Unibet - hírek

Biztos a továbbjutás, már csak a csoportelsőség a tét | Izland-Magyarország férfi kézi Eb

Két csoportmeccs került eddig lejátszásra, a magyar válogatott pedig hibátlan teljesítménnyel már be is biztosította a továbbjutást a C csoportból. Az utolsó csoportmérkőzés már csak az elsőségről dönt Izland és Magyarország között. A mérkőzés kedden, az előző kettőhöz hasonlóan 20:30-kor kezdődik.

Az előzetesekhez igyekszünk a sportfogadás Magyarországon elérhető legjobb ajánlatait kiválasztani. A férfi kézilabda eb tippeket most a 22bet oldaláról hoztuk, ahol elég sok piac érhető el a meccsekre.

Fontos pontok Montenegró ellen

Elsőként Montenegró válogatottjával csaptak össze a magyarok. Előzetesen erre a találkozóra adták a legtöbb esélyt a győzelemre hazánk válogatottjának. A meccs végül nem alakult olyan simán, igaz szinte mindig egy kicsi lépéselőnyben volt Magyarország, de igazán megnyugtató előnyt nem tudtak kialakítani. A végeredmény hatalmas küzdelem után 26-24 lett a magyarok javára.

A magyar kapuban ötödik válogatott meccsét játszó Palasics Kristóf állt, nem kis teherrel a vállán. A fiatal játékost mindenképpen szeretnénk kiemelni, hiszen meglátásunk szerint kiváló teljesítménye nagyban hozzájárult a győzelemhez. Összességében a montenegróiak sok hibával játszottak, és a győzelem ellenére hazánk válogatottjáról is megállapíthatjuk, hogy tud ennél jobb teljesítményt nyújtani. A csoport másik találkozója, Izland-Szerbia számunkra szerencsés végeredménnyel zárult, 27-27-es döntetlen lett, így csak egy-egy pontot kapott mindkét csapat.

Kézi Eb - C csoport
©22bet (2024.01.15.)

Megvan a továbbjutás – a Szerbia elleni találkozó

A mérkőzés nem indult jól egyik csapat számára sem, mindkét oldalon sok volt a hiba, az első 3 percben mindössze egy szerb gól született. Ezután már egyre jobban belerázódtak a meccsbe a játékosok, az ellenfél három gólos előnyre tett szert, de azt ezt követő gólcsendet a magyarok kihasználták, a félidőre pedig egy gólos előnnyel mentek. Szerbiának a második félidőben is volt egy hosszú gól nélküli időszaka, amit megint csak ki tudott használni Magyarország, a mérkőzést pedig egy góllal 28-27-re nyerte meg Chema Rodriguez csapata.

Ezen a meccsen is kiváló kapusteljesítményt láttunk, ha az előző meccsről Palasicsot emeltük ki, akkor most nem hagyhatjuk szó nélkül a helyére beálló Bartucz László bravúros védéseinek megemlítését sem. Szintén ki kell emelnünk a magyarok beállóját, Bánhidi Bencét, akit a mérkőzés után az ellenfél szövetségi kapitánya is magasztalt. A játékos tíz lövésből tízszer talált be a szerbek kapujába.

22bet - Izland-Magyarország
©22bet (2024.01.15.)

Fogadási tippek az Izland-Magyarország mérkőzésre

A csoportkör legnehezebb ellenfele kétségtelenül az izlandi válogatott lesz. Figyelembe véve az eddigi teljesítményeket – hiszen ugyanazzal a két csapattal találkoztak eddig ők is – a magyaroknak minden esélye meg van a győzelemre. Izland, ahogy már említettük az első mérkőzésen döntetlent játszott, majd Montenegrót is csupán egy góllal sikerült legyőzniük. Az ő továbbjutásuk még kérdéses lehet, a Szerbia-Montenegró meccstől is függ, tehát számításba kell venni, hogy nekik nagyobb téttel bír a mérkőzés. Kérdés, hogy a magyarok szövetségi kapitánya mennyire fogja pihentetni a játékosokat, egy-egy változtatás könnyen felboríthatja az eddigi teljesítményt.

Tippjeink az Izland-Magyarországra:

Magyarország-Izland tippek
Összes gól – 59 alatt1,49
Magyarország összes gól – 27,5 alatt1,68
10. perc eredmény – Izland1,57
Végeredmény – Izland nyer 1-3 ponttal3,60
40. perc gólok – 37,5 alatt1,80
Szorzók – 2024.01.15. 11:20

Ne feledd! A 22bet bónuszt bármikor könnyedén megszerezheted akár 35.000 forint értékben. A saját tapasztalataink és 22bet vélemények alapján is ajánljuk a fogadóirodát.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
AC Milan-AS Roma tippek | 22bet tippek
következő cikk
Xabi Alonsóék látogatnak Szoboszlai volt csapatához | Ivibet sportfogadási tippek