Fontos változás

 A bet365 kivonul Magyarországról. Hazánknak nyújtott szolgáltatásaikat november 20-tól felfüggesztik, sem regisztrációt, sem fogadást nem lehet már tenni az oldalukon. A rendezetlen fogadások érvényben maradnak és a szokásos módon rendezni fogják. A számláról való kifizetést december 4-ig lehet kezdeményezni. A bet365 helyett az alábbi fogadóirodákat javasoljuk:

A bet365 évek óta Magyarországon a legjobb sportfogadó oldalak közé tartozik. Ha te is szeretnél számos fogadási piac közül válogatni, ingyen fogadásokat tenni, vagy élőben követni a kedvenc sporteseményeid, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon minden fontos információt megtalálsz a bet365 regisztráció menetéről. A szöveges leírás mellett képekkel is illusztráljuk a lépéseket, amelyeket a bet365 számlád megnyitásához kell tenned.

Néhány fontos tudnivaló

Mielőtt részleteznénk a bet365 regisztráció lépéseit, összeszedtünk néhány fontos dolgot, amit nem árt, ha tudsz a folyamat elkezdése előtt. Először is, van néhány feltétel, aminek meg kell felelned, ezek a következők:

 • Mint általában minden szerencsejátékkal kapcsolatos oldalon, itt is csak a 18. életévet betöltött személyek regisztrálhatnak.
 • Magyarországról történő regisztráció esetén rendelkezned kell magyarországi lakcímmel.
 • Egy felhasználó kizárólag egyetlen fiókkal rendelkezhet.

Egy kis áttekintés, hogy milyen adatokat kell megadnod a regisztráció során:

 • személyes információk (nem, név, születési dátum)
 • tartózkodási ország
 • lakcím
 • elérhetőség (e-mail, telefonszám)
 • felhasználónév és jelszó

Bet365 regisztráció menete

Time needed: 10 minutes

A bet365 registráció 6 lépésben

Képek: © bet365 (2023.03.24)

 1. Bet365 honlap felkeresése

  Először is, be kell lépned a bet365 kezdőlapjára, ahol a jobb felső sarokban találod az „Új számla” gombot, amire rákattintva megjelenik a kitöltendő űrlap.bet365 regisztráció első lépése

 2. Személyes adatok

  Elsőként a tartózkodási országod, illetve néhány személyes adatot kell beírnod. (nem, név, születési dátum)
  bet365 regisztráció második lépése

 3. Elérhetőségeid

  A második blokkban az elérhetőséged megadására lesz szükség, itt az e-mail címedre, valamint a telefonszámodra kíváncsiak. Ezek megadása után lehetőséged nyílik választani, hogy kérsz-e valamelyik elérhetőségedre értesítést a friss fogadási ajánlatokról. (Ezt később tudod módosítani a fiókodban a beállításoknál.bet365 regisztráció harmadik lépése

 4. Cím

  Következő lépés a lakcímed megadása, ahol a lakás/emelet/ajtó mező kitöltése csak opcionális, tehát nem muszáj megadnod.
  bet365 regisztráció negyedik lépése

 5. Belépési adatok

  Végül a belépési adatok következnek, ahol egy felhasználó nevet és egy jelszót kell választanod. (itt néhány szempontot figyelembe kell venned, például a felhasználónévben nem szerepelhet ékezet, illetve a jelszónál megfelelő erősségű jelszóra lesz szükséged) Itt még egy biztonsági kódot is meg kell adnod, ha valami miatt később az ügyfélszolgálattól szeretnél segítséget kérni.
  bet365 regisztráció ötödik lépése

 6. Regisztráció véglegesítése

  Utolsó lépésként be kell jelölnöd a felhasználási tételek elfogadását, valamint azt, hogy 18 éven felüli vagy, és már nincs más dolgot, csak rányomni a „bet365 regisztráció” gombra.
  bet365 regisztráció hatodik lépésee

Előfordulhat, hogy a regisztráció valami miatt nem sikerül. Ekkor sem kell aggódni, hiszen az oldal azonnal visszajelzést fog küldeni arról, hogy miért nem tudtad elküldeni a regisztrációt. Ez akkor szokott előfordulni, ha véletlen kihagysz egy mezőt, vagy nem érvényes adatot adsz meg.

A bet365 fiók hitelesítése

Ha sikeres volt a regisztrációd, akkor az e-mailjeid között találni fogsz erről egy visszaigazoló üzenetet. Ezután már gond nélkül be fogsz tudni jelentkezni a fiókodba, sőt, már befizetésre is lesz lehetőséged, azonban a játék megkezdése előtt még egy nagyon fontos lépés hátra van. Ez nem más, mint a fiókod hitelesítése. Ennek lényege, hogy a bet365-nél megbizonyosodhassanak arról, hogy valóban a saját személyes adataid adtad meg a regisztráció során.

A hitelesítés során a személyazonosságod, illetve a lakcímed igazolásán van a hangsúly. Tapasztalatom szerint ennek legegyszerűbb módja a személyi igazolványod és a lakcímkártyád fényképének feltöltése (természetesen más ezen adatokat tartalmazó hivatalos dokumentumok is megfelelnek). Ügyelj arra, hogy a fényképen jól látható legyen minden, különben nem fogják elfogadni az azonosítást. A feltöltéstől számítva 1-2 napon belül ellenőrizni fogják az adatokat, és kezdődhet is a játék!

A hitelesítés három lépésben összefoglalva

 1. A bejelentkezést követően a jobb felső sarokban kattints a profilod ikonjára, majd a „Számlám” lehetőségre.
 2. Válaszd ki a menüpontok közül az „Azonosítás” lehetőséget.
 3. Az erre kijelölt helyre töltsd fel az általad választott dokumentumok fényképét.

Bet365 üdvözlő bónusz

A regisztrációs folyamat után, az első befizetést követően, lehetőséged van igénybe venni a bet365 bónuszt. Ez akár 15.000 forint értékű bet365 fogadási kreditet is jelenthet attól függően, hogy mekkora összeget szeretnél befizetni. A bónusz megszerzésének részletes lépéseit és feltételeit megtalálod oldalunkon, a bónusz összehasonlításoknál. Mindenképpen javasoljuk, hogy használd ki ezt a lehetőséget – akár csak kisebb összeggel is – hiszen kezdetnek nagyon jó lendületet tud adni a fogadásokhoz.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Összegzés

A bet365 magyar regisztráció nagyon egyszerű és gyorsan megcsinálható mindenki számára. Csupán egy űrlapot kell kitöltened hozzá, ami néhány percet vesz igénybe. Számunkra kellemes csalódás volt, mindenképpen ajánljuk, úgyhogy amennyiben még nem tetted, regisztrálj, hogy te is az egyik legnagyobb magyar online fogadóoldal felhasználója lehess. A bet365 online sportfogadás keretében rengeteg lehetőséged nyílik promóciók, ajánlatok, és számos fogadópiac kipróbálására, rengeteg sportágban. Reméljük segítettünk a regisztráció folyamatában, ha még kérdésed merülne fel, olvasd el a cikkünk végén található gyakran ismételt kérdések rovatot, ahol választ találhatsz rá.

Gyakran ismételt kérdések

Mobiltelefonon is lehet regisztrálni a bet365-re?

Igen, ugyanezeket a lépéseket kell elvégezned telefonos regisztráció esetén is, amit a mobilod böngészőjében, de akár a bet365 alkalmazáson is meg tudsz csinálni. A regisztrációt követően is minden számítógépen elérhető funkciót használni tudod a telefonodon is.

Van bármilyen költsége a regisztrációnak?

Nincs, a bet365 regisztráció ingyenes, csupán a számládra befizetni kívánt összeget kell fizetned.

Mennyire tárolják biztonságosan az adataimat?

Bátran ki merjük jelenteni, hogy a bet365 maximális biztonsággal kezeli az adatokat, tehát egy percig sem kell aggódnod, hogy bármilyen adatot ellopnak tőled. A regisztrációnál nyugodtan adj meg minden szükséges adatot, csupán azért van szükség rájuk, hogy megfelelően be tudják azonosítani, hogy a játékosok minden feltételnek megfelelnek és minden szabályt betartanak.

Ki lehet törölni a fiókom?

Természetesen lehetséges a bet365 regisztráció törlése. Bármikor, amikor meggondolod magad, lehetőséged van a teljes fiókod törlésére, ehhez az ügyfélszolgálattal kell kapcsolatba lépned.

Reméljük hasznos információkkal tudtunk szolgálni a bet365 regisztrációval kapcsolatosan. Ha mégis elakadnál, akkor bátran keresd a bet365 ügyfélszolgálatát, akik 0-24 órában rendelkezésre állnak, és az erre vonatkozó tapasztalataink alapján hétköznap 1-2 órán belül válaszolnak.