Marokkó világbajnoki esélyei

Mennyi esély van arra, hogy Marokkó világbajnokságot nyer?

Az eddigi legnagyobb meglepetés a világbajnokságon talán mindenki számára Marokkó meglepően jó teljesítménye. Már önmagában az is hatalmas szó, hogy a döntőbe jutásért játszhatnak, de hozzá kell tennünk azt is, hogy nem akármilyen teljesítménnyel jutottak el idáig. Egy olyan csoportból mentek tovább csoportelsőként, ahol olyan csapatok ellen kellett játszaniuk, mint Belgium, vagy a másik elődöntő egyik résztvevője, Horvátország. Az egyenes kieséses szakaszban sem a legkönnyebb ellenfeleket kapták, hiszen a nyolcaddöntőben Spanyolország ellen léptek pályára, majd a negyeddöntőben a portugálokkal találkoztak. Talán most állnak a legnehezebb feladat előtt, hiszen a címvédő francia válogatottat kell megverniük, azért, hogy a döntőben is ott lehessenek.  

Marokkó esélyei

A hihetetlen marokkói menetelés ellenére azt azért egyértelműen kijelenthetjük, hogy reálisan nézve nagyobb valószínűséggel ők fognak a harmadik helyért játszani az Argentína – Horvátország meccs vesztese ellen. Természetesen ezt azért nem vehetjük 100%-ra, – és erre pont jó példa Marokkó teljesítménye – hiszen ezen a világbajnokságon is számos meglepetésben lehetett részünk. Tekinthetünk úgy is a mérkőzésre, hogy Marokkó úgy léphet pályára, hogy bármi is legyen a végeredmény, ők már az eddig elért teljesítményükkel is történelmet írtak, amire mindannyian büszkék lehetnek. A Didier Deschamps által vezetett franciáktól azonban elvárás, hogy egy ilyen meccsen akár kiütéses győzelmet arassanak, ami nyomásként is hathat rájuk. Az biztos, hogy Marokkó eddig látott játéka alapján, mindenképp oda kell tenniük magukat, hiszen egyáltalán nem mondható el róluk, hogy szerencsével jutottak volna el idáig. Nézzük, hogy ez hogyan mutatkozik meg a sportfogadási oldalak szorzóiban!

Piacok – Marokkó
bet365 bónuszUnibet bónusz22bet bónusz
Végső győztes10,0010,5010,00
Második helyezett7,006,505,4
Bejut a döntőbe4,334,254,32
Elődöntőben kiesik1,221,241,222
Oddsok – 2022.12.12. 20:00

Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

A fogadóirodák valóban arra adják a legnagyobb esélyt, hogy Marokkó búcsúzni fog az elődöntők során és a harmadik helyért játszhatnak majd. Döntőbe jutásukra 4,3 körüli odds van, fogadóirodáktól függően kisebb eltérésekkel. A legmagasabb szorzókat az eseményre összességében a bet365 oldalán találtuk.

További piacok

A táblázatban kiemelt piacok mellett persze más Marokkóra vonatkozó világbajnoki fogadásokat is lehet tenni. A torna aranycipős vagy aranylabdás játékosa cím az ő esetükben talán nem releváns, viszont a csapaton belül legtöbb gólt szerző játékost érdemes lehet megtippelni. Erre Youssef En-Nesyri-nek van jelenleg a legnagyobb esélye, a bet365 1,33-mas szorzót ajánl rá, mögötte Ziyech és Aboukhlal a két leginkább esélyes, azonban ők már 8,00-as oddsal. Az Unibet hu oldalán a csapatban legtöbb gólpasszt adó játékost is meg lehet tippelni, Ziyech-re 3,25-ös, Hakimire pedig 3,75-ös szorzóval tehetsz, ők már mindketten adtak egy-egy gólpasszt az eddig lejátszott mérkőzések valamelyikén.

Unibet - legtöbb gólpasszt adó marokkói játékos
©Unibet (2022.12.12)

Sok sikert a fogadásokhoz, valamint jó szurkolást kívánunk a vb hátralévő meccsire!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Világbajnoki elődöntők fogadási felvezető
következő cikk
Vb-bronzmérkőzés sportfogadási bevezető