Hírek - bet365

Megszerzi Djokovic a rekordot jelentő 23. Grand Slam címét? | Roland Garros döntő fogadási előzetes

Három hét kemény versenyzés után június 11-én vasárnap, délután 15 órakor sor kerül a Roland Garros férfi döntőjére, amit Novak Djokovic és Casper Ruud fog játszani. A női döntő végeredményét már tudjuk, az nem zárult meglepetéssel, a kezdetektől végesélyesnek tartott, jelenleg legjobb formában lévő 22 éves Iga Swiatek nyerte. A lengyel versenyző harmadszorra emelhette fel a serleget Roland Garroson, és ezzel már négyszeres Grand Slam győztessé vált.

A Djokovic – Ruud fogadási előzetesünkben az online sportfogadás Magyarországon elérhető oldalai közül a bet365 oddsait használtuk. A bet365 regisztráció ingyen elérhető bárki számára, amit érdemes kihasználni.

Az elődöntők

Pénteken Novak Djokovic és Carlos Alcaraz játszotta az első elődöntő mérkőzést, ami az egész torna legnagyobb meccsének ígérkezett. Az első két szettben valóban egészen elképesztő teljesítményt láttunk mindkét játékostól, azonban a harmadik szett elején Alcaraz egy rossz mozdulatot követően kénytelen volt megállni. Innentől a meccs teljesen a szerb kezébe került, Alcaraz számára az ápolás során kapott segítség sem volt elegendő ahhoz, hogy 100%-ot nyújtson, márpedig egy ilyen mérkőzésen csak így lehetett volna esélye.

Az elődöntő napjának esti mérkőzésén Casper Ruud és Alexander Zverev csapott össze a döntőbe jutásért. A német játéka az elődöntőig csaknem kifogástalan volt, nagyon szépen menetelt az előző év során elszenvedett sérülése ellenére is. Ezen a mérkőzésen azonban Ruud szinte végig dominálni tudott, Zverev pedig rengeteg hibával játszott. A találkozó végül három szettben dőlt el, a norvég sima 3-0-s győzelemmel jutott be a döntőbe. Annak ellenére, hogy Ruud a negyedik kiemelt, nem sokan számítottak rá, hogy döntőbe tud kerülni.

Djokovic úton a 23. Grand Slam győzelme felé

Ruud egészen hihetetlen formában van, a legutóbbi öt Grand Slam tornán három alkalommal döntőbe jutott, a győzelem viszont eddig még nem sikerült neki. Ez alkalommal sem lesz könnyebb dolga, hiszen Djokovic rendkívül motivált, mert amennyiben győzelmet arat, egyedül fogja tartani az egyesben megszerzett Grand Slam győzelmek csúcsát. A két játékos egyébként négyszer játszott egymás ellen, de Ruudnak egyszer sem jött össze a győzelem, sőt még szettet sem tudott nyerni a szerb klasszis ellen. Talán most lehet esélye rá a norvégnak, Djokovic az Alcaraz elleni mérkőzés utáni nyilatkozatában említette, hogy nem érezte magát 100%-osan frissnek.

Bet365 nyereségfokozó Djokovic-Ruud mérkőzésre.
©bet365 (2023.06.11.)

Tippjeink a találkozóra

Összességében természetesen a fogadási oldalak és mi is Djokovicot tartjuk a fő esélyesnek vasárnap. A mérkőzésre gyűjtött tippjeinket az alábbi táblázatban találhatod. Az újonnan regisztrálók számára akár egy jó bet365 bónusz trükk lehet a kreditek kijátszásához, hogy a fogadáskészítővel tett szelvényekre 25%-os nyereségfokozóval fogadhatnak.

Tipp
Győztes – Novak Djokovic1,22
Ászok – Novak Djokovic 5+1,30
Kettőshiba – Ruud 3,5 alatt1,90
Összesített szettek – 42,62

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
A Roland Garros két favoritja az elődöntőben csap össze | 22bet sportfogadási előzetes
következő cikk
Holland-horvát és spanyol-olasz elődöntők a Nemzetek Ligájában | Betfair sportfogadási előzetes