Általános sportfogadási hírek

Darts vb: Clayton vagy Rock jut a legjobb nyolc közé?

A néhány napos karácsonyi pihenő után december 27-én kedden, a harmadik forduló mérkőzéseivel folytatódott a darts világbajnokság. Az esti etap utolsó meccsén Kim Huybrechts mondhatni kiütéses győzelmet aratott Wright ellen. A címvédő 4-1-es vereség után búcsúzott egy olyan meccsen, ahol ellenfele sem játszott igazán jól. A világranglista nyolcadik helyezettje, James Wade második fordulóban való kiesése mellett, talán ez volt eddig a vb másik nagy meglepetése. Szerencsére jó meccsek tekintetében sincs okunk panaszkodni, elég csak a tegnapi Aspinall – Rock találkozóra gondolni, ami a hihetetlenül jó játék mellett rengeteg izgalmat is hozott. A mérkőzésről továbbjutó Rock a következő fordulóban Claytonnal fog összecsapni, ami szintén egy jó találkozónak ígérkezik.

Fogadás a Clayton – Rock mérkőzésre

bet365 bóuszUnibet bónusz22bet bónusz
Jonny Clayton2,102,052,11
Josh Rock1,721,751,725
Oddsok – 2022.12.28. 11:30

A fogadási oldalaknak nincs egyszerű dolguk az esélyek meghatározásában. A világranglista helyezéseit tekintve Rock csupán a 47., míg Clayton a 8. helyen áll. Jonny Clayton nevével már 2015 óta találkozhatunk a PDC versenyein, és 2017 óta minden világbajnokságon részt vett. A walesi játékos a tavalyi év során megnyerte a Premier Leauge, a World Series, a The Masters és a World Grand Prix versenysorozatot is. Az imént felsoroltakat tekintve gondolhatnánk azt, hogy Clayton egyértelműen esélyesebb Rockkal szemben, viszont a fogadóoldalak mégsem így gondolják.

Hogyan került Josh Rock a világbajnokság legesélyesebbnek tartott játékosai közé?

Rock idén februárban kezdte meg a PDC-ben való szereplést, ahol az első három versenyén háromszor döntőbe jutott, ebből pedig kétszer meg is nyerte azt. Elég volt számára kevesebb, mint egy év ahhoz, hogy megdobja első televíziós 9 nyilasát, egy elképesztő mérkőzés keretein belül, van Gerwen ellen. Végig hihetetlen formában játszott az idei év folyamán, így már a vb kezdete előtt a top 10 versenyző közé sorolták a fogadóoldalak is.

Tippek a fogadáshoz

Az imént említett információkat figyelembe véve már korántsem egyszerű meghatározni a mérkőzés kimenetelét, így ezzel mi sem szeretnénk megpróbálkozni. Mivel kettő, jelenleg nagyon erős játékosról beszélünk, így egy szoros, izgalmas mérkőzés várható, sok 180-as dobással. A bátrabbaknak akár egy 9 nyilast is érdemes megfogadni, hiszen az eddigiek alapján mindkettőjük játékában benne lehet a tökéletes leg.

Darts vb nyolcaddöntő - Josh Rock 180-ak száma
©Unibet (2022.12.28.)

Tippjeink tehát az Unibet szorzóival

Összes szett – 5,5 felett: 1,50

Játékos 180-as dobásai – Josh Rock 7,5 felett: 1,85

9 nyilas kiszálló a mérkőzésen – Igen: 21,00

A mérkőzés pontos időpontja még nem ismert, a PDC hivatalos honlapján és a fogadóoldalakon is hamarosan megtalálható lesz. A darts fogadásokat egészen a meccs kezdetéig lehet leadni.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Újévi speciális fogadási piacok a Bet365-nél
következő cikk
Brighton-Arsenal fogadási előzetes