bwin hírek

Kivonul a Bwin Magyarországról

A Bwin vezetősége úgy döntött, hogy a legjobb fogadási oldalak egyike kivonul Magyarországról az online sportfogadóiroda. A döntés vélhetően a szervezet legfelsőbb döntéshozatali szintjén született meg.

Nem lehet több sportfogadást kötni Magyarországon a Bwin felületén a 2022-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének másnapjától. A cég levélben tájékoztatta is a felhasználókat a döntésről.

A bwin nem kínál többé sportfogadási lehetőséget
© bwin (2022.12.19. 12:15)

A bejelentés

A Bwin kezdőlapjának tetején kék szövegdobozban közli a hírt mindenkivel, aki az oldalra keresett. A közlemény szerint december 19-től nem fog a sportfogadóiroda sportfogadási lehetőségeket kínálni felhasználói számára Magyarországon. Ez nem vonatkozik a kaszinó és a póker játékokra.

Fontos tudnivaló, hogy minden fogadási esemény, ami december 19. után esedékes, és már érkezett rájuk fogadás a fogadó részéről, azok kiértékelésre fognak kerülni az eseményt követően, tehát nem vesznek el, és nem fizetik ki őket 1.00-es szorzóval.

Hétfőtől tehát nem lehet sportfogadásokat kötni a Bwin oldalán Magyarországon.

A következmények

Ez igazán sajnálatos a magyarországi sportfogadók számára. Ez az online sportfogadóiroda az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtotta a fogyasztók számára a piacon. A Bwin egy osztrák illetőségű online sportfogadóiroda, amely 1997 óta működik. A szervezet 25 éves tapasztalatra tekinthet vissza, és az egyik legelismertebb fogadóirodának számít Európában. Több, mint 20 millió regisztrált sportfogadója van, és több, mint 25 országban rendelkezik engedéllyel. A Bwin egyszer már kivonult Magyarországról, méghozzá 2013-ban.

A bwin által működtetett Poker Room az Év Póker Weboldala címet is megnyerte 2006-ban a UK Gambling Awards díjátadóján. A Poker Room szolgáltatást azóta megszüntette a cég 2009-ben.

Olyan szervezeteknek volt a szponzora az osztrák cég, mint a Real Madrid, a Bayern München, az AC Milan, a Juventus, vagy éppen a Moto GP világbajnokságnak. Jelenleg hivatalos szponzora az UEFA Európa-ligának, és az UEFA Európa Konferencia Ligának.

Oldalunk

Oldalunkon továbbra is olvashatnak a legnépszerűbb online fogadóirodákról Magyarországon, azok ajánlatairól, promócióról, valamint egyéb sportfogadási hírekről. Sportfogadási előzeteseink szintén rendszeresen meg fognak jelenni, ahogyan a világbajnokság során is megjelentek.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Ki lesz a világbajnokság gólkirálya?
következő cikk
Darts vb - élő közvetítések és fogadás fokozók a bet365-nél