Unibet - hírek

Megvan az Eb-szereplés, gálameccs lesz a Puskás Arénában | Magyarország-Montenegró

A magyar válogatott összességében ötödik alkalommal, 2016 és 2021 után pedig sorozatban harmadszor jutott ki az Európa-bajnokságra. A korábbi két Eb-hez képest előrelépés, hogy nem pótselejtezőn, hanem ezúttal egyenes ágon, a csoportból kvalifikálta magát Magyarország, erre legutóbb 52 évvel ezelőtt volt példa. Az utolsó mérkőzés így már főként az ünneplésről fog szólni, ráadásul teltház előtt a Puskás Arénában, vasárnap 15:00-tól. A találkozó azért mégsem lesz tét nélküli. A fogadási tippek mellett többek között erről és a Bulgária elleni meccs részleteiről is szót ejtünk.

A sportfogadási oldalak közül most az Unibet szorzóit választottuk. Friss regisztráltként tippjeink akár az Unibet bónusz forgatásban is segíthetnek.

Nehézkes volt a kijutás

Ahogy arról már beszámoltunk, a bolgárok elleni meccset hatalmas káosz előzte meg. A végső döntés egy Szófiában rendezett zártkapus mérkőzés lett. A találkozót jól kezdték a magyarok, a fölényt már a 10. percben gólra váltották. Innentől kezdve azonban egyre kevésbé volt veszélyes Marco Rossi csapata a bolgár válogatott kapujára. Az első félidő még tartogatott izgalmakat a bolgárok számára, ugyanis Antov megkapta második sárga lapját, így a játékvezető kiállította. A bíró néhány perc múlva egy újabb pirosat ítélt a bolgároknak, amit aztán a videóbíró segítségével visszavontak. A második játékrészben nem kellett sok időnek eltelnie, amikor Kerkez kiállításával újra egyenlő számú játékossal folytatták a csapatok. A magyarok továbbra sem tudtak felpörögni, olyannyira nem, hogy a 78. percben büntetőhöz jutott Bulgária, amit sikeresen gólra váltottak, így megszerezték a vezetést. Szoboszlai Dominikék végül óriási szerencsével, a 90+7. percben egy öngóllal állították be a 2-2-es végeredményt, ami egyben az Eb kijutást is jelentette.

Magyarország-Montenegró - Unibet fogadás
©Unibet (2023.11.17.)

A vasárnapi Montenegró elleni meccs tétje

Az Eb szereplés tehát már biztos, ettől függetlenül további izgalmakra számíthatunk vasárnap a Puskás Arénában. A teljesítményen ugyanis a csoportelsőség múlik, aminek fontos jelentősége lehet a december 2-án 18:00-tól tartott sorsoláson Hamburgban, amikor is kiderül az Eb-csoportkör beosztása. Amennyiben csoportelsőként végez a magyar válogatott, mindenképpen az első vagy a második kalapba kerül. Ebben az esetben a csoportkörből való továbbjutásra nagyobb esély lenne, hiszen papíron gyengébb ellenfelekkel kellene megküzdenie a magyaroknak.

Montenegró számára is téttel bír a mérkőzés, ugyanis a csütörtöki litvánok elleni győzelemnek köszönhetően versenyben maradtak a kijutásért. A továbbjutási esélyeik igaz nem túl nagyok, amellett, hogy a Puskás Arénában meg kell verniük Magyarországot, még az is kell, hogy Szerbia vereséget szenvedjen a csoport utolsó helyén álló bolgároktól.

Magyarország-Montenegró fogadási tippek

A találkozó esélyese egyértelműen Magyarország, azonban a bolgárok elleni gyenge teljesítmény alapján óvatosan kell bánni egy ilyen kijelentéssel. Marco Rossinak ráadásul továbbra is sok sérülttel kell számolnia, ami nem könnyíti meg a helyzetet. Pozitívum azonban, hogy már nincs akkora súly a játékosok vállán, felszabadultan, hazai közönség előtt léphetnek pályára. Mint tudjuk, ez nagy löketet szokott adni a válogatott tagjainak, és úgy gondoljuk, hogy ezúttal is így lesz. Magyar gólra/gólokra mindenképpen számítunk, de montenegróiak azért nem fogják könnyen adni a győzelmet, szerintünk ők is betalálnak. További tippjeink a mérkőzésre:

Tippek
Mindkét csapat gólt szerez – Igen1,94
Montenegró által szerzett összes gól – 0,5 felett1,58
Magyarország gólt szerez 1. félidő – Igen1,73
Szoboszlai Dominik gólpasszt ad – Igen3,75
Teljes játékidő-Magyarország + Gólok száma 4,5 alatt1,95
Szorzók – 2023.11.17. 16:40

Ha szeretsz kényelmesen, gyorsan fogadásokat tenni, vagy akár a mérkőzés alatt élőben fogadni, akkor javasoljuk az Unibet.hu bejelentkezést az Unibet appon keresztül.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Zártkapus meccsen, Szófiában harcolhatja ki az Eb kijutást a magyar válogatott
következő cikk
A világ két legjobbja találkozik a második torinói elődöntőben | Ivibet sportfogadási előzetes