Január 10-én kezdetét veszi a 16. férfi kézilabda-Európa-bajnokság Németországban. A január 28-ig tartó tornán 24 ország válogatott csapata vesz részt. A hat csoport mérkőzéseit hat különböző városban rendezik. A nyitómérkőzés helyszíne Düsseldorf, a döntőé pedig Köln lesz. A torna egyértelmű esélyesei a már kétszeres Európa-bajnok dánok, akik emellett egy olimpiai bajnoki és három világbajnoki címmel is rendelkeznek.

Nézzük, hogy a sportfogadási oldalak milyen oddsokat ajánlanak Dánia győzelmére, és mellettük még ki lehet esélyes az Európa-bajnoki győzelemre.

A 2024-es kézilabda Eb favoritjai

Az alábbi táblázatban összehasonlítjuk az egyes bukmékerek által kínált szorzókat az Eb legesélyesebb csapataira. A listát a kiemelt esélyes dánok vezetik, mellettük még a három legesélyesebb, a címvédő Svédország, Franciaország és Spanyolország.

Csapat
Unibet bónusz22bet bónuszFezBet bónusz
Dánia1,751,601,62
Franciaország3,804,003,90
Svédország8,508,007,80
Németország18,0021,0019,00
Magyarország41,0050,0045,00
Szorzók – 2024.01.22.

Megjegyzés: Arra kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy az esélyek sok összetevőtől függenek, így a szorzók is bármikor változhatnak. Ezeket igyekszünk mi is frissíteni, de mindig ellenőrizd az aktuális oddsokat az adott bukmékernél!

kézilabda - Eb

A magyar válogatott keret

Magyarország nehéz csoportba és nehéz ágra is került a sorsoláson. A C csoportban Izland, Szerbia és Montenegró ellen fognak játszani a müncheni Olympiahalléban. Az ellenfelek nem verhetetlenek, de könnyű dolga sem lesz Chema Rodríguez csapatának. A válogatott kitűzött célja a legjobb 10 közé jutás, aminek egy újonccal teli csapattal vágnak neki a magyarok. Hat olyan játékos is a keret tagja, aki korábban még nem mérettette meg magát nemzetközi tornán. Név szerint; Andó Arián, Bartucz László és Palasics Kristóf kapusok, valamint mellett a Krakovszki Zsolt, Krakovszki Bence, és Imre Bence is újak a keretben. Egyébként is egy nagyon fiatal keretről beszélünk és tapasztalat hiánya igaz hátrány is lehet, azonban a lelkesedés és a bizonyítási vágy pótolhatja a hiányosságokat. És ha már rutin, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy Lékai Máté is ott lesz a csapattal. Bizonyára nem fog annyi szerepet kapni a tornán, mint néhány évvel ezelőtt, viszont akik ismerik, tudják, hogy bármikor képes a hátára venni a csapatot, ha szükség van rá.

A magyar válogatott menetrendje

A csoportmeccsek során minden csapat a csoportja összes tagjával megmérkőzik. A magyar csapat Eb menetrendje a csoportkörben a következő:

1.mérkőzés: január 12. 20:30 Magyarország – Montenegró 26-24

2.mérkőzés: január 14. 20:30 Szerbia – Magyarország 27-28

3.mérkőzés: január 16. Izland – Magyarország 25-33

A főcsoport mérkőzései

1.mérkőzés: január 18. 15:30 Magyarország – Ausztria 29-30

2.mérkőzés: január 20. 18:00 Magyarország – Horvátország 29-26

4. mérkőzés: január 22. 20:30 Németország – Magyarország 35-28

3.mérkőzés: január 24. 18:00 Franciaország – Magyarország

Fogadási lehetőségek a magyar csapatra

A kézilabda online fogadás egyre több lehetőséget kínál. A magyar válogatottal kapcsolatos fogadásokhoz a FezBet oldalát ajánljuk, ahol számos piacot találtunk a magyarok kézilabda Eb szerepléséhez. A FezBet alapján a bukméker egyre népszerűbb, egyre több lehetőséget kínál.

A győztes fogadáson kívül itt van lehetőséged megfogadni, hogy ki jut el az elődöntőig, a magyarokra itt is viszonylag magas a szorzó. A torna, illetve külön a válogatottak gólkirályára is fogadhatsz. A magyaroknál Máthé Dominikre van a legnagyobb esély, viszont vegyük figyelembe, hogy sok másik fiatal és újonc játékos lép pályára, akiktől még nem tudjuk pontosan, hogy milyen teljesítményt várhatunk. A bátrabb fogadóknak érdemes lehet esetleg egy nagyobb szorzós, jó formában lévő játékost is megjátszani. A csapatok kiesését is meg lehet tippelni, hogy melyik szakaszban fognak búcsúzni a tornától. Csoportgyőztesekre is fogadhatunk, Magyarországnak elég kedvező esélyeket jósolnak erre.

Jelenleg, a főcsoportos szakaszban nem elérhetőek kimondottan a magyar válogatottal kapcsolatos fogadások. Amint ez változik, frissítjük táblázatunkat.

Piac
Magyarország az elődöntőbe jut7,00
Magyar csapat gólkirály – Máthé Dominik1,50
Magyarország a csoportkörben búcsúzik1,79
Magyarország a csoportkört követően búcsúzik2,29
Magyarország csoportelsőként végez3,50
Szorzók – 2024.01.10.

Kézilabda férfi Eb fogadási stratégiák és tippek

A magyar csapatnak való szurkolás mellett a fogadásokkal még több izgalmat tudunk csempészni a Európa-bajnoki meccsekbe. A hagyományos 1X2 fogadástól kezdve a hendikepen át ebben a sportágban is számos fogadási piacot kínálnak az oldalak. Kézilabda Eb tipp: Segítségként azt javasolnánk, hogy élj a hendikep fogadások lehetőségével, hiszen egy ilyen nagy eseményen, mint a kézilabda-Eb gyakran előfordul (főleg a csoportmeccsek során), hogy nagy nemzetek játszanak jóval gyengébb csapatok ellen. Ezeken a mérkőzéseken általában nagyobb arányú győzelem várható, így az esélyesebbre való hendikep fogadással nagyobb szorzót tudsz megjátszani az eseményre. Ebből következik az is, hogy az imént említettek miatt a kézilabda férfi eb-re döntetlen fogadást nem érdemes tenni, legalábbis a csoportmérkőzések idején viszonylag kevésesély van rá.

Ha ennél is több izgalomra vágysz, érdemes valamelyik bukméker mobilos alkalmazásán keresztül élőben játszanod. Az élő fogadásra leginkább az egy félidőre vonatkozó tippelést javasoljuk. Az első félidő leteltével már láthatod, hogy a két csapat közül ki van jobb formában. Könnyebben meg tudod tippelni, hogy ki fog több gólt dobni, vagy akár azt, hogy hány gól felett/alatt lesz a második játékrész összes találata. Amennyiben azt is meg szeretnéd tippelni, hogy ki nyeri az Európa-bajnokságot, akkor minél előbb tedd meg, hiszen a meccsek előrehaladtával az esélyes csapatok szorzói egyre alacsonyabba lesznek.

A legjobb bukmékerek a kézilabda férfi Eb online fogadáshoz

Az ilyen nagy sporteseményeknél nem egyszerű kiválasztani azt, hogy melyik bukmékernél a legérdemesebb fogadni. Egy olyan volumenű tornára, mint a férfi kézilabda-Európa-bajnokság, minden fogadóoldal igyekszik a lehető legjobb szorzókat és promóciókat kínálni. Számos oldalon fogadási bónusszal is szoktak készülni, amint ilyenről értesülünk, tájékoztatunk róla. Mi az alábbi bukmékereket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani:

Unibet
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-97%
Fogadási piacok
14/14
22Bet
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-95%
Fogadási piacok
11/14
FezBet
Kifizetési arány
93-95%
Fogadási piacok
13/14