Unibet - hírek

A kupában is találkoznak a Man City trónjára törekvő csapatok | Unibet oddsok

Vasárnap 17:30-kor fogadja az Arsenal a Liverpool csapatát az FA-kupa 3. fordulójában. A szabályok szerint döntetlen esetén újrajátszás következik fordított pályaválasztással a 3. és a 4. fordulóban, azt követően viszont nincs újrajátszás, hanem azonnal hosszabbítás következik!

Ezt fontos észben tartaniuk a fogadóknak, ha FA-kupa mérkőzésre fogadnak!

Arsenal-Liverpool FA-kupa
©Unibet (2024.01.04.)

Az Unibet alkalmazás a sportfogadás Magyarországon található bukmékerei közül az egyik legjelentősebb, korábban írtunk róla.

A szorzók a 2024.01.04. 14:00-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Csapatok jelenlegi állapota

Az Arsenal helyzete romlott a sérülések terén. Zinchenko a legújabb sérült, aki csatlakozott Vieirához, Partey-hoz, Timberhez. Tomiyasu az Ázsia-kupán, Elneny az Afrika-kupán fog szerepelni a következő hónapban.

A Liverpoolnál visszatért Alexis Mac Allister, de Joel Matip, Kostas Tsimikas, Andy Robertson, Thiago Alcántara, Stefan Bajčetić és Szoboszlai Dominik is sérültek.

Wataru Endo az Ázsia-kupán, Mohamed Salah az Afrika-kupán van.

Formák

A két csapat 1-1-es döntetlent játszott az Anfielden, amely mérkőzés igazi győztese a Manchester City volt. Azóta az Arsenal kikapott a West Ham Unitedtől és a Fulhamtől, a Liverpool viszont győzött a Burnley és a Newcastle ellen, méghozzá remek játékkal.

A „vörösök” Ligakupa-elődöntőt játszanak jövő héten a Fulham ellen, amely jelenleg nagyobb prioritást élvez a kupadöntőbe jutás lehetősége miatt. Ez lehet az első trófeája a megújult Liverpoolnak, amely nagyon fontos lehet hosszú távon, de akár még ebben a szezonban is jó hatással lehetne a csapatra.

Ezért javasolt lenne, ha a Liverpool hevesebb rotációt alkalmazna. A Ligakupán kívül favoritok az Európa-liga megnyerésére a fogadóirodáknál, a Premier League-et pedig 2 ponttal vezetik a Manchester City előtt (vesztett pontok tekintetében).

Az Arsenal valószínűleg komolyabban fogja venni a mérkőzést hazai pályán, legalább kevesebb pihentetésre számíthatunk, hiszen Mikel Artetáék nem játszanak jövő hétközben. Ezután a mérkőzés után 13 nap szünet következik az „ágyúsoknak”, akik január 20-án a Crystal Palace-t fogadják.

Arsenal-Liverpool Unibet tippek, szorzók

Véleményünk szerint az Arsenal egyértelműen az esélyes a továbbjutásra. A Liverpoolnak sérülések, fáradtság és a sok mérkőzés miatt is kénytelen lesz nagyobb mértékben rotálni. Éppen ezért statisztikákat sem hozunk fel a két csapatra vonatkozóan egyetlen kivételtől eltekintve.

Jürgen Klopp alatt nagyon szerencsétlen a kupasorsolással a Liverpool. A 3. fordulóban (amikor a Premier League-csapatok becsatlakoznak a sorozatba) ez a hatodik alkalom Klopp 9 FA-kupa idényéből, amikor élvonalbeli csapattal találkoznak Kloppék.

Az öt mérkőzésből csupán egyszer esett ki Klopp gárdája (Wolverhampton, 2018-2019).

Arsenal-Liverpool FA-kupa tippek, Unibet
Továbbjutó: Arsenal1,65
Végeredmény: Arsenal2,07
Mindkét csapat gólt szerez: Igen1,58
Gólok száma: 3,5 alatt1,49

Az Unibet bejelentkezés nagyon egyszerűnek nevezhető, az Unibet befizetési bónusz pedig minden újonnan regisztráló számára megnyílik lehetőségként.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A volt meglepetés világbajnok játszik az új meglepetés világbajnokkal? | Darts vb
következő cikk
Australian Open 2024 Sportfogadási felvezető