Hírek - bet365

„6 mérkőzés kihívás” – nyerj akár 40 millió forintot a bet365 új ingyenes játékával

A sportfogadó irodák közül a bet365-re kimondottan igaz az, hogy időről-időre előrukkolnak egy új ingyenes játékkal. Állandó promócióik mellett, most ismét megjelent egy teljesen új játék, amellyel akár 40 millió forintot is bezsebelhetsz, ráadásul ingyen! Arról, hogy hogyan tudsz te is részt venni a játékban, ebben a cikkünkben olvashatsz.

Amennyiben esetleg még kérdés merülne fel benned a játékkal kapcsolatban, a részletes szabályokat megtalálod a bet365 honlapján. Javasoljuk, hogy mindenképp próbálj szerencsét, és ha még nem rendelkezel bet365 fiókkal, akkor regisztrálj, és az ingyen játék mellett a bet365 bónuszt is igénybe tudod venni. Ha külföldről szeretnél játszani, de tartózkodási helyeden nem elérhető a fogadóoldal honlapja, akkor javasoljuk a bet365 alternatív link használatát.

6 mérkőzés kihívás a bet365 oldalán.
© bet365 (2023.04.27.)

6 mérkőzés kihívás – fontos tudnivalók

Akik nyáron a világbajnokság alatt vagy esetleg a BL meccsek idején ellátogattak oldalunkra, azoknak ismerős lehet a név, hiszen az említett eseményekre a 4 mérkőzés kihívás játékot hirdette meg többször is a bet365. Ez a játék most a 6 mérkőzés kihívás névre hallgat, amiből könnyen ki tudjuk következtetni, hogy 6 mérkőzés eredményét kell helyesen megtippelnünk.

A játékban való részvétel fontos feltétele, hogy mindenképpen rendelkezz bet365 regisztrációval. Egy személy természetesen csak egy számláról vehet részt a játékban, amit nagyon szigorúan ellenőriznek. A tippelés egészen az első meccs kezdőrúgásáig lehetséges, erre érdemes nagyon figyelni, mert ha már elkezdődött, akkor nem fogsz tudni részt venni a játékban. Az eredményeket az eredmény piac (90 perc játék) kimenetele határozza meg. A nyereményt az utolsó játékban szereplő mérkőzés végeredményének ismeretét követően írják jóvá. Nagy nyeremények esetén előfordulhat, hogy személyesen felkeresnek a bet365-től, azonosítási ellenőrzés miatt.

Meccsek

Ha képben vagy a magyar és az angol bajnoksággal, akkor jó hírünk van, hiszen ezen bajnokságok 3-3 meccsének eredményét kell eltalálnod. Ezek közül kettő szombaton, négy pedig vasárnap lesz. Az alábbi mérkőzések pontos végeredményét kell megtippelned ahhoz, hogy nyerhess:

  • Kisvárda – Budapest Honvéd (2023.04.29. 17:00)
  • Vasas SC – Puskás Akadémia (2023.04.29. 19:30)
  • Fulham – Manchester City (2023.04.30. 15:00)
  • Manchester United – Aston Villa (2023.04.30. 15:00)
  • Debreceni VSC – MOL Fehérvár SC (2023.04.30. 15:30)
  • Liverpool – Tottenham (2023.04.30. 17:30)

Nyeremények

Fontos tudni, hogy a nyeremények szétosztásra kerülnek a nyertesek közt. Mit is jelent ez? Ha például három játékos eltalálja mind a 6 meccs eredményét, akkor nem fejenként kapnak 40 millió forintot, hanem a fődíjat három részre fogják osztani. A nyeremények összege nem kreditben, hanem forintban értendő, azaz kifizetésre kerülhet a számláról.

Helyes tipp ✅Nyeremény összege 💰
1 helyes
2 helyes
3 helyes2.000 Ft
4 helyes8.000 Ft
5 helyes80.000 Ft
6 helyes40.000.000 Ft

A játék menete néhány lépésben

  1. Jelentkezz be a bet365 fiókodba!
  2. A főoldalon általában egyből megjelenik a játék, ha mégsem, akkor baloldalon a „Labdarúgás” fül, „Ingyen játékok” opciónál biztosan megtalálod.
  3. Kattints rá és nyomd meg a zöld felületen lévő „Játsszon ingyen” gombot!
  4. Állítsd be az általad gondolt végeredményt a nyilak segítségével, és menj a „Tippek mentése” lehetőségre!

A játék ideje alatt és után, a tippjeidet ugyanitt a „Labdarúgás”, „Ingyen játékok” fül alatt találod a „Történetem” gombra kattintva. Jó tippelést és sok sikert kívánunk a játékhoz!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
A bajnoki címről dönthet a szerdai Man City-Arsenal rangadó Angliában | Bet365 fogadási előzetes
következő cikk
Dárdai Herthája Münchenben a bennmaradásért küzd | Bayern-Hertha tippek