22bet hírek

Franciaország-Magyarország: Vereség a németek ellen, de még versenyben a magyar kézisek

A férfi kézilabda Eb 2024 középdöntőjének első csoportjába csoportelsőként jutott a magyar válogatott. A főcsoportban négy meccsből hármat már lejátszottak a magyarok, Ausztriától egy pontos vereséget szenvedtek, a horvátokat három ponttal legyőzték, a németektől viszont szintén kikaptak, méghozzá hét ponttal. Jelenleg a tabella harmadik helyén áll Magyarország, ami az ötödik helyért való küzdelem lehetőségét jelenti.

Cikkünkben megnézzük, hogy hogyan lehet esélye a magyaroknak az első két hely valamelyikének megszerzésére, de a kézilabda tippek sem maradnak el a 22bet szorzóival.

Nem ment a németek ellen

Hétfő este a középdöntő harmadik meccsét a házigazda Németország ellen játszotta a magyar válogatott. Máthé Dominik kiújuló sérülése miatt nem tudott pályára lépni, azonban betegsége után visszatért a csapatba Szita Zoltán és Ancsin Gábor is készen állt a játékra. Rosta Miklós gyermeke születése miatt utazott haza, de hétfőn este már ő is a válogatottal volt. A mérkőzést jól kezdte mindkét csapat, az első félidő szorosan is alakult, de a magyarok védekezése láthatóan nem működött úgy, ahogy az Eb korábbi meccsein. A félidő egy pontos német előnyt hozott, 18-17-es állással vonultak öltözőbe a csapatok.

A második harminc percben Magyarország teljesen elvesztette a kontrollt, a játék felett, semmi nem sikerült a csapatnak. A németek védekezése nagyon kemény volt, ellenben a mieinkével. Chema Rodriguez több felállást is kipróbált, de most először a magyar válogatott nem tudott versenybe szállni az ellenféllel a második félidőben. Németország megérdemelten nyerte meg végül 35-28-ra a találkozót, a magyaroknak pedig minden erejét össze kell szednie a franciák elleni mérkőzésre.

Franciaország-Magyarország - 22bet
©22bet (2024.01.23.)

Még van esély a továbbjutásra

Nincs könnyű helyzetben és nem is kizárólag saját kezében van a sorsa a magyar válogatottnak. Az ötszörös világbajnok, valamint háromszoros Európa- és olimpiai bajnok franciákat kell megvernie Chema Radriguez csapatának. Mindez önmagában még nem elég, hiszen ahhoz, hogy a második helyre léphessenek, a németeknek ki kell kapnia Horvátországtól, az osztrákok pedig nem nyerhetnek Izland ellen.

Franciaország már biztosan elődöntős, miután 33-28-ra megverték Ausztriát a középdöntő 3. fordulójában. Már azt is tudjuk, hogy a címvédő Svédország lesz az ellenfelük. Bízhatunk benne, hogy a franciák valamennyire rá akarnak pihenni az elődöntőre, így könnyebb dolga lehet a magyaroknak. Már a csak az 1. csoport második helyén kell döntésnek születnie, innen fog a másik elődöntős párosítás kikerülni, itt Dánia várja ellenfelét.

Franciaország-Magyarország - 22bet
©22bet (2024.01.23.)

Franciaország-Magyarország fogadási tippek

Magyarországnak nagyon nehéz lesz megnyernie a találkozót, így mi inkább a hendikep piacokat javasoljuk, amit a kézilabdában egyébként is gyakran használnak. A csapatok összpontszámára is érdemes lehet tippelni, az Eb során a magyar csapat egy alkalommal dobott 29 pont felett, Izland ellen, a franciák pedig kizárólag egyszer szereztek 33 gólnál kevesebbet.

Tippek
Hendikep – Magyarország +31,71
Magyarország gólok – 29,5 alatt1,72
Franciaország gólok – 31,5 fölött1,86
Piros lap – Igen4,00
Szorzók – 2024.01.23. 11:14

Tapasztalataink alapján a kézi Eb alatt az egyik legtöbb fogadási lehetőség a 22bet oldalán érhető el. Ez nem csak ebben a sportágban van így, ha kedved kaptál, regisztrálj és használd ki a 22bet bónuszt akár 35.000 forint értékben. A 22bet gyakori kérdések címszó alatt a felmerülő kérdéseidre is könnyedén választ találhatsz.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Xabi Alonsóék látogatnak Szoboszlai volt csapatához | Ivibet sportfogadási tippek
következő cikk
Ki jut a döntőbe a férfiak felső ágáról a Rod Laver Arénában? | Sportfogadási tippek