magyarorszag-szerbia fogadás

Csoportelsőként várja Magyarország a szerbek elleni hazai találkozót

A magyar válogatott sorsdöntő meccs elé néz a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőinek G csoportjában. Az első kettő, továbbjutást érő helyen 10-10 ponttal hazánk, valamint Szerbia áll. Az előzésre reális esélye még Montenegrónak van, ők 8 ponttal a harmadik helyen állnak. Október 14-én 20:45-től Marco Rossi csapata a szerbeket fogadja a Puskás Arénában teltház előtt. Egy esetleges győzelemmel, újabb hatalmas lépést tehetne Magyarország az Eb-re való kijutás felé.

Fogadási tippjeink sem maradnak el, ismét olyan népszerű bukmékerek szorzóival érkeztünk, mint az Unibet vagy bet365. A magyar válogatott meccseket kis túlzással az egész ország izgatottan várja, ezért a sportfogadás Magyarországon elérhető irodái gyakran készülnek promóciókkal, játékokkal. A meccset megelőző napokban érdemes lehet megnézni ezeket a lehetőségeket is.

Visszatérők a magyar keretben

Marco Rossi október 3-án hirdette ki 26 fős keretét, amelyben csak néhány változtatás van a szeptemberihez képest. Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia játékosa hosszan tartó, súlyos sérülés után tért vissza szeptember végén csapatához, most pedig már a válogatottban is újra pályára léphet. Szintén sérüléssel bajlódott Gazdag Dániel és Botka Endre, valamint a keresztszalag szakadásból felépülő Gulácsi Péter is ismét kerettag. Bolla Bendegúzra is számíthat már Marco Rossi, hiszen az átigazolást követően ismét játékban van új svájci csapatában. Sajnos a felépült játékosok mellett új sérültje is van a válogatottnak, méghozzá Orbán Wili, akit a hírek szerint idén már biztosan nem fogunk látni a pályán.

A szerbek számára a legnagyobb érvágás egyértelműen legnagyobb sztárjuk, a Juventus csatárjának elvesztése. Dragan Sztojkovics szövetségi kapitány jelentette be, hogy Dusan Vlahovicra derékfájdalmak miatt nem számíthat a Magyarország elleni találkozón. Darko Lazovic sem kerettag, ő ugyan már felépült, de még nem kapott kellő terhelést. Más hiányzóról egyelőre nem tudni Szerbia keretében.

Magyarország-Szerbia előzetes

Bravúr Belgrádban

A szeptemberi idegenbeli találkozó esélyesének inkább a szerbeket tekintették, de a magyarok ismét meglepetést tudtak okozni. Szalai Attila öngóljával már a 10. percben megszerezték a vezetést Sztojkovicsék, viszont a magyar válogatott még az első félidőben, mindössze 2 perc legforgása alatt megfordította az állást.

A hazai mérkőzés előtt ezúttal már a fogadóirodák is óvatosabbak, szinte ugyanakkora szorzót ajánlanak mindkét csapat győzelmére. Kemény meccsnek ígérkezik ez a találkozó is, azonban a hazai szurkolók segítsége, talán ismét Magyarország javára billenti a mérleget. Marco Rossiék egyébként több, mint egy éve, 2022 szeptemberében hibáztak utoljára hazai pályán, Olaszország ellen.

Magyarország-Szerbia fogadási tippek

Egy kiélezett, feszült találkozóra számítunk, hiszen a meccs mindkét csapat számára nagy téttel bír. A hazai pálya minden bizonnyal Magyarországot segíti majd, ezért úgy gondoljuk, hogy gólt mindenképp szerezni fog válogatottunk. Utóbbi időben a magyar válogatott meccseire jellemző, hogy az első félidőben születik a gólok nagy része, ezért erre is érdemes lehet tippelni. A végeredmény megtippelése ezen a találkozón inkább azoknak kedvezhet, akik szeretnek kockáztatni, mi inkább a dupla esély piacot választottuk, és bízunk egy magyar sikerben, vagy minimum döntetlenben.

Tippek
Unibet bónusz22bet bónusz20bet bónusz
Eredmény – Magyarország vagy döntetlen1,401,461,40
Első félidő gólok száma – 0,5 felett1,411,461,49
Magyarország által szerzett összes gól – 0,5 felett1,301,351,34
Félidő/Játékidő – Döntetlen/Magyarország6,105,905,55
Mindkét csapat gólt szerez – Igen1,831,891,9
Szorzók – 2023.10.10. 11:30

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Szuperrangadó a Premier League tavalyi két bajnokaspiránsa között | Rabona sportfogadási előzetes
következő cikk
Håland fogadások: Hány gólig juthat a Premier League-ben?