Unibet - hírek

Feltámad a borzasztó szezont futó Napoli a Juventus ellen? | Unibet oddsok

Vasárnap 20:45-kor a Diego Armando Maradona Stadionban fogadja az olasz bajnokság címvédője, a Napoli a Juventust. A Napoli egészen katasztrofális szezont fut a bajnoki cím megnyerését követően, míg a Juventus újra felküzdötte magát a dobogóra.

A fogadási oldalak közül az Unibet alternatív linkje az egyik legfontosabb a sportfogadók számára. Az Unibet bőséges fogadási piaccal készül az „öreg hölgy” nápolyi látogatására.

Napoli-Juve derbi, Unibet
©Unibet (2024.02.29.)

A szorzók a 2024.02.29. 14:00-kori állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Mi folyik Nápolyban?

A Napoli tavalyi bajnoki menetelése az egyik legemlékezetesebb az olasz labdarúgás történetében. A futball, a játékosok, az edző, a sportigazgató mind fantasztikusak voltak. Azonban a sportigazgató, Guintoli elment a Juvéba, Spallettit ellehetetlenítette De Laurentiis tulajdonos, aki aztán Rudi Garcíával és Walter Mazzarrival is óriási hibát vétett.

A játékosok teljesítménye teljesen érthetően összezuhant ettől. A fejlett statisztikai adatok nem annyira rosszak, harmadik legjobb xG Különbség/90 perces mutatóval állnak +0,65-el. Védekezésben teljesítenek alul 5 góllal, ami nagy szerepet játszik a visszaesésben.

Az xT Különbség/90 perces mutatóban szintén harmadikak (+0,43). Victor Osimhen és Kvicha Kvarachelia nem teljesítenek nagyon rosszul, némileg visszaestek a nigériai számai, de még mindig a legjobbak közé tartoznak a ligában.

Juventus feljavulása

A Juventust pénzügyi szabályok sorozatos megszegése miatt kizárták egy évre az UEFA-sorozatokból, ezért idén sokkal frissebben léphet pályára az otthoni mérkőzéseken. Ez segíti Max Allegri munkáját, azonban a csapat játéka továbbra is ódivatú.

Ha xT Különbséget nézzük, csak 7. helyen állnak +0,22-vel, a Napoli mutatója kétszer olyan jó, mint Allegriéké. XG/Különbségben 0,84-el a másodikak, jócskán lemaradva Európa egyik legjobb csapata, az Internazionale mögött.

A Juventus nem teljesít túlságosan túl sem támadásban, sem védekezésben, ezért teljesítményük könnyen jósolható. Dusan Vlahović második a góllövőlistán Lautaro Martínez mögött. A szerb 15 gólt lőtt 12,4 xG-ből, a bajnokságot pedig vezeti xG/90 perc rangsorában.

Napoli-Juventus Unibet tippek

Érdekes csavart jelenthet Francesco Calzona edzői kinevezése, aki a Barcelona ellen vette át a Napolit (1-1), a Cagliari ellen 1-1-et játszott a hétvégén, szerdán pedig 6-1-re győzött a csapat a Sassuolo ellen. Osimhen mesterhármasa és Kvarachelia duplája különösen fontos lehet a csapat számára.

Véleményünk szerint a Napoli nem fog nyerni, de megnehezítheti a Juventus dolgát. Egy kevés gólos döntetlent tartunk valószínűnek.

Napoli-Juventus Unibet tippek
Végeredmény: Döntetlen3,15
Pontos eredmény: 0-08,00
Pontos eredmény: 1-15,80
Gólok száma: 2,5 alatt1,61
1. félidő: Döntetlen2,05

Az Unibet regisztrációs bónuszáról és az Unibet belépésről is írtunk már oldalunkon.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Városi derbi Manchesterben ellentétes célokkal | 22bet sportfogadási tippek
következő cikk
Éledezik a természet, visszatér a Bajnokok Ligája is | Bayern-Lazio tippek