellelhetőek a Betfair weboldalán. Az egyre népszerűbb e-sport piacai is megjelennek. Labdarúgásban olyan hosszú távú fogadási lehetőségek is vannak, amelyeket nem minden online sportfogadóiroda ajánl fel, például a vezetőedző extra, és az átigazolási extra fogadási lehetőségekkel.

Élő fogadás

Az élő fogadásoknál is nagyon jó értékelést kap a Betfair. Az élő fogadási piacok száma nem sokban tér el az események előtti piacok számától. Sportágtól és versenyrendszertől függően élőben, stream formájában is figyelemmel lehet kísérni az összecsapásokat, így a fogadó könnyebben át tudja látni a mérkőzés alakulását, és több információval rendelkezik a tétek megrakásához. Mivel bőséges élő fogadási lehetőségeket kínál, a Betfair vélemények szerint a kevésbé nívós labdarúgó mérkőzéseknél is remek fogadási lehetőségeket kínál, az élő fogadások kedvelői jó szívvel választhatják a Betfairt.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

Az egyre népszerűbb fogadásépítő funkció is elérhető. Regisztrációt követően üdvözlő bónusz fogadja a játékost. A Betfair bónusz ajánlat értelmében 8000 Ft befizetése fejében egy ugyanekkora összegű bónuszt kap a fogadó, vagyis 16 000 Ft-al kezdheti a játékot. A megforgatási követelmények szigorúbbak, mint más portálaknál, 10 alkalommal kell megforgatni a bónuszt, amire 90 nap áll rendelkezésre. A minimum szorzó 1.60, ami szintén magasnak számít. Vannak freebet lehetőségek is, amiket promóciók formájában ajánl fel a Betfair a sportfogadók számára. Szorzónöveléssel is tudunk élni, amelyeket a portál is felajánl, méghozzá az elkövetkező napokra külön-külön.

Aktuális Betfair promociók

Bónusz

Betfair
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
8 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.60
Min. betét
8 000 Ft
Betfair Bónusz
Megforgatási követelmények
10x befizetés + 10x bónusz megforgatása

Ha pedig valaki még egyedibb hosszú távú fogadási lehetőségek iránt érdeklődik, a politikai események piaca is kiterjedtebb más portálak kínálatával összehasonlítva.

Funkciók

4 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

6 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

Befizetési és kifizetési módszerek

A Betfairnél csupán három befizetési mód van magyarországi ügyfelek számára. Bankkártya/hitelkártya, Skrill, Neteller. A bankkártyáknál a minimális befizetési összeg 1900 Ft, ami egész alacsonynak mondható. A Skrillnél és a Netellernél 3000 Ft. A befizetések azonnal teljesülnek, a kifizetésekre néhány munkanapot várni kell. Nincs jutalék, kezelési költség az operátor részéről, a kártya kibocsátója részéről viszont ez nem kizárt.

A kifizetés folyamata egyszerű, csupán a kártya adatait kell megadni, a kifizetés pedig megindul.

Operációs rendszerek

Mobil fogadás, alkalmazás

Ha valaki mobiltelefonon (iOS vagy Android) felmegy a Betfair honlapjára, egy előkúszó fül egyből felkínálja az alkalmazás letöltését. A mobil böngészőben alul találhatóak a főoldal, menü, kifizettetés, rulett, kaszinó opciók. Az oldal könnyen kezelhető mobiltelefonról is, bár a sportágak megtalálásához a Menü opcióra kell majd nyomni.

A Betfair alkalmazása vélemények szerint is remek szolgáltatás, különösen sportfogadás esetén. Ha ennél többre van igényünk, akkor a mobilos weboldal jobb választás lehet (kaszinó). Élő sportfogadáshoz viszont az alkalmazást ajánljuk.

Ügyfélszolgálat

3 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

Az ügyfélszolgálatot a súgó fülre kattintva találja meg a sportfogadó. Itt külön rákereshet a fogadó valamilyen szóra, gyakran feltett kérdéseket is talál, és különböző kategóriák is vannak, amelyeken belül megtalálhatja a problémára a választ a játékos (számla hitelesítés, regisztráció/bejelentkezés, be- és kifizetés, játékosvédelem, sportfogadási súgó, játéksúgó, sportfogadási promóciók, egyéb), végül pedig chaten is elérhető a segítségnyújtó központ.

Lehet írni a cég levelezési (postai) címére is, ha valamilyen panaszunk van, valamint Facebookon és Twitteren is kereshetjük őket privát üzeneteken keresztül. Telefonos és e-mailes elérhetőséget azonban nem találni a weboldalon.

Hírek 🚨

Csoportelsőként várja Magyarország a szerbek elleni hazai találkozót
Az év utolsó Grand Slam-tornája kezdődik New Yorkban, parádéra számíthatunk

GYIK

Miben különbözik a Betfair a többi online sportfogadóirodától?

Tőzsdei részlege egészen egyedi, valamint különleges lehetőségeket kínál a sportfogadók számára, amikkel máshol nem igazán találkozhatnak.

Mitől érdemes óvakodnia a kezdő játékosnak a Betfair oldalán?

Az árrés a sima sportfogadás oldalon (sportsbook) megszokottakhoz képest nagyon nagy, ami kedvezőtlen. A Betfairnél a sportfogadási tőzsde jelenti a legnagyobb esélyt arra, hogy a fogadó kiegyensúlyozottan nyereményekhez jusson, továbbá kihasználhatja más fogadók téves döntéseit.

Szükséges-e külön regisztrálnom a sportfogadás tőzsdei oldalra, vagy sem?

Nem szükséges, a verifikációt követően minden részleg elérhetővé válik a Betfair oldalán.

Milyen érdekességekre lehet még fogadni a sporton kívül?

A korábban említett politikai fogadások mellett közéleti fogadások is vannak, például különböző díjátadók győzteseire, vagy a következő James Bondot alakító színészre is lehet fogadni.

Betfair Regisztráció folyamata

A Betfair elfogadja a magyarországi IP-címről történő regisztrációt, vagyis egy magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező személy is nyithat számlát a portálon. A regisztrációs gombra kell kattintani. A számlanyitási űrlapon minden szükséges adatot meg kell adni, kell egy biztonsági kérdés, és az arra adott válasz is szükséges. Kiválaszthatjuk a pénznemet (HUF, EUR, USD) is. Ha a sportfogadó szeretne napi-, heti-, havi befizetési limitet beállítani, azt ezt követően teheti meg, és ha rendelkezik promóciós kóddal, azt is itt kell megadnia. Végül néhány rubrikában nyilatkozni kell egyes marketing értesítésekről, és a Join Now gombra kattintva véglegesítheti a regisztrációját.

Bejelentkezés a Betfair oldalon
© Betfair (2022.11.22)

Hasznos az első bejelentkezést követően verifikálni a számlát személyazonosság és lakcím igazolásával. Ezt úgy teheti meg a fogadó, hogy a saját profiljára kattint (My Account), majd a My Betfair Account (saját Betfair számlám) opcióra kattint. Ekkor egy üzenetben kéri a Betfair a számla verifikációját, ennek elfogadását követően pedig igazolványok és dokumentumok feltöltésével (jogosítvány, személyigazolvány, útlevél, valamint lakcímet igazoló lakcímkártya vagy közüzemi számla) fejezheti be a játékos a számla verifikálását.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy rászolgál a nagyon pozitív értékelésre a Betfair. Egy nagy választékkal, mindemellett egyedi online távszerencsejáték módszer segítségével (sportfogadási tőzsde) remek szolgáltatást nyújt a szerencsejátékosok részére. Ezen szolgáltatás a sportfogadók olyan rétegét éri el, akik a hagyományos (sportsbook) módon esetleg nem fogadnának, vagy nem találják azt elég jövedelmezőnek a szorzók alapján. Az külön érdekességnek számít, hogy a tőzsdei fogadásoknál lehet látni, hogy adott eseményre és végkimenetelre mennyi a beérkezett összeg.

Ebből kifolyólag a nem tőzsdei sportfogadási részlege némileg elmaradottabb, a weboldal dizájnja valamelyest puritánnak mondható. Azonban ez még mindig jobb, mintha túl sok információ futna a fogadó szeme előtt, amely esetleg elvonja a figyelmét arról, amire igazán szeretne összpontosítani (megkeresni egy adott eseményt vagy fogadási lehetőséget).

A mérkőzés előtti és az élő fogadási piaca is nagyon kiterjedt, ráadásul ezt kevésbé rangos eseményeknél is elmondhatjuk (főleg labdarúgásnál). Igényelhető üdvözlő bónusz is, amelynek megforgatása nehézkes (10-szeri forgatás, 1,60 minimum odds). Sport- és nem sporteseményekre kiírt hosszú távú fogadási lehetőségei szintén felkeltik az ember kíváncsiságát.

A befizetési limit nem tekinthető magasnak, Magyarországon élők számára több befizetési lehetőség is van, és a kifizetési folyamat is transzparens. A Betfair magyarul működő ügyfélszolgálat hatékonyan működik, érezhető egy egyenértékű, partnerek közötti kapcsolatra törekvés a cég részéről. A Betfair vélemények szerint egy magas színvonalú portál, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk, mivel rendelkezik a legfontosabb tényezőkkel, amivel a fogadóirodák Magyarországon rendelkeznek.

Nem akarják kihasználni a fogyasztót, és nagyon jó szolgáltatást állítanak a rendelkezésére.