Hírek - bet365

Újévi speciális fogadási piacok a Bet365-nél

Elmúlt a karácsony, közeleg az újév. Ez az időszak mindig sűrűnek számít a sport világában. Az emberek ilyenkor megpihennek, több szabadidővel rendelkeznek, ezért több sporteseményt tudnak megnézni a televízióban, vagy a helyszínen.

A legnépszerűbb magyarországi online sportfogadási oldalak számító Bet365 évek óta előáll az úgynevezett „Újévi speciálisak” fogadási piacokkal, ráadásul nem csak egy, hanem több ország (vagy akár az egész Világ) eseményeire lehet fogadást kötni.

Ezen cikkünkben bemutatjuk ezeket a fogadási lehetőségeket, ugyanis ezek (ahogyan a nevében is benne van) különleges lehetőségek arra, hogy az ember egy szívéhez közelálló személyre, csapatra, eseményre fogadhasson. Az általunk érdekesnek találtakat az oldal alján közöljük, a szorzók a 2022.12.25. 12:00-i állapotot mutatják. Amennyiben újonnan regisztrál valaki a Bet365 oldalán, a Bet365 bónusz ajánlatait mindig érdemes megtekinteni.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Újévi speciálisak piacok bemutatása

Az újévi speciálisak piacok értelemszerűen mindig az óév végén szoktak megnyílni a Bet365 oldalán, bár idén már korábban is elérhető volt belőlük néhány, azonban aktualitásuk miatt most érdemes róluk beszélni. Ezeket a főmenüben található bal oldali oszlop Speciális fülnél lehet megtalálni. Ide kattintva több ország nevét láthatjuk meg, valamint a Világ fogadási piacot.

Újévi speciálisak fogadási lehetőségek a Bet365 oldalán.
©Bet365 (2022.12.25)

Újévi speciálisak az Egyesült Királyság, a Világ, és az Észak-Amerika piacokon elérhetők. Amint látjuk, sok esetben a fogadási határidő január 1 15:00, tehát az újévben nem sokáig lehet ezekre a lehetőségekre fogadni. Ezek szinte kizárólag hosszú távú fogadási lehetőségek, tehát az online sportfogadónak el kell fogadnia, hogy a pénze hónapokra lekötésre kerül egy ilyen fogadás esetén.

Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság piacait bújva láthatjuk, hogy az ott leginkább népszerű sportágak dominálnak (labdarúgás, rögbi). Leginkább a Premier League eseményeire lehet fogadni, például, hogy 2023-ban születik-e gól a bajnokságban, amelyet kapus szerez (12.00) (például 2021-ben Alisson, a Liverpool kapusa valaki(ke)t biztosan gazdagabbá tett), szerez-e egy labdarúgó legalább öt gólt egy bajnoki mérkőzésen (szintén 12.00), valamint lesz-e női menedzsere valamelyik klubnak a Premier League-ben vagy az EFL bajnokságokban (13.00). Arra is lehet fogadni, hogy lesz olyan csapat az angol bajnokságban, amely nem veszít mérkőzést a 2023-as naptári évben (tehát nem a 2022-2023-as idényben!) (17.00).

Világ

A Világ piacán járva még nagyobb merítési lehetőséggel rendelkezik az online sportfogadó. Itt kosárlabdára, golfra, kerékpárra, szumóra, sznúkerre, labdarúgásra, röplabdára, tollaslabdára, ökölvívásra, vegyes harcművészetekre, dartsra, atlétikára, rögbire, krikettre, valamint Forma-1-re. Mivel sok sportág eseményeire lehet fogadásokat kötni, ezért szinte mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus fogadási lehetőségeket. Ezek közül kiemelünk néhány érdekesebbet.

  • Cristiano Ronaldo visszavonul 2023. december 31 előtt; Igen
  • Jude Bellingham csapatkapitányként kezd egy mérkőzést az angol válogatottban; Igen
  • Lionel Messi nyeri az Aranylabdát 2023-ban; Igen
  • Tyson Fury ringbe lép Olekszandr Uszik ellen 2023-ban; Igen
  • Lewis Hamilton futamgyőzelmeinek száma (sprintfutamokat leszámítva); 6,5
  • Max Verstappen futamgyőzelmeinek száma (sprintfutamokat leszámítva); 9,5
  • Spanyol klubok nyerik a 2023-as Bajnokok Ligája, EuroCup és Euroliga kosárlabda-bajnokságokat; Igen

Észak-Amerika

Az amerikai fogadási piac lehetőségei a legkisebbek az újévi speciálisak terén. Lehet fogadni a Daytona 500 legendás futamára, valamint megtalálható két Oscar-díjra vonatkozó, illetve az NBA és NFL-Draft első választásairól szóló fogadási lehetőség (Victor Wembanyama és CJ Stroud) is.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy az újévi speciálisak kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy valami különlegesre, egyedire fogadjon valaki, amellett, hogy ezeket magas szorzók mellett teheti. Ahogyan korábban írtuk, el kell fogadni, hogy a fogadással lekötött pénzünk hónapokig nem lesz elérhető, és csak ezt követően kerül kifizetésre a szelvényünk, amennyiben az nyertesnek minősül.

Vannak olyan rekreációs és profi sportfogadók, akik nagyon szeretik a hosszú távú fogadásokat, amelyet igazán egyedi és kreatív oldalát mutatják meg az online sportfogadásnak.

Tippek

A tippjeinket az alábbi táblázatban foglaljuk össze. Némi magyarázatot így is szeretnénk adni javaslatainkhoz. Egybehangzó sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo 2024-ig tartó szerződést ír majd alá az Al-Nasszr csapatához, ezért nem valószínű, hogy 2023-ban visszavonulna. Az Aranylabdát 2022 óta már nem naptári évben, hanem szezonban nyújtott teljesítményhez kötik, ezért Messi világbajnoki címe szinte bebiztosítja 2023-as Aranylabdáját, még ha magát a világbajnokságot 2022-ben is rendezték (a 2022-es Aranylabda-szavazás a világbajnokság előtt történt).

Tyson Fury és Olekszandr Uszik nehézsúlyú világbajnoki címegyesítő mérkőzésének feltételeiről már megegyezett a két bunyós, közölte Bob Arum, Fury promótere. Ez az összecsapás lehet 2023 legnagyobb bokszmérkőzése, ezért mindkét fél érdekelt abban, hogy a találkozó létrejöjjön (időpont és helyszín még nincs).

Végezetül a kosárlabdára vonatkozó tippünket azért tartjuk érdekesnek, mivel mindhárom sorozatban az első két favorit a Bet365 szerint spanyol csapat.

Tippek
Bármely játékos 5+ gólt szerez egy Premier League-mérkőzésen 2023-ban12.00
Cristiano Ronaldo visszavonul 2023. december 31 előtt; Igen7.00
Jude Bellingham csapatkapitányként kezd egy mérkőzést az angol válogatottban; Igen7.00
Lionel Messi nyeri az Aranylabdát 2023-ban; Igen1.50
Tyson Fury ringbe lép Olekszandr Uszik ellen 2023-ban; Igen1.40
Lewis Hamilton futamgyőzelmeinek száma (sprintfutamokat leszámítva) 6,5 Felett, 2.00; Alatt, 1.72
Max Verstappen futamgyőzelmeinek száma (sprintfutamokat leszámítva); 9,5Felett 1,83; Alatt 1,83
Spanyol klubok nyerik a 2023-as Bajnokok Ligája, EuroCup és Euroliga kosárlabda-bajnokságokat; Igen11.00

Honlapunkon mindig megtaláljátok a legfrissebb online sportfogadással kapcsolatos híreket, sportfogadásaitokhoz pedig sok szerencsét kívánunk!

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Unibet Premier League Boxing Day előzetes
következő cikk
Darts vb: Clayton vagy Rock jut a legjobb nyolc közé?