FEZbet hírek

Zártkapus meccsen, Szófiában harcolhatja ki az Eb kijutást a magyar válogatott

Igaz csak két nappal a találkozó előtt, de biztossá vált, hogy megrendezik a Bulgária-Magyarország mérkőzést. A találkozó helyszíne a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadion, amely ezúttal egy zártkapus meccsnek ad otthont csütörtökön 18:00-tól. Ez lesz a magyarok utolsó idegenben játszott Eb-selejtezője, és miután egy ponttal vezetik Szerbia előtt a G csoportot, és a kijutás is biztossá válhat a csütörtöki mérkőzésen. Többek között a kijutási esélyekről és a meccs megrendezése körüli kálváriáról is részletesebben szót ejtünk.

A sportfogadás Magyarországon elérhető oldalainak szorzóival tippeket is adunk a találkozóra, amihez most a FezBet oldalát választottuk.

A mérkőzést megelőző események

Napok óta hangos a magyar sajtó a Bulgária elleni meccs kapcsán, ugyanis bő egy héttel a találkozó előtt, a rendező bolgár szövetség bejelentette, hogy biztonsági okokból másik helyszínen, másik időpontban és zárt kapukkal tartják meg a találkozót. A döntés oka a bolgárok által szervezett tüntetés, amely miatt a rendőrség nem vállalta a meccs eredeti időpontjában történő biztosítást. A Szófia helyett választott helyszín Plovdiv városa lett, ahol a tetőszerkezet javítása miatt először nem engedélyezték a találkozót, majd úgy tűnt, hogy mégis, de a végleges helyszín ismét Szófia lett, továbbra is zárt kapukkal.

A bolgár szövetség a napokban meglehetősen sportszerűtlen viselkedésről tett tanúbizonyságot. Egy ilyen fontos téttel rendelkező mérkőzés előtt a játékosok fejében akaratlanul is motoszkálnak gondolatok, és minden bizonnyal ők is folyamatosan vártak a friss hírekre a találkozóval kapcsolatban. A napokban olyan lehetőség is felmerült, hogy amennyiben a meccset nem tudják megrendezni a bolgárok, akkor a magyar válogatott javára háromgólos győzelem kerül elszámolásra, és játék nélkül juthatnak ki az Eb-re. Mától a biztos időpont és helyszín tudatában már a mérkőzésre koncentrálhatunk.

Hiányzók, lehetséges felállás

A rendezéssel kapcsolatos káosz mellett Marco Rossi csapatát számos sérülés is sújtja. A kapitány a kulcsemberek közül Sallaira, Wili Orbánra, Fiolára és Varga Barnabásra sem számíthat. Jó hír viszont, hogy Nego, Szoboszlai és Styles továbbra is jó formában játszik, illetve Botka és Dibusz is harcra kész. Kerkezre, Bollára és Ádám Martinra is nagy feladat várhat, utóbbinak Vargát kell helyettesítenie, míg előbbi két játékos lehet, hogy számukra szokatlan poszton kényszerülnek pályára lépni.

A bolgárok keretében nincsenek fontos hiányzók, azonban szövetségi kapitány poszton változás történt. A novembertől kinevezett kapitány, Ilian Iliev 27 fős kerettel készül a magyarok elleni találkozóra. A keretben helyet kapott az újonnan kinevezett kapitány fia is, a 24 éves támadó a görög elsőosztályban játszik.

Bulgária-Magyarország - FezBet
©FezBet (2023.11.14.)

Fogadási tippek – Bulgária-Magyarország

A FezBet bejelentkezést követően már egyből a főoldalon találhatod a mérkőzést a kiemelt események között. A meccs esélyese egyértelműen a magyar csapat, azonban nem szabad elbíznia magát Marco Rossiéknak, hiszen a rendezés körüli káosz, illetve a sok hiányzó könnyedén változtathat a dolgokon. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ekkora téttel bíró találkozón fegyelmezetten és koncentráltan fognak játszani a magyar fiúk. Az Eb kijutáshoz egyetlen pont is elengedő a magyaroknak, azonban egy ilyen eseményt érdemes lenne győzelemmel megkoronázni.

Egy többgólos mérkőzést és magyar győzelmet várunk, ami Eb kijutást jelenthet hazánknak. A bátrabbak hendikep fogadással akár egygólos magyar hátrányt is tehetnek, erre viszonylag magas szorzót kínál a Fezbet. Ha nem vagy tisztában a hendikep jelentésével, oldalunkon minden fontos információt megtalálsz róla.

Tippek
Győztes csapat – Magyarország1,63
Összesített gólok – 1,5 felett1,36
Magyarország az egyik félidőt megnyeri – Igen1,33
Összes szöglet – 8,5 felett1,70
Hendikep – Magyarország -12,05
Gólszám – 2-31,95
Szorzók – 2023.11.14. 19:30
FezBet szelvény - Bulgária-Magyarország
©FezBet (2023.11.14.)

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Eb-selejtezők november 2023 - Kinek milyen eredményre van szüksége a kijutáshoz? Fogadási tippek
következő cikk
Megvan az Eb-szereplés, gálameccs lesz a Puskás Arénában | Magyarország-Montenegró