Unibet - hírek

A volt meglepetés világbajnok játszik az új meglepetés világbajnokkal? | Darts vb

Hamarosan elérkezik a 2024-es PDC-dartsvilágbajnokság döntője. A sportág legnagyobb eseménye idén is tartogatott meglepetéseket a rajongóknak. Ilyen volt például Wright búcsúzása Jim Williams ellen a legjobb 64 között, vagy Nathan Aspinall szintén sima 3-0-as veresége Ricky Evans-től. Az első számú kiemelt és egyben világelső Michael Smith számára is a vártnál korábban ért véget a küzdelem, ő a legjobb 16 között Dobey ellen esett ki szintén nyert szett nélkül.

A negatív meglepetések mellett azonban nem hagyhatjuk szó nélkül a vb talán legváratlanabb teljesítményét, amit egy 16 éves játékostól, Luke Littler-től látunk. Ő lesz ugyanis az elődöntő egyik résztvevője Rob Cross ellen kedd 20:45-től.

A sportfogadási oldalak közül az Unibet szorzóival hoztunk tippeket, ugyanis a fogadóoldal készült a darts vb-re Unibet bónusszal, amelyről már a vb-vel foglalkozó oldalunkon részletesen is írtunk, de most is fogunk említést tenni róla.

Littler a vb meglepetése

A 2007-es születésű angol játékos hihetetlen teljesítménnyel robbant be élete első világbajnokságára. Szenzációs teljesítményével világszerte lenyűgözte a darts rajongókat. Ő a valaha volt legfiatalabb játékos, aki a legjobb nyolc közé jutott. Az első két lejátszott meccse után a fogadóoldalak már a végesélyesek közé sorolták. Az elődöntőig megtett útját tekintve ez egyre inkább reálisnak tűnik, 5 lejátszott vb meccs után elmondhatjuk róla, hogy egy szettnél többet egyik meccsén sem veszített, ráadásul olyan játékosokat ejtett ki, mint Raymond van Barneveld vagy Brandon Dolan. Egy világbajnokot tehát már búcsúztatott Littler, most a 2018-as világbajnokot kell megvernie a döntőbe jutásért.

Cross drámai mérkőzése a legjobb nyolc között

Rob Cross a világbajnoki győzelme óta most nyújtja legjobb teljesítményét vb-n. Az angol játékos a torna nyolcadik kiemeltje, és ehhez méltó teljesítményt nyújt. A nyolcaddöntőben a kilencedik kiemelt Claytont búcsúztatta sima 4-0-s mérkőzésen. Az elődöntőbe jutásért Chris Dobey volt az ellenfele, aki egyébként tavaly a legjobb 16 között pont Cross-t búcsúztatta 4-2-re. Dobey bízhatott benne, hogy a tavalyi győzelme most megismétlődik Cross ellen, hiszen 4-0-ra vezetett az 5 nyert szettig tartó találkozón. Talán a legnagyobb darts rajongók sem gondolták, hogy innen van visszaút, azonban Cross összeszedte magát és kiegyenlített. Az utolsó szett már az idegek harca volt, amelyben Cross bizonyult jobbnak, így drámai mérkőzésen 5-4-re búcsúztatta honfitársát.

Cross-Littler fogadás - Unibet
©Unibet (2024.01.01

Fogadási tippek a Cross – Littler találkozóra

Az Unibeten található darts vb oddsok Littlert tartják a mérkőzés esélyesének, de Crossra sincs túl magas szorzó. A 16 éves játékos a negyeddöntőre a torna harmadik legmagasabb átlagával (99,73) kvalifikálta magát és közvetlen mögötte a negyedik helyen áll Cross 97,67-es átlaggal. A korábbi világbajnoknak nem lesz egyszerű dolga, Littler nagyon magabiztos játékot nyújtott eddig a torna során. Bízunk benne, hogy a játékosok egymást fogják ösztönözni a minél magasabb szintű játékra, tippjeink ez alapján:

Tippek
Szettek száma – 8,5 felett1,33
180-asok száma – 21,5 felett1,54
180-as dobás minden lejátszott szettben – Igen1,67
Luke Littler első 3 nyíl átlaga – 99,5 felett1,80
5 vagy több 100 feletti kiszálló – Igen1,57
Szorzók – 2024.01.01. 20:50

Az unibet hu bejelentkezést követően a promócióknál találhatod a bukméker darts vb játékát, amellyel minden nap 3000 forint értékű ingyenes fogadást szerezhetsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy előzetes fogadást kötsz a darts vb egy legalább 3,30-as szorzóval rendelkező piacára. Amint lezárult státuszba kerül a fogadásod, 3000 forint értékű ingyen fogadás kerül jóváírásra a számládon, amit dartsra használhatsz fel.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
A lehető legnehezebb helyen kezdi az új évet a Newcastle | Quickwin sportfogadási tippek
következő cikk
A kupában is találkoznak a Man City trónjára törekvő csapatok | Unibet oddsok